Bu turnuva Tatum beni şaşırttı,çok iyi turnuva geçirdi.Bu turnuva gerçek bir stara dönüşmesi için iyi bir adım olabilir.
Bilakis Tatum bu turnuvada Durant'ten sonra en çok etki beklediğim isimdi ki, öyle oldu. 2019 Dünya Kupasında sakatlanmamış olsaydı o hikâye bile farklı bitebilirdi. Grup aşamasında sakatlanmıştı. Tatum fiziği ve oyun tarzıyla her pozisyonda eşleşme problemi yaratacak en özel oyunculardan... Özellikle uluslararası turnuvalarda umarım seneler boyu yer alır.
Carmelo Anthony böyleydi. Charles Barkley fiziği ve pozisyonu sebebiyle yaşattığı eşleşme problemlerini kullanarak Jordan'dan bile etkili olmuştu 1992'deki orjinal Dream Team'de. Ve 1996'daki 3 numaralı Dream Team'de de aynı etkiyi gösterdi.
Buralarda oynasaydı Tracy McGrady aynı eşleşme sıkıntılarını yaşatırdı.
Tatum NBA'de de çok büyük bir yıldız olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, ancak uluslararası arenada Durant seviyesinin bir tık altına yaklaşabilir. (Onu ilk defa NTV Spor'un vanlı yayınladığı U 18 Dünya Kupasında izlemiştim. Finalde Furkan Korkmaz'lı Türkiye'yi yenmişlerdi. O günden beri yakından takip ederim Tatum'ı...)