Gönderen Konu: 2024-2025 Sultanlar Ligi  (Okunma sayısı 153388 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: 2024-2025 Sultanlar Ligi
« Yanıtla #2010 : 20 Nisan 2025, 21:36:10 »
Dağıldık tamamen

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #2011 : 20 Nisan 2025, 21:36:32 »
Utanç verici, mide bulandırıcı. Gram mücadele etmeyen, sahada ruh gibi gezen hiçbir sporcuyu seneye takımda tutmamak lazım. Arina'yı da Ana'yı da hepsini gönderin gitsin. Eda'da voleybolu bıraksın artık, Aslı'yı da daha bu forma altında izlemek istemiyorum.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2012 : 20 Nisan 2025, 21:42:45 »
Ana Cristina vs Vakıfbank ilk 3 set

4 sayı
%16 atak 3/19
%43 pos %26 perf 23 top
1 ace
-6 WL

4 manşet 3 ücum 1 servis hatası, 2 bloklanma

Çok çok kötü bugün

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2013 : 20 Nisan 2025, 22:18:03 »
Geçmiş ola. Paraya kıyıp Zhu-Gabi-Santarelli getirmeyeceklerse boşuna yatırım yapmasınlar tüm parayı erkek ve kadın basketbola gömelim.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #2014 : 20 Nisan 2025, 22:18:08 »
EYTli Eda, Drca ve Gizem her zamanki gibi dökülüyor. Arina, 4 numaradan yine sıçtı.
Bir Cansu’ nun attığı topa bak, bir bizimkine. Cansu kötü gelen bütün topları havaya kaldırdı. Bizimki de blok manyağı yaptırdı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2015 : 20 Nisan 2025, 22:19:37 »
Şu Eda'ya yıllardır niye tahammül ediyoruz? Voleyboldan pek anlamadığım için soruyorum, ne özelliği var?

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2016 : 20 Nisan 2025, 22:21:21 »
Yani maçı alacağımıza inancım yokta 22-22 de gizem yuan ryk ikilisi olan arinaya kaldırıyor topu çıldıracam ya

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2017 : 20 Nisan 2025, 22:23:14 »
Geçmiş ola. Paraya kıyıp Zhu-Gabi-Santarelli getirmeyeceklerse boşuna yatırım yapmasınlar tüm parayı erkek ve kadın basketbola gömelim.
Orro için dünyanın parasını verdiler zaten voleybol standartlarının üstünde yazdığın isimlerin aynı anda gelmesi için birilerinin kafayı sıyırması lazım aydınlar gibi o bile olsa zor belki

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2018 : 20 Nisan 2025, 22:24:25 »
Göz ucuyla bakabildim ilk 3 sete. İkinci setin içine Stysak, son setin içine de Drca sıçtı. Momentumun kırılacağı yerde saçma sapan paslar. Bilmem kaç oldu benim gördüğüm Drca'nın orta oyuncuları havada asılı bırakması ki bütün maçları izlemedim sezon boyunca.

Bir banka takımın oyuncularında ruh var, her topa iki üç kişi atlıyor, asrı devirmiş Fenerbahçe spor kulübünün oyuncularında bitse de gitsek havası. Normalde tam tersi olur.

Radikal kararlar alıp sağlam bir neşter vurulmadıktan sonra istediğin kadar Koç değiştir.

Kimi getiriyorlarsa getirsinler ama önce Koçla anlaşıp onun istediği kadroyu kursunlar. Önce kadro kurup sonra koç getirme saçmalığına bir son versinler. Mevcut kadro kanserli hücre...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2019 : 20 Nisan 2025, 22:31:13 »
Şu Eda'ya yıllardır niye tahammül ediyoruz? Voleyboldan pek anlamadığım için soruyorum, ne özelliği var?

Yaşının geldiği bir gerçek. Öte yandan pasör çok kötü. Havada asılı bırakıyor ortaları. Bilmiyorum kaç oldu bu sene benim gördüğüm. Bugünkü maçtada da son setin en kritik noktasında aynı boku yedi. Cansu olmadığı zaman milli takımda da aynı sorun var. Avrupa şampiyonu olan milli takım final maçında 30 sayıyı ortalarla (Eda-Zehra) almıştı. Dereceye girdiğimiz her turnuvada bizi farklı kılan ortalarımızdı. Guidetti'nin en iyi yaptığı işlerden biriydi. Naz bıraktı, Cansu sakattı, olimpiyatta Elif çarşafa dolaştırdı. Hülasa voleybol da biraz basketbol gibi, ikincisinde oyun kurucun kadar, ilkinde pasörün kadar söz sahibi olabiliyorsun.

Ben de çok anladığımı iddia edemem voleyboldan. Naçizane fikirlerimi yazdım.

