Gönderen Konu: Üst üste 6.kez Şampiyon Fenerbahçe !!!  (Okunma sayısı 127679 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: ÇBK Mersin-Fenerbahçe Alagöz| Final Serisi
« Yanıtla #1050 : 25 Nisan 2023, 21:18:20 »
Alina'nın 1 sene daha kontratı var. Yerine daha iyisini almadıkça göndermeyiz.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1051 : 25 Nisan 2023, 21:22:04 »
Hocam kutlamalarda da yoktu ama.Hani vandersloot gibi amerikaya falan kaçacak olsa neyse diyeceğim ama alina öyle gitmezde bir anda.Başka türlü ne sebebi olabilir ki gitmesinin.

Çevrimdışı kerem

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1052 : 25 Nisan 2023, 21:27:12 »
Dün futbol maçından önce vardı

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1053 : 25 Nisan 2023, 21:27:33 »
Bilmiyorum, belki de gitmiştir. Ama gidecek adam Mersin'de de güle oynaya oturmazdı. İşi gücü vardır...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1054 : 25 Nisan 2023, 21:30:54 »
Hocam kutlamalarda da yoktu ama.Hani vandersloot gibi amerikaya falan kaçacak olsa neyse diyeceğim ama alina öyle gitmezde bir anda.Başka türlü ne sebebi olabilir ki gitmesinin.
Mersinde vardı. Belki işi vardır. Bende gideceğini sanmıyorum. Yarın metroda takım toplu tv ye çıkacak bakalım.
Bu durumda onun ve Vandetsloıtun madalyasını alan oluyor değilmi?
Epoupanın gideceği belli olduğu halde yayına katılıyordu.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #1055 : 25 Nisan 2023, 21:31:15 »
Bilmiyorum, belki de gitmiştir. Ama gidecek adam Mersin'de de güle oynaya oturmazdı. İşi gücü vardır...
O da doğru aslında.Umarım öyledir ya,bunca yıldır hayalini kurduğumuz şampiyonluğun gerçekleştiği şöyle bir sezondan sonra en ufak bir as oyuncumuzu dahi kaybetmeye dayanamam valla.Yani eğer yerlerine daha iyisini getiremeyeceklerse boş laf kalabalığı falan yapmasınlar,eğer ona niyetleri varsa o zaman en başından stewart meessemanları getirip milleti havaya sokmayacaklardı,iş işten geçti artık,daha da yatırımı düşüremezler yani.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1056 : 25 Nisan 2023, 21:37:47 »

Bu kazmalığıyla yıllarca bizde oynamış olması da harbiden komik.
Yokki kardeşim ondan iyisi bütün yerlileri topla birvtane Nevriye etmaz. Kadın basketbolu neden başarılı olamaz birvtane yetiştirdiği uzun yok.
Stewartı 'ı anlatırken dünyada bile iki yönlü oynayan uzun yok deniyor.
Stewart olamazsın ama Avrupada iyi uzunlar var. Bu sadece Türkiye'ye mahsus. Hidayette yabancı sınırı getirsin
Gelelim ikinci konuya Esra kaptan. Kaptan demek maç oynar idill kadar süre almayana kaptanlıkmı verilir yahu. 😝 yok yok İdil çok oynadı, Ayşe Yılmaz kadar diyelim
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2023, 21:45:43 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1057 : 25 Nisan 2023, 21:42:09 »
O da doğru aslında.Umarım öyledir ya,bunca yıldır hayalini kurduğumuz şampiyonluğun gerçekleştiği şöyle bir sezondan sonra en ufak bir as oyuncumuzu dahi kaybetmeye dayanamam valla.Yani eğer yerlerine daha iyisini getiremeyeceklerse boş laf kalabalığı falan yapmasınlar,eğer ona niyetleri varsa o zaman en başından stewart meessemanları getirip milleti havaya sokmayacaklardı,iş işten geçti artık,daha da yatırımı düşüremezler yani.
Tekrar söylüyoruö Ali Koç gitmezse Stewart, Meesseman gitmaz. Ali Koç Stewart 'la yapışık ciddi ciddi konuştılar. Seneye buradasın ha dedi oda ciddi ciddi kulağına bişiler dedi hayırlısı bakalım.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #1058 : 25 Nisan 2023, 21:44:50 »
Tekrar söylüyoruö Ali Koç gitmezse Stewart, Meesseman gitmaz. Ali Koç Stewart 'la yapışık ciddi ciddi konuştılar. Seneye buradasın ha dedi oda ciddi ciddi kulağına bişiler dedi hayırlısı bakalım.
Meessemanın gideceğini ben de pek düşünmüyorum ama stewartın ihtimali bile çok korkutuyor abi.Umarım dediğiniz şekilde konuşmuşlardır :D

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1059 : 25 Nisan 2023, 21:52:21 »
Meessemanın gideceğini ben de pek düşünmüyorum ama stewartın ihtimali bile çok korkutuyor abi.Umarım dediğiniz şekilde konuşmuşlardır :D
Vallaha bir iki yanlışlıklar oldu ama bu hoca ve Menejer kaynaklıdır. Alina, Mc Bride, Sabally gitmediyse onlarda gitmez. Ummc ye giden çakılıp kalıyordu. Yeterki Thom gibi küçülelim diyen yöneticiler olmazsa

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1060 : 25 Nisan 2023, 22:09:24 »
Emeği geçen herkese teşekkürler. Son 10 günü şampiyon gibi oynayıp süpürdüler...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1061 : 25 Nisan 2023, 22:16:48 »
Hido sen hangi yüzle kupa veriyorsun.Muazzam ıslık yedi.Bir daha dolaşma Fenerbahçeli diye.Mehmet harbi fenerbahçeli 1 dönem.goyseydi formamızı adamdır Memo.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Ynt: Şampiyon Fenerbahçe Alagöz!!!
« Yanıtla #1062 : 25 Nisan 2023, 22:32:35 »
Son çeyrekte Gray neden yoktu?
Yoksa Alina'yı göremeyince onun yerine Feneremi gideyim dedi 😝
Bakalım Roberto ile devam edeceklermi? Yoksa hoca değiştirme rekoru devam edecekmi?
Neden bilmiyorum ama ben Mersin'ede takıntılıymışım

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1063 : 25 Nisan 2023, 22:36:43 »
Son 21 yılda 19 final, 16 şampiyonluk. Tam bir hegemonya, tam bir hanedanlık, tam bir dominasyon.

Penny ve cappie'den sonra takımı bu kadar sahiplenen bu seviyede yabancılar görmemiştim. Stewart ve Meeseman başta tarihe altın harflerle geçti bu kadro. Hepsine kocaman tebrikler.

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #1064 : 25 Nisan 2023, 22:43:32 »
2000 lerin başından beri finalleri izledim. İzlerken en rahat ettiğim final serilerinden biri oldu. Helal olsun bu süper star uzunlardan aldığımız katkı sadece bireysel olmadı. Oyun çeşitliliğine de çok kazanım eklediler. Helal olsun. İnşallah Tilbe, sevgi, McCowan yerlileri ekleyerek yeni sezona başlarız.