Gönderen Konu: Üst üste 6.kez Şampiyon Fenerbahçe !!!  (Okunma sayısı 127698 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: ÇBK Mersin-Fenerbahçe Alagöz| Final Serisi
« Yanıtla #915 : 21 Nisan 2023, 16:50:32 »
Giden yine gider abi,böyle bahane olur mu,gitmek isteyene izin vermezsen bile kaçıyorlar ne de olsa işte(sloot),yani kalmak isteyeni tutup devam ettirir seriye,yoksa bu seferde çukurun as isimleri(gray,ewill) giderse iyice rahat rahat seriyi bitiririz diye mi korkuyor :D
Bizde bir tek iagupova kalacakti, onlarda ise cornelous ve dubjevic, her turlu biz zararlı çıkacaktık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #916 : 21 Nisan 2023, 17:34:57 »
Olası kaçan lig şampiyonluğundan yönetim sorumlu olacak.2 kişiyle her zaman yenemezsin.Finaldeki istisna oyun her zaman olmaz kısmet.5 maç kokuyor seri.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2023, 17:44:25 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #917 : 21 Nisan 2023, 18:03:10 »
Takımların hakkını vermek lazım.Bu ekibin Mersin Belediyesiyle alakası yok ama iyi takım.Bizim avantajımız moral motivasyon.Dezavantajlar kısıtlı yerli katkısı bu yıl özelinde yorgunluk.Emma  Stewart ilk maç biri tribüne çıkmalı.Soluk alsınlar.
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2023, 18:03:45 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #918 : 21 Nisan 2023, 23:51:20 »
Kayla yerine Alina oynasa ne kaybederiz ki? Savunmada Gray'i yer bitirir. Skor da yapar.

Ya bu Stokes eskiden fena bir oyuncu değildi. Şu an iyice elden ayaktan düşmüş hiçbir artı sağlamıyor neredeyse. WNBA şampiyonu takımda nasıl oynattılar bu kızı bize gelince mi oynamıyor acaba?
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2023, 23:55:40 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #919 : 21 Nisan 2023, 23:56:59 »
Ya bu Stokes eskiden fena bir oyuncu değildi. Şu an iyice elden ayaktan düşmüş hiçbir artı sağlamıyor neredeyse. NBA şampiyonu takımda nasıl oynattılar bu kızı bize gelince mi oynamıyor acaba?
Orada da sadece rebound alıyordu. Zaten bu sene parkeri aldılar yerine.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #920 : 22 Nisan 2023, 01:12:13 »
Hidayet .... sırf bizim el üstüne birde gs serisinden dolayı iyice yorulacağımızı düşünerek direk seriyi erkene çekip bu da yetmezmiş gibi 2.maçınıda hemen ertesi güne koydurmuş.Ama görmezden geldiği bir nokta var ki,şu an elimizde bayan basketbolunun en değerli 2 oyuncusu var 😂😂İstediği kadar ıkınsada,etsede çukura bir tur daha koymamıza engel olamayacak kendisi 🤣🤣İstediği kadar rekabet uğruna bayan basketbolunun kalitesinin içine etmeye çalışsalarda yine en zirvede hep Fenerbahçenin adı olacak,onlarda bu başarıyı çaresizce izlemeye devam edecekler.Seneye de,kadrosunda el şampiyonluğu yaşamış isimleri oynatmama zorunluluğu da ekler bu yüzsüz,utanmaz,rezil herif,bu seferde sevgiyle alperiyle tilbeyle koyarız hiç sıkıntı yok 🤣🤣

Ne olursa olsun, neyi bahane ederlerse etsın, oldu bittiye getirmek hoş değil. Üstüne üstlük 2 deplasman maçını birer gün arayla, koymakda tuaf.
2 Deplasman maçını alabilirsek kendi sahamızdada alırız.
Yerli rotasyonumuzu  darlığı ve deplasman handikabı arttırıyor.
Aslında bu maç gözümde büyürken, Euro League maçları beni umutlandırdı.
Bizim takımın en büyük avantajı, Moral ve güvenin sağlanması. GS maçındada bunu hissettim.
Büyükmaç veya kupa sonraları takımda rahatlama-rehavet görülmesi normaldir.
Samimi itiraf; Euroleague maçları öncesinde bu kupayı alalımda Ligi kim alırsa alsın modundaydım.
Velaki, şampiyon olunca, Yöneticilerde, Hoca  ve oyuncularda, antremanlarda-tek tek konuşmalarında Lig içinde arzu gördüm.
Yerli rotasyonu en dar kadrolardan biri olarak 3 yabancının iyi olması gerekiyorki telafi edelim.. Stewart - Meesseman - Mc Bride en mantıklısı gözüküyor. 2 sine lafım yok ama Bride gününde olmazsa hiç çekilmiyor. Gününde olursa üçlükleri çok işimize yarayacak.
Euroleagueyi baz almazsak, bu maçlar zorlu geçeceğini gösteriyor

