Sporda 2 tür rezalet vardır bir tanesi şike diğeri doping.Sonuçta rakibimiz.Kötü oyuna rağmen çabaladık.
Canları sağolsunda diyebilmeliyiz.Uçlarda yaşamaya gerek yok.
Galatasaray mağlubiyetleri üzücü ama aşırı dramayada gerek yok.
Tom kimse uçlarda yaşamıyor.Ben oldum olası her Branşta GS ye yenilmeyi hazmedemem.Gerekirse Misket oyunu olsun.Gelelim maç sonuna
1- Yenilirsin ama 10 defa boş potaya atamamak nesi?Bu kadar Lakait ve ruhsuz oyun olmaz.GS kaç maçtır bize yenildi.Onların da bu maçı çıkış maçı görmeleri normalde biz hiç hazırlık yapmadan çıkmışız.
2- sadece Hakemle yenilsem onada okey.Çünkü hakemler zaten kafaya koymuştu.Teknik fauller tamamen kastiydi.Tamam peki Plum attığı üçtükten sonra Fenerbahçe Bencine hareket yapmasına şşt kızım yapma demelerimi teknik faul vermelerimi gerekiyordu.Merve Çok sert oynadı hama görmemezlikten geldiler.Mervenin yaptığı bütün faullü hareket karşılığında biz faul yedik.Merve 1 veya 2 faulle bitirdi maçı Buda tamam peki Hartley'in üstüne gitmesi teknik faul gerektirmezmi?
3- Hoca takımı iyi hazırlıyamamış.üstüne Lagupova yok.Alperi ve Stokes kaç maçtır bir türlü iyileşemediler.Ozaman ona göre plan yapman gerekmezmiydi.Bir maçta en fazla Ribaund alan ve en fazla atak yapıp potaya sokamıyan Fenerbahçe.
4-Lagupova'ya laf söyleyenler bu takım için nekadar önemli olduğunu gördü.İllaha attığı her üçlük girecek diye bir şey yok ama kötüde oynasa karekter koyuyor,istek ve ruhla oynuyor.Tuğçe ve Olcayı hep eksik görürüm iyi bir benc oyuncularıdır.Ama bu maçta sadece ikisi ayakta kaldı yoksa fark bile yerdik.
5-Aslında benim Kızlara kızmamın nedeni GS takımının komple yaptıkları sevinçler.GS li olupta bir tane gıcık olmayan hoca varmı?Hoca her maçta itiraz eder tamam ama sesiz sedasız durmak zorunda kalırdı bu maçta tam bir şovmendi.Düz durduğunu görmedim zıp zıp.Bağırmalar,Hakemin üstüne yürümeler,Hoca çünkü bizim oyunculardaki ruh eksikliğini gördü.
6- Gs ye yenilebilirsiniz ama bu şekilde değil.Çaba göster helal olsun ozman derim Tom .Böyle bir maçta canınız sağolsun kızlar diyemem kusura bakma.Kıran kırana Hakemler olmadan maç kazansınlar anlarım ozaman aferim ,bizim kızlar iyi oynadı ama olmadı derim.Sude 4kere 3 lük attı 3 tanesi girdi.Plum 40 dakika sahadan çıkmadı.Merve gibi kazmayı durduramadılar
7-Fenerbahçe den Gs ye gidenlere bir şey oluyor.Cansu,Nevriye,Diana Taurasi,Hartley,Plum. ve aklıma gelmiyen bir sürü kişi Onlardan biri bize gelse kedi gibi.Hani Taurasi yi anlarım ya öbürlerine biz ne yaptık ya.