"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok kötü yendik. Artık içlerine şampiyonluk gidiyor galiba diye bir kuşku iyice düştü. Sahamızda şölen eşliğinde aliriz umarım da şu şımarık takıma iyi bir tokat olur bu.
Yalnız salondaki ses sistemi ve çalınan müzikler akıllara zarar. Ben ekran başında darlandım, oyunculara Allah sabır versin. İnsan haklarına aykırı bir uygulama bu, dur denmeli.
Bizim seyirciye bastırmak için açtıkça açmışlar kaptan hakeme şikayet etmiş
Bana göre Buse çok yetersiz kalıyor. Buna rağmen Terzic neden uzun süre ona süre verdi anlayamadım. Maçın kırılma anı 2.set oldu. Biz 24-20 önde iken bir anda 24-24 olması ile kısa süreli bir şok yaşadık ama şansımız varmış ki seti kazanabildik. şayet o seti versek büyük ihtimal 3-0 maçı verirdik ve psikolojik üstünlüğü de rakibe kaptırmış olurduk. Şimdi çok büyük büyük bir avantaj ve moralle evimize dönüyoruz. Umarım güzel bir maçla kazanır ve şampiyonluğu kutlarız.
Bir daha Naz diyenin ağzına ayağımı sokarım Bu arada cesurca erken Naz yerine Buse’yi oyuna sokan Zoran’ a aferin. Buse heyecanından o hataları yapıyor.
Maç sonunda Eda'da taktir etti seyircimizi.''Çok güzel bir taraftar grubu vardı. Kalabalık VakıfBank seyircilerini sesleriyle bastırdılar. Onlara da çok teşekkür ediyoruz''Gerçekten bir köşeye sıkıştırmalarına rağmen kadınıyla erkeğiyle hiç durmadılar.Maç sonu sevinçleride güzeldi.Hala Naz diyorsunuz? Naz'ın son maçları Türk Hava Yollarıyla anlaşmış zaten.Buse iyi hoşda servislerde çok hata yapıyor.Ama şu varki Naz'ı yollayıpta yabancıyla yerini doldurmaya sıcak bakamadım.