Gönderen Konu: Üst üste 6.kez Şampiyon Fenerbahçe !!!  (Okunma sayısı 139940 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: ÇBK Mersin-Fenerbahçe Alagöz| Final Serisi
« Yanıtla #1005 : 25 Nisan 2023, 15:05:04 »
Bence maçı büyük salona almak rakibi gereksiz yere motive eder.
Artık geçti zaten. Önemli olan aynı ciddiyetle devam edip bu maçın son noktasını koyabilmek.
Gidecek yabancılara bir kutlama partisi yapar inşallah yönetim. Onları yeni takımlarına uğurlamak ve ekstra hediye vermek gerekir. Yönetim, sponsorlar bunu düşünsün artık.
Gökşen Fıitik 3 lkler atınca tepkilerini seyrettimde aynı şekilde Vakıftaki Cansu'nun sevinmesini, 35 sayı atan Stewart ne kadar mütevazi biriymiş. Kalite farkı,

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1006 : 25 Nisan 2023, 15:10:25 »
Maç saati yaklaştıkça nedense bugün Stewartı bu formayla son izleyişimiz olacakmış hissi daha yoğunlaşıyor.Umarım yanılıyorumdur ya

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1007 : 25 Nisan 2023, 15:19:09 »
Maç saati yaklaştıkça nedense bugün Stewartı bu formayla son izleyişimiz olacakmış hissi daha yoğunlaşıyor.Umarım yanılıyorumdur ya
Aman aman, yok canım, özellikle bu kadro bizi bırakmaz sanırım. Hele Euroleagueyi aldıktan sonra.
Ben sadece sezona yetişecek ya uğurlayalım diye düşündüm.
Aklınıza getirmeyin bence geç ama gelir sanıyorum

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1008 : 25 Nisan 2023, 15:36:04 »
En değerli oyuncu olmuş, seni neredeyse tek başına sampiyon yapmis, dahası asil hedefi olan eurolaguei kazanmasına ragmen lig maçlarında da kendisini yerden yere atacak kadar klubu benimsemiş bir kadının isteklerini karsilayamayip takimda tutamayacaklarsa gsnin Avrupa sampiyonlugu gibi münferit kupamızla yillar boyu övünüp dururuz.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #1009 : 25 Nisan 2023, 15:36:24 »
Aman aman, yok canım, özellikle bu kadro bizi bırakmaz sanırım. Hele Euroleagueyi aldıktan sonra.
Ben sadece sezona yetişecek ya uğurlayalım diye düşündüm.
Aklınıza getirmeyin bence geç ama gelir sanıyorum
Bencede özellikle el kazanılan bir sezondan sonra bırakmaz zaten abi ama bilemedim bizimkilerin geçmişteki beceriksizliklerini düşündükçe ufaktan bir korkmuyor değilim ama kendide kalmak istiyordur bence de şu an.Eğer tutmayı başarabilirsek yine ocakta gelir zaten sezon başı burada olmaz ama onun hiçbir önemi yok.Geldiği takdirde direk el i alıyoruz zaten :D

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #1010 : 25 Nisan 2023, 15:40:03 »
En değerli oyuncu olmuş, seni neredeyse tek başına sampiyon yapmis, dahası asil hedefi olan eurolaguei kazanmasına ragmen lig maçlarında da kendisini yerden yere atacak kadar klubu benimsemiş bir kadının isteklerini karsilayamayip takimda tutamayacaklarsa gsnin Avrupa sampiyonlugu gibi münferit kupamızla yillar boyu övünüp dururuz.
Ya işin doğrusu,geçmişte her ne kadar sövülecek edilecek iş yapmış olsalarda her sezon bir şekilde bu yatırım devam etmiş,kesmemişler yani.E bu kadar sezondur bu yatırımı devam ettirmenin sebebi tek seferlik bir el şamp olamaz herhalde ya,akla mantığa aykırı çünkü,bu yatırımı bunca yıldır yaptıysan,asıl bu sezondan sonra koşulsuz şartsız devam ettirmen lazım,he stewart maddi açıdan zorlayan bir isim olabilir seni belki ama kadın sana açık açık el şampiyonluğunu vadediyor,sen gidip ''ama çok istiyorsun'' diye yolları ayırmazsın herhalde,yani öyle de bir gerizekalılık geçmiyordur umarım akıllarından

