Fenerbahçe'nin Yeni yönetimle kaderimi nedir bütün branşlarda bir yüzümüz gülmüyor.
Geçen açıklama yapmışlar bu hafta 5 te 5 gideriz diye sanırım 4-0 gidiyor gibiyiz.
Kısacası hangi maçı seyredim desem sinirden başka bir yere ulaşamadım.
Trabzondan sonra Antwerp dedim o olmadı Girona oda olmadı RealMadrid oda olmadı THY -benim maç seyretmemem lazım anlaşılan.
Takımdan çok giden olmuş,yani takımı çok küçültmüşüz.Zoran Terzic'e kızdım ama elindede çok oynayabileceği kadro yok ama yinede Buse,Eda,Gizem kötüyken Naz,Cansu ve Dicle'yle oynamalarını isterdim.Terzic iyi bir hoca olabilir ama benim gönlüm hep Abbondanza'dan yanaydı.Biz takım olarak küçülmüşüz.Gençlerde uyum sağladı sağladı yoksa işimiz gerçekten zor.Fedorovtseva'dan 3 maçta görmediğim kadar hata gördüm bu maç.Cristina madem oynatılmayacak neden alındı.Geçen sizede sormuştum Bencte oyuncu neden tutulur oyuna müdehale etmek için ama İpar-Beliz-Tutku-Cansu ile nasıl müdehaleler yapacağız.Yönetimde takımın elini kolunu bağlamış sanki.Bu maçta takım olarak kötüydük ve bizden giden herkes bize karşı çok motive oluyor.