Gönderen Konu: Üst üste 6.kez Şampiyon Fenerbahçe !!!  (Okunma sayısı 127699 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Şampiyon Fenerbahçe Alagöz!!!
« Yanıtla #1065 : 25 Nisan 2023, 22:55:42 »
Aşina mı Kayla mı derken şapkadan Satou çıktı. Emeği geçen herkese kocaman tebrik.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: ÇBK Mersin-Fenerbahçe Alagöz| Final Serisi
« Yanıtla #1066 : 25 Nisan 2023, 23:55:14 »
Hidayet Mersin elenince içi gitti. Mersini nasıl alkışlıyor terbiyesiz.
Köksal kim ya bizi ilk kutlayan o oldu ağladı.jubilemi yaptı

Ooo Köksal diye sorduğum Cansu Köksal mış. Ne Kadar değişmiş. Üzüldüm ağlayınca. Aslında GS ye gittiğinde kızmıştım ama yerli listemde hep yeri vardı ama hep geriye gitti sanırım.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #1067 : 26 Nisan 2023, 00:15:01 »
Alina hastaymış bu arada,o yüzden yokmuş maçta :D

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #1068 : 26 Nisan 2023, 00:44:27 »
Alina hastaymış bu arada,o yüzden yokmuş maçta :D

İyi bari Alina gitmesin ya.

Stewart - Meesseman - Sabally - Vandersloot - Alina beşlisini korumamız lazım. Yanlarına da Jones - Gray çeksek.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1069 : 26 Nisan 2023, 02:08:13 »

Stewart - Meesseman - Sabally - Vandersloot - Alina beşlisini korumamız lazım. Yanlarına da Jones - Gray çeksek.
Mc Cowan'ı, Sevgi'yi, Tilbey'i de unutma.
Üstüne yerli yabancı kim gelirse 😝
Alina'da, Rachada yoktu.
Alina artık bize alıştı.. Ama ilk sene eşimle birlikte paket anlaşma diye zorlamıştı. Sahiden Eşi nerde oynuyor.?

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #1070 : 26 Nisan 2023, 08:51:07 »
tebrikler  kızlar iyiki varsınız:)
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #1071 : 26 Nisan 2023, 08:51:41 »

Kayla baskanın kankası hayatta bırakmaz.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #1072 : 26 Nisan 2023, 08:53:09 »

Bence bu kadrodan vanderslootu çıkarıp jones eklesek bile her türlü yine şampiyonuz,hatta bu sezondan daha bile kolay oluruz jonesu getirebilirsek 😂 zaten sevgi de bu sezon oyun kurucu rolüne daha yakın oynadı 2 ye oranla.Jonesu almak demek,kısalarının yapması gereken tek şeyin topu jonesa indirmeleri demek,gerisini jones her şekilde bitirir zaten.Şut mekaniği,oyun görüşü vs. bir çok yönüyle resmen durantin bayan versiyonu kadın,ve vandersloota oranla en az bir x3 daha fazla katkısı olur bize,yani direk bitiririz sezonu başlamadan o derece,o yüzden jones gelebilirse ben vanderslootu bırakmalarına bir şey demem hiç,ama alabileceklerini hiç sanmıyorum ya çok zor iş

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1073 : 26 Nisan 2023, 09:37:44 »
MEESSEMAN: ŞU ANDA 10 TANE DAHA MAÇ OYNAYABİLİRİM

Final serisinin en değerli oyuncusu seçilen Emma Meesseman, “Harika hissediyorum. Şu anda 10 tane daha maç oynayabilirim. Buradaki taraftarlar, yönetimimiz, teknik kadro bize çok fazla enerji verdi. Çok iyi bir takıma sahibiz. Şimdi bu şampiyonluğu kutlayacağız” şeklinde konuştu.

“BEN ŞAMPİYONLUĞU, BOYNUMDA ASILI OLAN MADALYAYI VE KUPAYI FENERBAHÇE TARAFTARINA GETİRMİŞ OLMAMIZI ÖNEMSİYORUM”

En değerli oyuncu ödülünün kendisi için büyük bir gurur olduğunu ancak şampiyonluğun en önemli şey olduğunu belirten Belçikalı oyuncu, “Bu önemli bir onur benim adıma. Ama ben şampiyonluğu, boynumda asılı olan madalyayı ve kupayı Fenerbahçe taraftarına getirmiş olmamızı önemsiyorum. Evet, en değerli oyuncu seçildiğim için gururluyum ama şampiyonluk benim için daha büyük bir gurur” açıklamasında bulundu.