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1011 : 25 Nisan 2023, 15:44:10 »
Kalmasını istediğimiz her oyuncu kaldı arkadaşlar, rahat olun... Bakın kalacak dahi demiyorum, KALDI diyorum.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2023, 15:44:45 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1012 : 25 Nisan 2023, 15:44:17 »
Ya işin doğrusu,geçmişte her ne kadar sövülecek edilecek iş yapmış olsalarda her sezon bir şekilde bu yatırım devam etmiş,kesmemişler yani.E bu kadar sezondur bu yatırımı devam ettirmenin sebebi tek seferlik bir el şamp olamaz herhalde ya,akla mantığa aykırı çünkü,bu yatırımı bunca yıldır yaptıysan,asıl bu sezondan sonra koşulsuz şartsız devam ettirmen lazım,he stewart maddi açıdan zorlayan bir isim olabilir seni belki ama kadın sana açık açık el şampiyonluğunu vadediyor,sen gidip ''ama çok istiyorsun'' diye yolları ayırmazsın herhalde,yani öyle de bir gerizekalılık geçmiyordur umarım akıllarından
Sponsorlar bu iş için varlar. Alagöz, yemek sepeti, yükselen vs. Olmadı Ali Koç çoraplara falan reklam alsın ama erkeklerde de aynı şey oldu geçmişte, bayan voleybolda da, avrupa şampiyonu olduğumuz senenin ertesi takım tamamen dağıldı. Benim korkum da bu. Fazla değil 2 yerli, 2 yabancı takviye ile yine alırız kupayı ama umarım beyinleri futbol yüzünden yanmaz da yatırım devam eder. Hele ki Ruslar yokken domine etmeye devam etmeliyiz.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1013 : 25 Nisan 2023, 15:46:53 »
Sponsorlar bu iş için varlar. Alagöz, yemek sepeti, yükselen vs. Olmadı Ali Koç çoraplara falan reklam alsın ama erkeklerde de aynı şey oldu geçmişte, bayan voleybolda da, avrupa şampiyonu olduğumuz senenin ertesi takım tamamen dağıldı. Benim korkum da bu. Fazla değil 2 yerli, 2 yabancı takviye ile yine alırız kupayı ama umarım beyinleri futbol yüzünden yanmaz da yatırım devam eder. Hele ki Ruslar yokken domine etmeye devam etmeliyiz.

Basketin dağılması NBA yüzündendi eyvallah da, kadın voleyboldaki o çözülmeye hiç anlam veremedim yıllardır. Galiba sonraki sene CEV Cup finalinde filan yenilecek kadar dandik bir takım kurmuştuk, Universal çekilmişti.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #1014 : 25 Nisan 2023, 15:50:49 »
Geçenlerde el şamp sonrası bir röportajda genel menajer arzu özyiğit,''bu düzeni sürdürmek oldukça zor fakat biz elimizden geldiğince bu yatırımımızı devam ettirmeye çalışıyoruz sponsorlarımızla birlikte vs. '' gibisinden bir şey demişti,o açıklama bile gelecek sezon için korkuttu yani,eğer gelecek sezonda da bu takımı koruyabildiysen,bu tip arada bırakacak açıklamalar yapmaman lazım yani

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #1015 : 25 Nisan 2023, 15:52:00 »
Kalmasını istediğimiz her oyuncu kaldı arkadaşlar, rahat olun... Bakın kalacak dahi demiyorum, KALDI diyorum.
Emin miyiz hocam,bunları bilgi dahilindeki bir yorum olarak kabul edebilir miyiz yoksa tahmin mi

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1016 : 25 Nisan 2023, 15:53:19 »
Basketin dağılması NBA yüzündendi eyvallah da, kadın voleyboldaki o çözülmeye hiç anlam veremedim yıllardır. Galiba sonraki sene CEV Cup finalinde filan yenilecek kadar dandik bir takım kurmuştuk, Universal çekilmişti.
Dünya tarihinde görülmemiş bir şekilde sonraki sene bizi sampiyonlar ligine almadılar. Üstelik sıralamada altımızdaki gsyi alıp bizi almamışlardı. Universal'ın çekilmesi neyse de MAA kalkıp da kumpas olaylarında Federasyon başkanı olup da tetikçilik yapınca Acıbadem de kalmamıştı ortada. Kısaca o sene yapılan operasyon sonrası Vakıfbank denen şirket takımı dünya voleybolunda piyasaya hakim oldu. Hatta ve hatta avrupa şampiyonu olduğumuz sene yanlış hatırlamıyorsam dönemin başkanı Atasu denen herif ligde yabancı sınırını 2ye indirip önümüzü kesmek için her türlü pisliği yapmıştı. Sonra da ligi eczacıya vermiştik. Bu ülkenin neredeyse her kurumundan irin, pislik akıyor. Neresinden tutsam elimde kalıyor.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1017 : 25 Nisan 2023, 16:20:28 »
Bencede. Bu konuda şüphem yok olası bir yönetim değişikliği olupta bir şeyler olursa bilemem
Şu gereksizlerden kurtulup, takviyelerdede nokta atışlar yaparsak deme keyfimize.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2023, 16:24:36 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1018 : 25 Nisan 2023, 17:52:02 »
Bence sadece Mccowan'ı alıp mevcut takımı korusak yine Eurolig şampiyonu oluruz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1019 : 25 Nisan 2023, 18:00:57 »
Bence sadece Mccowan'ı alıp mevcut takımı korusak yine Eurolig şampiyonu oluruz.
Mccowani almayıp mevcut takimi korusak da oluruz :)