Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL  (Okunma sayısı 139472 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL
« Yanıtla #1230 : Bugün, 22:08:21 »
Bu anlamsız F4 anlaşması bir şekilde feshedilmeli. Bari kendi sahamızda tekrar izlemeyelim bunu. Bizden bir şey olacağı yok zaten.
İtalyanlar istiyormuş bizden almayı önümüzdeki 2 yıl düzenlemek istiyorlar

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1231 : Bugün, 22:09:34 »
Aslı-Sırf siyahi olarak aldığımız Kısaldan çok daha iyi oyuncu.Aslıyıda az sakatlıklar etkiledi.Seneye anlarız kıymetini.2 lig şampiyonluğunda pay sahibi.2inci kez evimizde kupa kaldırdılar.Saran Bey madem uzattınız o zaman dolduracaktnız.Seneye yatırımlar kesilmeli anlamı yok bence.Şube erkek voleybol seviyesine çekilmeli.
Aslı mı jackten iyi şuan ? İzlediğini bile anlamıyorsun üzülüyorum sana bazen her kritik maç - ile çıkıyor aslı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1232 : Bugün, 22:10:02 »
İtalyanlar istiyormuş bizden almayı önümüzdeki 2 yıl düzenlemek istiyorlar
Verelim gitsin hayrını görsünler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1233 : Bugün, 22:12:37 »
Aslı mı jackten iyi şuan ? İzlediğini bile anlamıyorsun üzülüyorum sana bazen her kritik maç - ile çıkıyor aslı
Sağlam Aslının hiç bir eksiği yok.Sineda iyi oynamış olsada vasat kız net.Bakın Bregoliyle ne yapıyor.Ogbubu tamam kumaş var Absd ilk 6 oyuncusu.Tek libero yabancı diye alındı.Ben tutmuyorum Jacki görüştür.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1234 : Bugün, 22:17:10 »
Sağlam Aslının hiç bir eksiği yok.Sineda iyi oynamış olsada vasat kız net.Bakın Bregoliyle ne yapıyor.Ogbubu tamam kumaş var Absd ilk 6 oyuncusu.Tek libero yabancı diye alındı.Ben tutmuyorum Jacki görüştür.
Aslı bi kere boy olarak bile defolu bir orta blok yok hücum yok artısı yok ki kızın abi, şuan güncel olarak jack>aslı tartışmaya bile gerek yok sezon boyu izleyen herkes farkında. bizde ne verir bilemem bizde hiç bir şeyin garantisi yok

2025-2026 CEV Şampiyonlar Ligi - En İyi Birinci Orta Oyuncu Sinead Jack Kısal 🟠⚪
« Son Düzenleme: Bugün, 22:27:35 Gönderen: Samet_GFB »