2012 sampiyonluklarinda dönemin fenerbahce düşmanı karabiyik denen adam ligde yabancı sinirlamasini 2'ye indirip, bizim tüm avantajimizi yok etmişti. Ayrica o dönem için önemli bir oyuncu olan seda'nin sakatlığı sonrasi vakifa elenmistik. Finalde de eczacı bunları yenmişti. Ne günler gördük yemin ediyorum. Avrupa şampiyonu olup bir sonraki sene sampiyonlar ligine alınmadık , yerimize gs gitmişti.
Bir ekleme yapmak istiyorum. Yanılıyor isem düzeltin lütfen, yazacaklarım da aynı yılda gerçekleşmişti diye hatırlıyorum:
Fenerbahçe'yi iki maç üst üste yenecek tek bir takım yoktu. Play off statüsünü değiştiridiler ve yarı finalı tek maç üzerinden oynattılar. Yarı finalde Vakıfbank'a 3-2 yenildik ve Avrupa şampiyonu ve namağlup olan takım Türkiye şampiyonu olamamıştı.
Bir diğer mevzu ise Türkiye kupası maçlarını milli sporcuların olimpiyat elemeleri oynadığı haftaya koymaları idi. Protesto edip genç takımla çıktık ve GS'ye elendik diye hatırlıyorum.
Taurasi mevzusu da aynı döneme tekabül ediyor. Açık ara Avrupa şampiyonu olacak takımı sabote ettiler. Malum camia ortalığı ayağa kaldırdı ve 4 ay sonra sözleşme imzaladı Taurasi ile. Yani operasyon sadece futbol üzerinden çekilmemişti.
Ülkesinde ülke sporuna hizmet edip bu kadar kösteklenen bir camia daha var mıdır dünyada? Hadi olsa olsa Franco dönemi İspanyasıdır.
Hülasa zor iş Fenerbahçelilik...