Site Hakkında > Forum Arşivi

Mergim Berisha

<< < (2/3) > >>

Bogdan Bogdanovic:

--- Alıntı yapılan: Samet_GFB - 07 Eylül 2021, 23:53:43 ---Hiç bana havale etme ben Tom Abi'ye cevap vermiyorum artık :D Berisha'dan beklentilerimiz belli özellikle oynarsa Rossi ile uyumu çok iyi olacaktır
Ayak içini çok iyi kullanıyor duran top kullanıyor komple paket kendisi sadece sıkıntısı sertliğe cevap verememiş bu zamana kadar o eşiği de atlayacaktır herkes Bundesliga'ya gitmesini bekliyordu adamın artık bizde :)

--- Alıntı sonu ---

Berisha'yı Türkiye'de durduracak bir savunma yok, yaz bunu kenara Samet. Benim tek korkum, bu çocuğu biçmelerine göz yummaları olur. Zaten iki yıl sonra en az 40-50 milyon euroya satarız. Söz uçar, yazı kalır.

Keşke kariyerinin sonuna kadar kalsa ve efsanemiz olsa..

Samet_GFB:

--- Alıntı yapılan: Bogdan Bogdanovic - 08 Eylül 2021, 00:00:31 ---Berisha'yı Türkiye'de durduracak bir savunma yok, yaz bunu kenara Samet. Benim tek korkum, bu çocuğu biçmelerine göz yummaları olur. Zaten iki yıl sonra en az 40-50 milyon euroya satarız. Söz uçar, yazı kalır.

Keşke kariyerinin sonuna kadar kalsa ve efsanemiz olsa..

--- Alıntı sonu ---
Abi işte hem o sıkıntı hem de sertlikten kaçması tabi Avusturya'da oynaması da etken dediğin gibi seviye atlaması için büyük fırsat burası geçen sene Şampiyonlar Liginde 4g 2a yapmış adam buraya düşüyor oynadığı takımlarda Bayern-Atletico kolay iş değil bunun benzerini Cenk Tosun yaptı daha kolay takımlara 22.5 milyon euroya gitti gerisini sen hesap et :D

efeovic:
berisha ilk geldiğinde de yazmıştım salzburg’da 4-4-2 de 22g 11a ile oynarken yanındaki daka da premier league’e transfer yaptı.yani yanında skorer bir oyuncu daha olunca hem atıyor hem attırıyor adam,o yüzden rossi ve valencia’nın performansları ve berisha’yla sağlayacakları uyum bizim kaderimizi belirleyecek mevzulardan biri.hoca rossi’yi boşuna istememiş demek ki.

Tom Hanks:
Sevgilisini darp eden bu adamı derhal uzaklaştirmazsa başkan,he for she kavramının gerçekçiliği inandırıcılığı sorgulanır.Uzaklastirma almış.

kenz:

--- Alıntı yapılan: Tom Hanks - 03 Mayıs 2022, 12:31:59 ---Sevgilisini darp eden bu adamı derhal uzaklaştirmazsa başkan,he for she kavramının gerçekçiliği inandırıcılığı sorgulanır.Uzaklastirma almış.

--- Alıntı sonu ---
Bonservisle satabileceğimiz adamı tazminat ödeyip kovalım yani öyle mi?

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git