"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim.14 18 maç için bu kadar yabancıyı kadroda tutmaya gerek yok.Derhal ufalmalı zaten şu kadronun Avrupa şampiyonu.olma ihtimali 0.
Ben Parkerdan bu yana wnba oyuncularına oyuncu olarak bakıyorum.Stewart yılin ilk 5ine seçilmiş Abd şampiyonluğunda pay sahibiymiş banane bana bize faydası var mı.Oyuncu endekslide olmayı bırakmalıyız.Hele Sabally.Derhal fesih.Mcbride Iga ikisinden biri kalıp bir oyuncu kurucu alıp sezona bakalım.Avrupa hedefi bugün itibariyle bitmiştir.Bura küçük lig için Erkek baskete alin.
Final dahi göremedi hiçbiri
Abi bu herif için mesai harcadığına değmez zevk alıyor bundan belli, böyle bir fantezisi var arkadaşın ele veriyor kendini
Hani bitmişti Avrupa hedefi?
quote author=Tom Hanks link=topic=22.msg255188#msg255188 date=1683016568] Tesadüf bir geçici form durumu gerisi gelmedi işte.Adamlar son model Egonuyu almışlar tabi onlar kazanacak.Kadin ne kadar büyük yıldız olduğunu gösterdi.Seneye kalır.Esas Gabi ama Egonu x faktör.Tesadüf aldıkGeçici form grafiğiOnlar zaten favoriydiSon model Egonu var, tabiki onlar kazanacak Bir Meliha birde Vargas kalsın hepsini yollayınBız küçülelimTekellerle baş edemeyizBu Formun yöneticilerine sesleniyorum'SIKILDIM' 63 Yaşındayım, bildim bileli Fenerbahçe'liyimBir çok Branşımız yoktu, Şimdi ise tam spor kulübüyüz, Birçok Branşta yenildik yendik, Ama skora göre çocuk kafamla bile bırakmadım, bıkmadım. Emekliyim, genelde evdeyim, yakında yazlığıma, bahçeme gidecemHiç bir yenilgiyide hazmedemem. Buraya bazen sık gelirim bazen susar izlerim, bu sene açıldım galibaYönetici kardeşlerim, Adı parkedefener. Com da başka takımın övülmesini istemiyorum. Bu zaman zaman değişiyorBir zaman Gs oldu bir zaman EfesSonra Vakıf-EczacıMersin, her takımda övülmez kiİloturo izah etti evet Vakıfbank bizden güçlü olabilir ama takım Eczacıyı-imoco'yu-Vakıfbankı eze eze yenmiş rövanşta Vakıf tabili yenecek ne demek, bir şey oldu bu takıma, 90 derece nasıl döndü. Bu günde 3-1 yendik bahanen ne olacak. Bu da tesadüf 2-1 Vakıf alır dersin. Ya buranın adını değiştirin, yada başka takımların reklamını yapmayın. Bak Tom kardeşim:herkesin bir tahammül sınırı var. Yöneticiler sana zaten bir şey yapmıyor anlaşıldı, yazmasan bende sana üzülüyorum. Ben rica ediyorum bu formda bana başka takımı övme. Devamlı küçülelim deme, iki dakikalık zevkimizin içine etmeKusurabakmayın arkadaşlar. Bu ilk ve son oluyor, Özür dilerim
Foruma günde 30-40 mesaj bile atılmıyordur, onların yarısı da Tom abinin zaten. Fenerbahçe Türkiye'yse, bu forum da Tom Hanks'tir. Veya bu hale getirilmiştir... Tahammül etmek lazım...