Sen epoupayi da ovuyordun geldigindeki bayan basket tarihinin muhtemelen en kotu oyuncusuydu . Iagupova da leş mes oynamadi. Rolünü yaptı. Bugunki gibi 30 atamazdi bizde. Takimda stewart, meeseman, vandersloot var. Savunmadaki en agresif isimdi. Yerine koyacagin kimse yok bu kadının avrupada. Sacma sapan isimleri kıyaslamak bile basketbol cehaletidir. Hele ki conde falan ile kiyaslamak. Mcbride dediğin isim de minnesota tarihin en iyi oyuncularından biri seçildi sene başı ve onurlandirildi ki bilmeyenler minnesota tarihine bakabilir. Kimler oynamış bu takımda diye. Evet ben de çok kızdım 2 sene önce İstanbul'daki finalde ama daha iyisini alıyorsan gitsinler. Young, plum, loyd gelecekse mcbride gitsin mesela ama gelmiyorsa boş işlerle uğraşmaya gerek yok.
Övmüyordum, topu elinde tutan Kayla ve Alina varken ve bunlar oyunu yönlendirmeyi çok seviyorken, Stewart ve Sabally de topla oynadığı için geldiklerinde Epoupa profilinin yeterli olabileceğini söyledim sadece. Ama seneye Alina çok kötü girince takım da eksik olduğu için üst üste bir sürü mağlubiyet aldı, o sıra da Epoupa da gönderildi haliyle. İyi oyuncu demedim ben hiç, takım tertibi içinde bir yeri olabilir, sıkıntı yok dedim.
Esas geçen sene seneyi 10 küsürde 0 ile bitirip 10'da 1 ile filan açan Alina bu sene ne oldu da seneye böyle girdi diye sormak lazım, trip mi atıyordu yani. Kaç tane kupa finali verdi. Kaç tane final maçında sıçtı batırdı. Alina iyi oynadığında kıtanın en iyi oyuncusu diye bin defa da yazdım, kötü oynamasa gitmesini neden isteyeyim? Gidecek, finalde bize karşı sıçacak işte yine.
Zaten daha iyisi gelsin diye gitmelerini istiyoruz.