Meesseman, “Önümüzdeki yıl seni Fenerbahçe formasıyla görebilecek miyiz?” sorusuna ise gülerek “Kim bilebilir, belki de” şeklinde cevap verdi.

SABALLY: ALDIĞIM EN GÜZEL DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİYDİ

Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Satou Sabally, “Bu kupa, bu zamana kadar aldığım en güzel doğum günü hediyesiydi. Takım gerçekten harikaydı. Hepsini çok seviyorum” diye konuştu.

“RAKİBİMİZE ÇOK FAZLA SAYGI DUYDUK”

EuroLeague Kadınlar finalinde Mersin ekibini farklı yenmelerinin kendilerinde bir rehavet oluşturmadığını ve bunu sahada gösterdiklerini aktaran Sabally, “Rakibimize çok fazla saygı duyduk. Chelsea Gray ve Elizabeth Williams sonuna kadar savaştı. Çok iyi oyunculara sahipler. Biz Türkiye’deki ve avrupadaki en iyi takımız. Bunu gösterdik ve sonunda da şampiyonluğu elde ettik” şeklinde konuştu.

Satou Sabally, gelecek yıl Fenerbahçe formasını giyme ihtimaliyle ilgili olarak ise “Devam edecek. Bunu göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1074 : 26 Nisan 2023, 10:09:03 »
Kayla baskanın kankası hayatta bırakmaz.
Öyle duruyor, nasıl samimiler.zaten  geçen sezon zehirlendik açıklaması yapıldığı zaman uyarı gelmiş ama yinede bu sezona kaldı, yoksa o an yollarlardı

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1075 : 26 Nisan 2023, 10:22:58 »
Bence bu kadrodan vanderslootu çıkarıp jones eklesek bile her türlü yine şampiyonuz,hatta bu sezondan daha bile kolay oluruz jonesu getirebilirsek 😂 zaten sevgi de bu sezon oyun kurucu rolüne daha yakın oynadı 2 ye oranla.Jonesu almak demek,kısalarının yapması gereken tek şeyin topu jonesa indirmeleri demek,gerisini jones her şekilde bitirir zaten.Şut mekaniği,oyun görüşü vs. bir çok yönüyle resmen durantin bayan versiyonu kadın,ve vandersloota oranla en az bir x3 daha fazla katkısı olur bize,yani direk bitiririz sezonu başlamadan o derece,o yüzden jones gelebilirse ben vanderslootu bırakmalarına bir şey demem hiç,ama alabileceklerini hiç sanmıyorum ya çok zor iş
Jonquel Jones tamamda skorer bir oyun kurucu şart. Vandersloıt gelirse iyi ama geç gelecek. Devamlı bizde kalacak biri iyi olmazmı. Gray neden son çeyrek yoktu takıldım. Oda olabilir.
Olcay-Alperi sonrada Mc Bride - Alina hep bizdeydi geçen sezonla bu sezon katkıları nasıldı.?
Hocayı çok eleştirdik ama bu takım üçlük atmadanda kazanılacağını, öğretmiş, ha atarsak dahada iyi yani.
Vandetsloot-Meesseman-Stewart bu takıma çok şey kattı. Özellikle Stewart. Ve Meesseman takım olmayı öğretti. Takımda herkesden verim alabiliyorsun. Performans ları arttı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1076 : 26 Nisan 2023, 15:10:37 »
Bonner Jones kalsaydı bu kadar kolay olur muydu herşey.Aslında yerli kalitesine güvendiler.Bence iyi biz derse iyi çalıştık.Bu kural onlarida vurdu bence ayrılmalarının nedeni bu.Para sıkıntıları yok.cidden söylüyorum upuzun sahiliyle güzel kent.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2023, 15:44:02 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1077 : 26 Nisan 2023, 15:13:12 »
Seri uzar bugün.Perşembeye kalır.
Biletler satışa çıktı mı?

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #1078 : 26 Nisan 2023, 16:04:21 »
Tom kardeş tüm biletleri alıp, salonu kapatmış  ;)

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1079 : 27 Nisan 2023, 18:45:45 »
Bu gün kaçtaymış?
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2023, 18:57:58 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »