Hidayet .... sırf bizim el üstüne birde gs serisinden dolayı iyice yorulacağımızı düşünerek direk seriyi erkene çekip bu da yetmezmiş gibi 2.maçınıda hemen ertesi güne koydurmuş.Ama görmezden geldiği bir nokta var ki,şu an elimizde bayan basketbolunun en değerli 2 oyuncusu var 😂😂İstediği kadar ıkınsada,etsede çukura bir tur daha koymamıza engel olamayacak kendisi 🤣🤣İstediği kadar rekabet uğruna bayan basketbolunun kalitesinin içine etmeye çalışsalarda yine en zirvede hep Fenerbahçenin adı olacak,onlarda bu başarıyı çaresizce izlemeye devam edecekler.Seneye de,kadrosunda el şampiyonluğu yaşamış isimleri oynatmama zorunluluğu da ekler bu yüzsüz,utanmaz,rezil herif,bu seferde sevgiyle alperiyle tilbeyle koyarız hiç sıkıntı yok 🤣🤣
Ne olursa olsun, neyi bahane ederlerse etsın, oldu bittiye getirmek hoş değil. Üstüne üstlük 2 deplasman maçını birer gün arayla, koymakda tuaf.
2 Deplasman maçını alabilirsek kendi sahamızdada alırız.
Yerli rotasyonumuzu darlığı ve deplasman handikabı arttırıyor.
Aslında bu maç gözümde büyürken, Euro League maçları beni umutlandırdı.
Bizim takımın en büyük avantajı, Moral ve güvenin sağlanması. GS maçındada bunu hissettim.
Büyükmaç veya kupa sonraları takımda rahatlama-rehavet görülmesi normaldir.
Samimi itiraf; Euroleague maçları öncesinde bu kupayı alalımda Ligi kim alırsa alsın modundaydım.
Velaki, şampiyon olunca, Yöneticilerde, Hoca ve oyuncularda, antremanlarda-tek tek konuşmalarında Lig içinde arzu gördüm.
Yerli rotasyonu en dar kadrolardan biri olarak 3 yabancının iyi olması gerekiyorki telafi edelim.. Stewart - Meesseman - Mc Bride en mantıklısı gözüküyor. 2 sine lafım yok ama Bride gününde olmazsa hiç çekilmiyor. Gününde olursa üçlükleri çok işimize yarayacak.
Euroleagueyi baz almazsak, bu maçlar zorlu geçeceğini gösteriyor