Her yorumun mersin tas gibi takim, bu sene şampiyon olurlar, biz avrupaya bakalim. Macla ilgili tek yorumun yok. Her mesajın ayni.Anladık mersin tas gibi takim. Bak surekli yeniyorlar bizi.
Mutlu ol iste.
Bir şey yazmamamın nedenide bu durumun rahatsız edici olması.
Ben kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim. Akrabalarımın çoğunun BJK li olmasına rağmen.
Fenerbahçe şuan hangi maçta kaybetse çok sinirli ve ağresif oluyorum. Evdede yansıyor malesef
Forma bakıyorum kafa dağıtim diye, daha çok içim kararıyor.
Maç başlamadan, bir kesim ;ahkam kesenleride anlamam 5 çekeriz, fark atarız. Kulağım kapalı. Kim yener anketine bile çoğu zaman katılamam.bir kesim de;biz yeniliriz, fark yeriz, en az 10 sayıdı var, maç oynanır. Bu takım şampiyon olurda biz ikincilikte yarışırız, yok yok biz eurocupa anca gideriz, diyelimki 18 maç kaldı yok biz bu seneyi kapatırız. Ligde böyle olacağımız belliydi.
Ya bırakında sevincide yaşayalım üzüntüyüde.
Bu gün yenileceğimizi hissediyordum forma bişi yazdımmı?
Hocamız gerçekten iyi bir hoca olduğuna inanmıyorum. Menejerin acil gitmesini diliyorum. Maçta gerideyken 3 kadının yan yana oturmalarına anlam veremiyorum. Eski hoca bundan iyiydi bence. Hakemler hata yapıyor ya bağır bişilerde, tepkini belirt ya, burası Türkiye tarafsız hakem olmaz. Zafer hoca bile bundan iyi vallaha. Hocasız bir takıma yenildik. En büyük hata Amatör şube sorumluları, ve yerli transfer yapmayan yönetim. Stokesde diretenler, Quanitra nın ondan iyi olduğunu görmüşlermidir?