Gönderen Konu: 2024-2025 Sultanlar Ligi  (Okunma sayısı 143616 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: 2024-2025 Sultanlar Ligi
« Yanıtla #1995 : 17 Nisan 2025, 21:19:21 »
Ana hariç kötüydü herkes Gizem havuza düşen topları bile alamadı toparlanmak şart

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1996 : 17 Nisan 2025, 21:19:40 »
Bu takım kesinlikle dağıtılmalı. Bunlara harcanan paraya yazık.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #1997 : 17 Nisan 2025, 21:21:24 »
Bir tek Aslı ve Ana savaştı, Arina, Gizem, Eda, Drca ve Styciak çok kötüydü.
Sete neden 4 numarada tel tel dökülen Arina ile başlıyorsun?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1998 : 17 Nisan 2025, 21:22:45 »
1 set alınca mac kazanmış gibi görevimizi yaptık. Rahat  rahat yendigimiz takımdan şimdi set alamıyoruz. Psikolojik olarak eziyorlar bizi. Smacorleri van ryk ve bosetti olan takim 7-1 yapti bizi. Ne desem boş. Sahamizda mac vermesek yine şampiyonuz ama çok zor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1999 : 17 Nisan 2025, 22:57:33 »
Bir 10-12 hata var ki akıl alır gibi değil. Motivasyonsuzluk ve özgüven yoksunluğu göstergesi. Takımın geneli GS'yi eledik, hali hazırda da bir kupa aldık zaten kafasında gibi hissettim. Zaten önümüzdeki yıldan itibaren uzunca bir süre kupa falan alamayacağımızı, en azından bu yılı şampiyon kapatabileceğimizi düşünüyordum ama oyuncular sadece bedenen sahadalar maalesef...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2000 : 17 Nisan 2025, 23:32:53 »
Neslihan Fenerbahçe oyuncuları için hepsi sakin tipler dedi, ruhsuzluk diyemedi...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2001 : 18 Nisan 2025, 00:02:42 »
Imoco'yu elediğimiz iki maça lanet olsun. Ben dahil herkesi hayallere, hülyalara sürükledi. Anlaşılan o ki biz zirve bir hafta yaşamışız, Imoco ise son beş yıldaki kötü haftasını yaşamış o süreçte.

İsimlerden bağımsız yazıyorum, bir takım düşünün önce kadroyu kuruyor, sonra kadronun başına bir koç getiriyor. Şu şekilde başarılı olma şansımız var mı Allah aşkına!

Bu golden trio işinin olmayacağı aşikar artık. Bana kalsa Vargas haricindekilerinden çıkarım her türlü de, öyle aynı anda birden fazla sözleşme kırdırma işinin kolay olmadığını düşünecek olursak en mantıklı olanı - Hande de gelmişken - Arina'dan çıkıp Vargas ve Ana ile devam etmek ve Meliha'yı da yedek olarak kadroda tutmak. Diğer yabancı kontenjanını da iyi bir orta ile doldurmak mümkün olacak böylece.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2002 : 18 Nisan 2025, 00:26:09 »
Imoco'yu elediğimiz iki maça lanet olsun. Ben dahil herkesi hayallere, hülyalara sürükledi. Anlaşılan o ki biz zirve bir hafta yaşamışız, Imoco ise son beş yıldaki kötü haftasını yaşamış o süreçte.

İsimlerden bağımsız yazıyorum, bir takım düşünün önce kadroyu kuruyor, sonra kadronun başına bir koç getiriyor. Şu şekilde başarılı olma şansımız var mı Allah aşkına!

Bu golden trio işinin olmayacağı aşikar artık. Bana kalsa Vargas haricindekilerinden çıkarım her türlü de, öyle aynı anda birden fazla sözleşme kırdırma işinin kolay olmadığını düşünecek olursak en mantıklı olanı - Hande de gelmişken - Arina'dan çıkıp Vargas ve Ana ile devam etmek ve Meliha'yı da yedek olarak kadroda tutmak. Diğer yabancı kontenjanını da iyi bir orta ile doldurmak mümkün olacak böylece.
Abi illa çıkacaksan vargastan da cik. O da şımarık çocuğun teki. Hic bir farkı yok ana ve arinadan. Al egonuyu capraza. Li yin yin'i koy 4 numaraya, yanına da kelsey robinson'i ekle. Revizyon yapacaksan eğer. Vargas ağlamış bilmem ne. Hepsi gamsız. Bak Neslihan rahat demis diyorsun. Esasinda onun karsiligi ruhsuz demek.

Ben yine diyorum sorun mental. Kreş gibi takim. Oynamak isterlerse oynuyorlar ama moralleri bozulursa oynamiyorlar. Yaşça büyük olan eda, drca, gizem gibi oyunculardan da hayır yok. Gelen hocaların da hicbirisi etki edemiyor. Terzic'i cok eleştirdim ama kalsaymis keşke diyorum. O buldu bunları, belki adam ederdi. Gui'yi alamayacagimiza gore, boyle devam edeceğiz. Seneye de abo gider, başkası gelir.

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2003 : 18 Nisan 2025, 02:01:34 »
İnsanda önce gurur olur. Onun için mücadele eder. Bunlarda o yok.
Böyle takımı izlemeye de gerek yok.
Defalarca aynı senaryonun benzerini yaşatır mı bir kadro. Yaşattılar. Aynı rezilliği tekrar tekrar yaşattılar. Benim gözümde kredileri sıfır. Hiç tahammülüm yok bunlara.
En son elendikleri maçla birlikte bunlarla bağımı kopardım. İzlemiyorum ve rahatladım.
Aynısını kadın basket içinde yaşamıştım. Sonra kupalar gelince barıştık.
Bunların, bu oyuncuların bu ruh halleriyle vakıf karşısında kazanmaları gereken maçta kazanma şansları yok.