Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL  (Okunma sayısı 139559 defa)

Tom Hanks ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL
« Yanıtla #1230 : 03 Mayıs 2026, 22:08:21 »
Bu anlamsız F4 anlaşması bir şekilde feshedilmeli. Bari kendi sahamızda tekrar izlemeyelim bunu. Bizden bir şey olacağı yok zaten.
İtalyanlar istiyormuş bizden almayı önümüzdeki 2 yıl düzenlemek istiyorlar

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1231 : 03 Mayıs 2026, 22:09:34 »
Aslı-Sırf siyahi olarak aldığımız Kısaldan çok daha iyi oyuncu.Aslıyıda az sakatlıklar etkiledi.Seneye anlarız kıymetini.2 lig şampiyonluğunda pay sahibi.2inci kez evimizde kupa kaldırdılar.Saran Bey madem uzattınız o zaman dolduracaktnız.Seneye yatırımlar kesilmeli anlamı yok bence.Şube erkek voleybol seviyesine çekilmeli.
Aslı mı jackten iyi şuan ? İzlediğini bile anlamıyorsun üzülüyorum sana bazen her kritik maç - ile çıkıyor aslı

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1232 : 03 Mayıs 2026, 22:10:02 »
İtalyanlar istiyormuş bizden almayı önümüzdeki 2 yıl düzenlemek istiyorlar
Verelim gitsin hayrını görsünler.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1233 : 03 Mayıs 2026, 22:12:37 »
Aslı mı jackten iyi şuan ? İzlediğini bile anlamıyorsun üzülüyorum sana bazen her kritik maç - ile çıkıyor aslı
Sağlam Aslının hiç bir eksiği yok.Sineda iyi oynamış olsada vasat kız net.Bakın Bregoliyle ne yapıyor.Ogbubu tamam kumaş var Absd ilk 6 oyuncusu.Tek libero yabancı diye alındı.Ben tutmuyorum Jacki görüştür.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1234 : 03 Mayıs 2026, 22:17:10 »
Sağlam Aslının hiç bir eksiği yok.Sineda iyi oynamış olsada vasat kız net.Bakın Bregoliyle ne yapıyor.Ogbubu tamam kumaş var Absd ilk 6 oyuncusu.Tek libero yabancı diye alındı.Ben tutmuyorum Jacki görüştür.
Aslı bi kere boy olarak bile defolu bir orta blok yok hücum yok artısı yok ki kızın abi, şuan güncel olarak jack>aslı tartışmaya bile gerek yok sezon boyu izleyen herkes farkında. bizde ne verir bilemem bizde hiç bir şeyin garantisi yok

2025-2026 CEV Şampiyonlar Ligi - En İyi Birinci Orta Oyuncu Sinead Jack Kısal 🟠⚪
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2026, 22:27:35 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1235 : Bugün, 00:19:28 »
Sevgili yönetim hemen salon arka taraflarında Vakıfın kocaman vazo biçiminde yukarı uzanan binası var.Kutlmalara katılın şu iğrenç renkli takıma kupa kaldırttınız Eczacı olsa sesim çıkmazdı yılların köklü firması zayıf kaldılar.Ben artık Edanın Eda sever olarak ayak bağı olduğunu düşünüyorum.Hiç bir orta geldiğinde barınamadı.O Rus oyuncu Korneeliuk niceleri.Baskın karekter.Ben ortaların zayıflığından dolayı başarı gelmediğini düşünüyorum.Blok yumuşatma yapamıyoruz her topa blok sayısı alamazsın ama buda yok haliyle smaçör pasör çaprazlarının etkinliği azalıyor.Blok yumuşatma eşittir basketbolde hücüm ribaundu kardeş sporlar bunlar.

Kaptan bırak gittikçe tepki çığ gibi büyüyerek bumerang gibi Edaya yöneldi.Kadın basketbolünde yaşananlar filmlik ama şube çözüm üretip Stewartı getirdi Malonga Jonquel olmayınca.Kısa dönemli gelen mevsimlikleri saymıyorum.Burası oluruna bıraktı olmadı olmuyor işte.

« Son Düzenleme: Bugün, 00:29:48 Gönderen: Tom Hanks »