Allahtan izlemiyorum kaç oldu aynı senaryo saymakla bitmiyor, ilk maçı al ya da tek maçlarda 2 set al sonra hop tüm kupaları ver, tarihin en büyük hezimetini yaşatıyor bize senelerdir Gui ve şurekası.. Senelerdir bu Terzic denen basiretsizi tutarak sende kına yakarsın emi Ali, arma gururu onuru dedik şaklaban oldunuz, figüran oldunuz, kadın olduğunuz için daha ileri gidemiyorum maalesef, utanıyorum hepinizden!
Hakaret etmem gerekiyormuş heralde bunlara keşke ŞL de etseydim tüh
Çok enteresan şeyler oldu, maçı izlemeyip altın seti izledim sadece can sıkıntısına, vakıfbanktan 0 psikolojiyle vakıfbank seti aldık ŞOK İÇERİSİNDEYİM, umarım değerlendirebiliriz bari de ligi alırız en azından :/
Eda baktı pabuç pahalı 2 blok falan yapayım bari dedi, Terzic de giderayak sahaya falan girmiş kırmızı yemiş hazmedemedi çok şükür heralde 5 senedir tokatlanmayı.. 4-2 den sonra günün faciası Arina oyundan çıkınca bloklarla ve Cansunun servisleriyle dönüp almamız enteresan oldu.. Üstüne katlediyor denen hakemin o 5-4 teki net touch sayısını (bana temas yok gibi gelmişti açıkçası) bize vermesi onları baya düşürdü oyundan, beter olun inşallah bu maç mental bir kırılma olur bizimkiler için…