"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen sene neden aday olduk? Seyirci yokken çok anlamsızdı.İki sene üst üste konusunda pek ümitsiz değilim, 2013 ve 2014'de Ekaterinburg'a arka arkaya iki sene Final 8 vermişlerdi.Bize vermiyorlarsa da Sopron olsun bari ev sahibi.
Bu arada Eurocup da final four olarak 5-7 Nisan tarihlerinde oynanacakmış. Acaba hepsini aynı yere toplarlar mı?
Fransa'da oynansın. Dunya hatta gezegen tarihinin en şanslı kurasini çeken gs böylece en azından evsahibi ile oynar. Grubunda 7.olan ve hic galibiyet alamayıp 8.olan iki takımın ceyrek finalde esleştirilmesi gibi komik bir statüyu ilk defa gördüm hayatımda. Mesela cev ayni şeyi yapmadi. Ruslarla eslesenler direkt turu geçti. Grupta 4.olanlari ust tura almadılar.
Ben pek anlıyamadım şimdi 4 takım kalmadımı?Fenerbahçe - Prag-Avenida - Sopron ozaman ''gs böylece en azından evsahibi ile oynar.'' neden dedin ki. EuroCup Women içinmi?
Eurocup evet. Eurolagude gruplarinda 7. Ve 8. olan 2 takimi esleştirmek gibi muhteşem bir akil hareketinde bulundu fiba.
🚨 The #EuroLeagueWomen Final Four returns to Istanbul 🚨📆 April 8-10🏟 Ulker Sports and Event Hall
Biletler satışa çıksa da alsak. Hartley de form tutsun artık.HartleyKaylaAlinaSaballyWilliamsBu 5 kupayı alabilmeli.