"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olcay'in ayak parmağında kırık tespit edilmiş.
15 dakikada 50 sayı. Yerlilerin maşallahı var bugün. Merve bile içine Plum kaçmış gibi.
Öldüm ya hahaha içine plum kaçmış gibi.
Ahahaha kadın sırf rebound sayısını artırmak için galiba çember altından bomboş kaçırıp bir daha atıyor
Merveye nazar değirdin. İçindeki plum Manolyaya girdi, Manolyanın içindeki Epoupada Merveye girdi 😜Gizem çok hantal gerçekten ama bu kadroda hiç yoktan kalmalı derim. Stokesde korkudan silkindi biraz.
Abi Manolya'yı önceden beri tanıdığım için ben o konuda sana katılamıyorum. Çok da vasat bir oyuncu değil Manolya. Şutu düzgün ve ligde az çok süre alabilecek bir isim. Anadolu'da bir takıma gitse yaklaşık Sevgi etkisi yaratabilir.
Sana katılmıyor değilim, Stokes'de iyi bir oyuncuydu ama sakatlık bitirdi onu yoksa ilk Stokes olsa pota altı güvende olurdu. Bloklarını unutmadım. Manolya'ya gelince evet başka takımda bize zorluk çıkaracağınada eminim. Ama Manolyada bir istek, arzu,hırs, üzüntü göremiyorum. Robot gibi. Sevgi diyorsunda onun kaç maç kıpkırmızı olduğunu hatırlıyorum, Ayşe Cora'da öyle. Bana katkı sağlayanlar yerine sağlamayan oyuncu tutulursa ona kızıyorum. Sevgi, Melis, Ayşe,Tilbe, Cansu ve aklıma gelmiyen bir çok oyuncuyu hemen sildik