Eczacının kadrosu çok derin. Buna ragmen berbat bir koç ile oynuyorlar. Bizim sahadaki kadro ile bir sn bile maci kazanacağımıza inancım olmadi.
Drca son yıllarda gelen en vasat pasor olabilir. Zamanla daha iyi olabileceğine de su anda inanmıyorum. Vargas ve ana gelmeden bizim takım ortalama bir takim görüntüsü veriyor.
Özellikle geçen sezona göre Eczacı'nın kadro planlaması daha iyi olmuş. Üstüne Boskovic' in gününde olması artı olmuş.
Biz henüz hazır değiliz. Stysiak tek başına ne yapsın. Arina'ya çok kızsam da şuan onu kaybetme lüksümüz yok. Bu takımın yedek taşları zayıf. Cristina'nın bir an önce takıma dönmesini isterim ama form tutması nasıl olur bilmiyorum. Vargas'a gelince yönetim ne yapsın etsin bu takıma temelli katsın.
Henüz ligin başı ama iyi takımların önce 6-7 sayı öne geçip 6-7 sayı sayı geriye düşme lüksü yok. Birde çok servis hatası yapıyoruz.
Pasör konusuna gelirsek, Wolosz 'u beklerken adını ilk duyduğumda hayal kırıklığımı burda paylaşmıştım. Naz bile bundan iyi bence İnşallah yanılırım. Bizden THY giden pasör sakatmı?