Gönderen Konu: 2020 Tokyo Olimpiyatları  (Okunma sayısı 65568 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: 2020 Tokyo Olimpiyatları
« Yanıtla #765 : 07 Ağustos 2021, 09:27:15 »
Kadınlarımız döğüş sporlarını kendilerini korumak için öğrenmeli.Ama kadınlarda tekvando Boks Karate gibi dallarda kaçan madalyalara fazla üzülmemeli.Amç bu değil amaç kadınların rezil hemcinslerime karşı kendisini koruması.Şaka yazdım ama hep finallerde klüp olarak kybetmemiz ironi oldu. :) ;D :D

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #766 : 07 Ağustos 2021, 09:44:39 »
Gecenin bir yarısı maç mi olur. İzleyemedim maçı ama görünen o ki ilk ceyregin sonu ile birlikte Amerika kontrolü ele almış ve bir daha da bırakmamış maç sonuna kadar. Ne kadar dağınık bir görüntüde de olsalar oyuncuların tek tek kalitelerine baktığımızda şampiyon olmamaları sürpriz olurdu ve ilk Fransa maçından sonra çok da zorlanmadan şampiyon oldular. Doncice karşı izlemek daha mi keyifli olurdu bilmiyorum ama olmasi gereken oldu bence. Eski avrupa basketbolu olsa, gasol ve navarrolu İspanya, Bogdan ve jokicli Sırplar yada kene gibi yapışan o eski Yunan takimi işler degisebilirdi. Avrupa'da o eski kalite yok.
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 09:45:13 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #767 : 07 Ağustos 2021, 09:45:50 »
Diğer Busenaz Reis olimpiyat şampiyonu.Bizim kanal etik davranmadı bu sporcudan da bahsetmeliydi.Tebrikler.

Buse bizi diskoya götür. :) ;D

Aferin kız sana.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #768 : 07 Ağustos 2021, 09:46:41 »
Ve Busenaz finalde Çinli rakibini yenip altın madalya aldı. İşte Türk kadını. İşte altın yumruk. Çin'i dövdü. Asilimasyonu dövdü. İçimizdeki kadın düşmanlarını dövdü. Muhteşem...❤️❤️❤️

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #769 : 07 Ağustos 2021, 09:47:43 »
Gecenin bir yarısı maç mi olur. İzleyemedim maçı ama görünen o ki ilk ceyregin sonu ile birlikte Amerika kontrolü ele almış ve bir daha da bırakmamış maç sonuna kadar. Ne kadar dağınık bir görüntüde de olsalar oyuncuların tek tek kalitelerine baktığımızda şampiyon olmamaları sürpriz olurdu ve ilk Fransa maçından sonra çok da zorlanmadan şampiyon oldular. Doncice karşı izlemek daha mi keyifli olurdu bilmiyorum ama olmasi gereken oldu bence. Eski avrupa basketbolu olsa, gasol ve navarrolu İspanya, Bogdan ve jokicli Sırplar yada kene gibi yapışan o eski Yunan takimi işler degisebilirdi. Avrupa'da o eski kalite yok.

Slovenyayı 20 yaparlardı.Fransada güzel karekter koydu Avrupanın elit takımlarından biri olduğunu ispatladı.

Donçiç ağlardı her pozisyonda çenesini gösterirdi.Slovenyanın takım kaliteesi averaj.
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 09:49:18 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #770 : 07 Ağustos 2021, 09:51:02 »
Ana dallar hariç.Canlı yayın olduğu an Kürek-Kano-Hız bisikleti bu 3 dal doğal hızlı dalda hemen geçiş yaparım.Çok seviyorum doğal hıza dayalı yarışları.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #771 : 07 Ağustos 2021, 10:00:07 »
Atina 2004'te halterde Dünya ve olimpiyat rekoru kırarak altın madalya kazanan Nurcan Taylan'dan sonra altın madalya kazanan 2. kadın sporcumuz oldu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #772 : 07 Ağustos 2021, 10:04:47 »
Brezilya kürsüden oldu.Zor böylesine üst düzey takımı bu tip maça motive olması güç.Arjantin bronzu kaptı.3-4 maçın en önemli olduğu yer kürsüde önemli.

