Gönderen Konu: Üst üste 6.kez Şampiyon Fenerbahçe !!!  (Okunma sayısı 127742 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: ÇBK Mersin-Fenerbahçe Alagöz| Final Serisi
« Yanıtla #990 : 24 Nisan 2023, 17:54:14 »
Salı günü belkide şampiyonluk maçı oynanacak. Euroleague şapmiyonluğuda doğru dürüst kutlanılamadı.
Yönetim kısır düşünmeye devam ediyor. Metro diye inat etmenin ne faydası var. Ülkere al gerekirse cuzi bir rakam al salonu doldur.
Mersin salonunu sevemezsemde Metrodan iyidir
Bukadar küçük düşünen kişiler başımızda
Avrupa Şampiyonu Takımımızın son maçını büyük salonda oynamasını, şampiyonluğu binlerle kucaklamasını hepimiz istiyoruz. Ancak takımımız özel isteği alışkın oldukları salonda oynamak. Onların isteğine saygı duyuyoruz. O şampiyonluk gelince zaten milyonlarla kucaklayacağız.(Mustafa Kemal Danabaş)
Başta banada çok saçma gelmişti abi neden böyle bir maçı büyük salona almadılar diye ama oyuncular böyle istemiş demek ki,o zaman bir sorun yok demek ki onlar bu duruma fazla takılmıyorlar,gerçi diğer salonda dolacakmış zaten

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #991 : 24 Nisan 2023, 18:34:04 »
Abi bu kadinlar dünyanin en iyi oyunculari . O salonda oynariz, digerini istemeyiz bana saçma geliyor. Sen, rakibini her salonda yenecek güce sahipsin.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #992 : 24 Nisan 2023, 19:42:48 »
9 handikap verilmiş.
Yabancı tercihleri nasıl olmalı?
Sabally baya etkiliydi, yine son üçlü çıkmalı bence.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #993 : 25 Nisan 2023, 09:13:22 »
Avrupa şampiyonunun Türkiye şampiyonluğunu kutlayacağı bir maçta salonun yönetim istifa diye bağıracağını düşünmek (ya da böyle bir ihtimalin olması) acayip canımı sıkıyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #994 : 25 Nisan 2023, 09:54:56 »
Olmaz benchin karşısında bulunan tribün kongre üyelerine ait.Bench tarafında oturanlar içindeyse var.Mülayim taraftarlar eskeza.Seri uzar bugün.Perşembeye kalır.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #995 : 25 Nisan 2023, 10:12:31 »
Olmaz benchin karşısında bulunan tribün kongre üyelerine ait.Bench tarafında oturanlar içindeyse var.Mülayim taraftarlar eskeza.Seri uzar bugün.Perşembeye kalır.

Bugün şampiyon olamazsak bu foruma daha ben yazmayacağım, olursak da sen yazmayacaksın, var mısın?

Bu ne aq yerinde ona yeniliriz, buna yeniliriz, seri uzar bilmem ne.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2023, 10:12:58 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #996 : 25 Nisan 2023, 10:25:00 »
2 0 ama bıçak sırtı kazanıldı maçlar.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #997 : 25 Nisan 2023, 10:41:30 »
Bugün şampiyon olamazsak bu foruma daha ben yazmayacağım, olursak da sen yazmayacaksın, var mısın?

