Gönderen Konu: 8 Ağustos 2021 Tarihli Genel Duyuru, Lütfen Okuyunuz!  (Okunma sayısı 3131 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

  • Yönetici
  • Üye
  • Yaş: 37
  • Yer: Antalya/Alanya
  • İleti: 2337
  • Cinsiyet: Bay
    • sinanycl
8 Ağustos 2021 Tarihli Genel Duyuru, Lütfen Okuyunuz!
« : 08 Ağustos 2021, 14:28:16 »
      Parkede Fener forumunun değerli üyeleri herkese merhabalar. Forum yönetimi olarak sizlere forumun işleyişi ve düzeni ile ilgili bazı konularda bilgilendirme yapacağız.

      Bu forumun belki de en önemli amacı farklı kişilerin fikir, düşünce, yorum, eleştiri ve önerilerini bir arada toplayıp saygı çerçevesinde bir fikir alışverişinde bulunmaktır.

     Lakin geçmiş dönemlerde çok sık küfür-hakaret-tahrik vb. içerikli mesajlar, yorumlar atıldığını gördük.

     Olayların, maçların ya da yaşananların etkisi ile hepimiz tepki verebiliyoruz ve bazen ağzımızdan reaksiyon gereği bazı cümleler çıkabiliyor, fakat durumun kontrolden çıkmaması için bu konudaki sınırları belirlemenin faydalı olduğunu düşünüyoruz.

      Bu yüzden de forumun yöneticileri olarak aramızda da ilgili durumu değerlendirdik ve bazı tedbirler almaya karar verdik.

      Bundan sonra yukarıda belirttiğimiz tarzda yorumlar yazan kullanıcılar ile ilgili öncelikle sakıncalı görülen mesajları silinecek ve bu tarz mesajlar yazan kullanıcılara bu konuda gerekli uyarılarda bulunulacaktır. Kişilerin uyarılara uymaması ve bu davranışlara devam etmesi durumunda ise kısa süreli-uzun süreli ya da kalıcı uzaklaştırmalar tarafımızdan uygulanabilecektir. Bu konuya hassasiyet göstermenizi özellikle rica ediyoruz.

       Lütfen forumla ilgili gördüğünüz aksaklıkları, şikayet ve önerileri de bizlere iletiniz.

       Bu konuda göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

ParkedeFener Forum Yönetimi
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...