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #921 : 22 Nisan 2023, 01:34:22 »
Ne olursa olsun, neyi bahane ederlerse etsın, oldu bittiye getirmek hoş değil. Üstüne üstlük 2 deplasman maçını birer gün arayla, koymakda tuaf.
2 Deplasman maçını alabilirsek kendi sahamızdada alırız.
Yerli rotasyonumuzu  darlığı ve deplasman handikabı arttırıyor.
Aslında bu maç gözümde büyürken, Euro League maçları beni umutlandırdı.
Bizim takımın en büyük avantajı, Moral ve güvenin sağlanması. GS maçındada bunu hissettim.
Büyükmaç veya kupa sonraları takımda rahatlama-rehavet görülmesi normaldir.
Samimi itiraf; Euroleague maçları öncesinde bu kupayı alalımda Ligi kim alırsa alsın modundaydım.
Velaki, şampiyon olunca, Yöneticilerde, Hoca  ve oyuncularda, antremanlarda-tek tek konuşmalarında Lig içinde arzu gördüm.
Yerli rotasyonu en dar kadrolardan biri olarak 3 yabancının iyi olması gerekiyorki telafi edelim.. Stewart - Meesseman - Mc Bride en mantıklısı gözüküyor. 2 sine lafım yok ama Bride gününde olmazsa hiç çekilmiyor. Gününde olursa üçlükleri çok işimize yarayacak.
Euroleagueyi baz almazsak, bu maçlar zorlu geçeceğini gösteriyor
Abi bence mcbride yerine özellikle bu seride alina olmalı gibi ya kısa tercihi,çünkü karşıda hayesi zorlayabilecek bir kısa eşleşmemiz pek olmuyor eğer mcbride ı seçersek,bence alina final serisi için daha da güvenilir skorer zaten mcbride a göre,hele bir de şimdi el de kazanınca net havaya girmiştir,prime modunu açar bence süre alırsa final serisinde,ben direk alina-meesseman-stewart yapmamız gerektiğini düşünüyorum o bakımdan

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #922 : 22 Nisan 2023, 08:34:17 »
Valla düşüncelerin güzel. İşin açıkçası onların yerlileri bizden daha geniş ve daha skorer. İster katılın ister katılmayın.
Onun için ben yabancı oyunculara kafa yoruyorum. Onların yabancılarındada iyileri var. Ama ligde yerlilerde bizsiz olmaz imajını aşılıyor.
Yabancı konusunda kafa yoruyorum. Hepsi iyi, hepsininde çok iyi oldukları mevkilerde var.
Stewart banko.
Meesseman'da banko gibi. İyi bir Stokes olsaydı, düşünürdüm. Ama Stokes eski kıvamında olamayacağı için sayıda katkı vermemesi bizim elimizi daraltıyor.
MC Bride-Alina  bende alina derimama Mc Bride'nin 3lükleri yeni Alina'ya göre daha iyi. Böyle maçlarda önemi çok.Ama eger gününde değilse anında sahadaki yabancı sayımız düşer. Zorunluluktan, Sayılı  yabancı rotasyonu en büyük sıkıntımız olur. Yeni Alina'nın güçü, driplingleri daha vurucu, eski üçlükleri olsa tartışmam bile. Sen bana önce savunma sayı olmasada olur dersen ozaman bende Alina derim.
3 lüyü öyle seçeceksin ki biri aksadımı bunu çıkar şunu al demen yetkin yok.
Ben kararsızım ama bu üç maçta yanlış tercih yapmadan ve oyuncuları dinlendirme tarafındayım.
Birer gün arayla 2 deplasman kritik. Ben bir orda bir burda diye düşünmüştüm. Neden ilk iki maç orda.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #923 : 22 Nisan 2023, 11:20:48 »
Alina son 8 resmi maçta 5/24 üçlük attı.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #924 : 22 Nisan 2023, 11:51:15 »
İki sene önce tek başına Ekaterinburg'u az daha yenecek olan kadına bak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #925 : 22 Nisan 2023, 11:55:46 »
Oyun sistemi değişti az ondan.Emma Stewart üstünden oyun kuruyoruz.Top az geliyor Alina ritim.oyuncusu.
« Son Düzenleme: 22 Nisan 2023, 11:56:18 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #926 : 22 Nisan 2023, 11:58:16 »
Geçen sene de çok kötüydü. İki yıldır eski Alina yok. Bi daha da düzelmez bana kalırsa. Maçta iki defa potaya gider, maç rahatsa bi tane no look pas atar o kadar.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #927 : 22 Nisan 2023, 19:03:42 »
Hiç böyle saçma fikstür görmemiştim, en azından birer gün ara olmalıydı. Oyunculara bayağı iş düşecek, özellikle yerlilere tabi. Manolya'yı saymıyorum, Stokes zaten bitik. Alperi, Olcay ve Merve'nin katkısı çok kritik olacak.

Women NBA imiş bu yoğun fikstürün sebebi. Yabancılar gitmek zorunda imiş.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #928 : 22 Nisan 2023, 19:13:57 »
Savunma ribaundu alamıyoruz.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #929 : 22 Nisan 2023, 19:32:58 »
Kayla Mc Bride sadece zarar.