Bu ne aq yerinde ona yeniliriz, buna yeniliriz, seri uzar bilmem ne.
Adam için eroin bagimliligindan daha büyük bir hastalık burasi. Gidiyorum diyor 2 gun dayanıyor, az yazacağım diyor az yazmis hali bile günlük tum iletilerin en az yarısıdır. Yani gitmez, yemek yemek su içmek uyumak neyse adam için forum da o.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #998 : 25 Nisan 2023, 10:59:08 »
2 0 ama bıçak sırtı kazanıldı maçlar.
2-0 onlar önde olsa ve aynı şekilde kaybetseydik maçları bugün biter seri diyecektin.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2023, 11:00:13 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #999 : 25 Nisan 2023, 11:37:13 »
Demezdim.Ama doğruya doğru 5 maç bekliyordum.Hem kısıtlı yerliler hem.pes peşe oynanan maçlar nedeniyle.Umarım biter.Futbolda kızdınız ama sonuç ortada.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1000 : 25 Nisan 2023, 11:52:45 »
Hanks efendi, sen herkese ve her şeye yenileceğiz, kazanamayacağız filan diyorsun. Arada tutacak tabii ki. Sınavda her soruya A dersen, elbet o testte birkaç şık A'dır, üç beş tane tutturursun. Bu şimdi senin doğru ve objektif yorumlar yaptığını mı gösteriyor yoksa takıntılı bir şekilde kulübün her maçı kaybetmesi ihtimaline sürekli bağlandığını mı?

Futbolda kızmışız da sonuç ortadaymışmış. Ulan millet takımının her maçı kazanmasını umar. Bu tam tersini yapıyor, bir de nimetten sayıyor söylediklerini.

Çevrimdışı jordan23

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1001 : 25 Nisan 2023, 12:55:59 »
Çok ilginç birisiniz. Tam felaket tellalısınız, içimizdeki İrlandalısınız. İlk iki maçı izlediyseniz hakemlerin aleyhimize nasıl düdük çaldığını görmediniz sanırım. ÇBK'yı seride tutmak için ellerinden geleni yaptılar. Bu maçta kendi seyircimiz önünde o düdükleri çalabilirler mi sizce? Üstelik seride 2-0 öndeyken ve rakibin tüm direnci kırılmışken. Bence siz bu forumda gereksiz ve saçma yorumlarla herkesin canını sıkıyorsunuz. Bence siz en iyisi cincon foruma üye olup orada yazın. İyice sıktınız artık, yeter ya.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #1002 : 25 Nisan 2023, 13:00:29 »
+1

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1003 : 25 Nisan 2023, 14:16:40 »
Avrupa Şampiyonu Takımımızın son maçını büyük salonda oynamasını, şampiyonluğu binlerle kucaklamasını hepimiz istiyoruz. Ancak takımımız özel isteği alışkın oldukları salonda oynamak. Onların isteğine saygı duyuyoruz. O şampiyonluk gelince zaten milyonlarla kucaklayacağız.(Mustafa Kemal Danabaş)
Başta banada çok saçma gelmişti abi neden böyle bir maçı büyük salona almadılar diye ama oyuncular böyle istemiş demek ki,o zaman bir sorun yok demek ki onlar bu duruma fazla takılmıyorlar,gerçi diğer salonda dolacakmış zaten
Ben bizim oyuncuların istediğini bilmiyordum. Büyük salonda çok seyircinin önünde kutlamak isterler diye düşündüm. Ozaman saygı duymaktan başka bir şey diyemem. Metroya bir türlü alışamadım, prefabrik, emanet gibi geliyor. Neyse alsınlarda bana laf düşmez.
Bu arada Tom kardeşim, gerçekten bazen ileri gidiyorsun. Düşüyorumda iyiki sanaldayız. Ama sanaldada saygıyı elden bırakmayalım. Yoksa ne farkımız kalır.!
Deplasmanda 2 maç almak kolaymı 10 günde 6-7 maç yenilgisiz gidiyoruz takdir etnemiz getekiyor. Salıgünü yenileceğiz demek  ne? Tüm branşlarda çok iyi performans sergilemeyen takımların içinde kadın basketbolculara saygı duyalım. Belkide onlardan başka kupamızda olmayabilir. İçinde teretdüt olur anlarım, 5 maça uzar diye düşünmüşde olabilirsin ama salı günü yeniliriz, perşembeye uzar ne demek? Pes Artık. Jordan dahil burda sana ne diyorlarsa haklılarmış vallaha
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2023, 14:18:52 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1004 : 25 Nisan 2023, 14:26:47 »
Bence maçı büyük salona almak rakibi gereksiz yere motive eder.