Bizim kızın rakibinin kilosu fazla geldi.Belliydi.İzledim.Bulgarlara şansımız tutmaz genelde.
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 10:09:35 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #773 : 07 Ağustos 2021, 10:11:21 »
Bu turnuva Tatum beni şaşırttı,çok iyi turnuva geçirdi.Bu turnuva gerçek bir stara dönüşmesi için iyi bir adım olabilir.

Bilakis Tatum bu turnuvada Durant'ten sonra en çok etki beklediğim isimdi ki, öyle oldu. 2019 Dünya Kupasında sakatlanmamış olsaydı o hikâye bile farklı bitebilirdi. Grup aşamasında sakatlanmıştı. Tatum fiziği ve oyun tarzıyla her pozisyonda eşleşme problemi yaratacak en özel oyunculardan... Özellikle uluslararası turnuvalarda umarım seneler boyu yer alır.

Carmelo Anthony böyleydi. Charles Barkley fiziği ve pozisyonu sebebiyle yaşattığı eşleşme problemlerini kullanarak Jordan'dan bile etkili olmuştu 1992'deki orjinal Dream Team'de. Ve 1996'daki 3 numaralı Dream Team'de de aynı etkiyi gösterdi.
Buralarda oynasaydı Tracy McGrady aynı eşleşme sıkıntılarını yaşatırdı.

Tatum NBA'de de çok büyük bir yıldız olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, ancak uluslararası arenada Durant seviyesinin bir tık altına yaklaşabilir. (Onu ilk defa NTV Spor'un vanlı yayınladığı U 18 Dünya Kupasında izlemiştim. Finalde Furkan Korkmaz'lı Türkiye'yi yenmişlerdi. O günden beri yakından takip ederim Tatum'ı...)
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 10:13:21 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #774 : 07 Ağustos 2021, 10:32:45 »
Eğer total altınlar eşitse totale bakılır.1 bronz bile öne geçmek demek.Öneml yani.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #775 : 07 Ağustos 2021, 11:27:37 »
Fransa bronza gidiyor.Dünkü Fransaya bakın bugünkü.Japonlara saygım sonsuz hadi şöyle diyelim istemedi finali.Arada fizik farkı çok olan rakibinden normal Fransa fark yemez.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #776 : 07 Ağustos 2021, 12:21:43 »
Fransa bronza gidiyor.Dünkü Fransaya bakın bugünkü.Japonlara saygım sonsuz hadi şöyle diyelim istemedi finali.Arada fizik farkı çok olan rakibinden normal Fransa fark yemez.
Fransa tarihinin en iyi kadrolarından birisine sahip, belki de en iyisi. Avrupa şampiyonasında bu Sırbistan'a yenilmeleri büyük suprizdi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #777 : 07 Ağustos 2021, 12:57:57 »
Fransa tarihinin en iyi kadrolarından birisine sahip, belki de en iyisi. Avrupa şampiyonasında bu Sırbistan'a yenilmeleri büyük suprizdi.

Japonya maçı absurd skordu.Her takım gününde olursa o şutlar girmeye başlarsa her skor çıkarda bu kadar fark yok arada.Hemen Fransaya gömmeninde alemi yok.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #778 : 07 Ağustos 2021, 13:07:27 »
Arjantin oynadığı voleybolu bir şekilde ödüllendirdi. Brezilya'nın değişim yapması lazım şuan ellerinde oyuncu yok gibi görünüyor ama Brezilya bu ne yapacağı belli olmaz

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #779 : 07 Ağustos 2021, 13:25:04 »
Karete takımımız artırdı birden madalya sayımızı.Uğur Aktaş şu ana kadar gördüğüm en iyi döğüşçü.Tebrikler.