Avrupa kıtasından Finlandiya, Karadağ ve Gürcistan gibi ülkelerin olup da Türkiye ve Hırvatistan'ın olmamasını kabûl edemiyorum. Birinden Markkanen, diğerinden de Vucevic'i çektiğinde son derece sıradan takımlar. G.Amerika'dan da Arjantin yok Venezuela var. Olmaz kardeşim, kalite yok olmaz.
Dünya Kupası'na gidiş yolunu değiştirmeli FIBA, bu ne aga. Temsil, Japonya-Finlandiya maçını ne diye izleyeyim? Wildcard geri gelmeli ya da tel tel dökülen Afrika ve Asya takımlarının sayısı azaltılmalı. Bak şu an Lübnan-Kanada maçı var, Kanada ihtiyacı olsa 100'e yatırır Lübnan'ı.
Şampiyonluk için Kanada favorim. NBA'deki tüm oyuncularını getirebilseler ABD'nin çıkaracağı en iyi kadroyla bile kafa kafaya rahatça oynar. Şu anki Kanada bile son derece iyi.
İspanya'nın alttan Santi Aldama dışında çok büyük yıldızı gelmiyor gibi. Yaşlılarla ve Hernangomez kardeşlerle 3.favori bence.
Yunanistan'ın Ante olmayan kadrosu eski kadrolarına göre çok sıradan kalıyor.
Sırbistan Jovic ve Bogdanovic ile sonuna kadar gider, 4.favorim.
Almanya tam kadro gelmiş, benim sürpriz adayım.
FIBA sistemi değiştirmeli bence. 32 takımın 16 tâne kafa takımını direkt almalı, elemesiz. Geri kalan zayıf takımlar kendi arasında oynayıp başarılı olanlar gelmeli. Filipinler falan nedir kardeşim, götüm gibi takımlar var.