• Üye
« Yanıtla #2020 : 20 Nisan 2025, 22:34:20 »
Orro için dünyanın parasını verdiler zaten voleybol standartlarının üstünde yazdığın isimlerin aynı anda gelmesi için birilerinin kafayı sıyırması lazım aydınlar gibi o bile olsa zor belki

Arina'yla Ana'da bedava oynamıyordur. Ana arina stysiak vasileva parasına alırsın Zhu ve Gabi'yi. Gerekirse M. Ali Aydınlar'a versinler şubeyi sadece o karışsın. Adam neydi ya dream Team kurdu yıllarca.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2021 : 20 Nisan 2025, 22:38:44 »
Arina'yla Ana'da bedava oynamıyordur. Ana arina stysiak vasileva parasına alırsın Zhu ve Gabi'yi. Gerekirse M. Ali Aydınlar'a versinler şubeyi sadece o karışsın. Adam neydi ya dream Team kurdu yıllarca.
İşte sözleşmeli oyuncularını da fesih etmen için bir bedel ödemen lazım ya pc oyunu oynar gibi kadro kurmuşsun ondan yazdım. zaten hande orro korneliuk gelmiş bir tane profil olarak yazıyorum gelsin diye değil kelsey olur j.larson tarzı biri lazım bize gerekirse ana yada arinadan biri yedek oturacak yapacak bir şey yok

• Üye
« Yanıtla #2022 : 20 Nisan 2025, 22:59:55 »
İşte sözleşmeli oyuncularını da fesih etmen için bir bedel ödemen lazım ya pc oyunu oynar gibi kadro kurmuşsun ondan yazdım. zaten hande orro korneliuk gelmiş bir tane profil olarak yazıyorum gelsin diye değil kelsey olur j.larson tarzı biri lazım bize gerekirse ana yada arinadan biri yedek oturacak yapacak bir şey yok

İkisi de yedek otursun defolsunlar. Yıllardır bunların manşet öğrenmesini bekliyoruz gram ilerleme yok. Çok bilmiş yönetim cebinden çıkarsın parayı kırdırsınlar sözleşme. Ya da bu vasatlarla, Eda'yla devam edeceklerse kendileri izlesin seneye. Yerler küfürü otururlar.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #2023 : 20 Nisan 2025, 23:15:06 »
10 seneden fazladır söylüyor ve tüm spor forumları dahil her yerde de yazıyorum, kimle voleybol konuşsam da artık ne düşündüğümü ezbere biliyor zaten. Yeni yeni tüm voleybol çevrelerince anlaşıldığımı ve söylemlerimin camiamız tarafından da yüksek sesle dile getirildiğini görmek maalesef üzücü.

Fenerbahçenin her zaman yegane ve en büyük rakibinin adı üstünde bir BANKA olduğu bir branşta gerizekalı bir yönetici/kadro planlayıcısı değilsen tek amacının bu bankanın başarı sistematiğine panzehir olacak bir çare bulmak olduğunun farkında olman gerekirdi öncelikle.

Fenerbahçenin oyuncu kadrosu hiçbir zaman Vakıfbankın net şekilde gerisinde diyebileceğimiz türde bence olmadı bu 10 seneden fazladır devam eden süreçte (nadir istisnalar vardır elbet ama kaideyi bozmaz diye düşünüyorum), bunu oynadığımız ve kaybettiğimiz her seride, her maçın her serinin son noktasına kadar içinde kalarak gösterdi oyuncular tekrar tekrar bu durumu aslında.

Dolayısıyla değişmeyen tek şeyin Guidetti olduğunu görmemek için de adeta KÖR OLMAK lazımdı çünkü o kanatta hep oyuncular değişse de Guidetti sayesinde adeta odun da getirseler adam bi şekilde yontarak blok-manşet-defans düzeni olayında hep Fbnin bir adım ötesinde kalarak ŞL de tüm seriler, yerelde de artık mucize ötesi şeyler olmazsa bu lig şamp seriyle birlikte daha fazlasını kazanmayı başarabildi hep. Mental mental diyoruz malum, hücumda bu kadar iyi seviyede durdurulursan ve üstüne basit hatalarla sürekli rakibine sayı verirsen oyuncu ne kadar etkilenmeyen türde karakter olsun zaten o mental dağılır yani bunu anlayabilmek için profesör olmak şart değildi.

Biz ise hep özel hücum silahlarıyla çözüm üretmeye çalıştık buna karşın senelerdir, getirdiğimiz koçlar da kalibre itibariyle guidetti ile aşık atabilecek seviyede olmadıkları yetmezmiş gibi asla bahsettiğim oyuncuya bağlı düzeni kırmak için hiçbir farklılık gösteremedi süre boyunca, kaldı ki Terzic harici birine ciddi süre de tanınmadı bunu başarabilmesi falan için neyse ne işte, kısacası biz hep aynı şeyi denedik ve sonuç hep bir şekilde ucundan kıyısından kaybediş ve hüsran oldu.

Denemediğimiz TEK BİR ŞEY VARDI bu süreçte, aslında bu tür bir çıkmazda isen de bu yol EN BASİTİDİR, tarih boyunca benzeri rekabetlerde de örneği çok fazla meraklısına söylemiş olayım. ‘’Guidettinin kapısında yatacaktık bu 10 yıldan fazlası süren süreç boyunca’’ panzehir olabilecek yenildiğin sisteme çözüm olabilecek bir koç bulamıyorsan en basiti KALEYİ İÇTEN FETHETMEKTİR çünkü. Kaldı ki FB nin özellikle de bu branş için söylüyorum adı üzerinde bir BANKA TAKIMINDAN çok isteyip de alamayacağı bir koç/oyuncu olma ihtimalinin 0 olduğunu düşünüyorum ülke dinamikleri gözetildiğinde.

Senelerdir bana konuştuğum eş dost voleybol çevreleri istesek de alıştığı rahat olduğu büyük saçmalasa da yeterli kredisinin fazlasıyla bulunduğu müessese klübü olan yerden, üzerinde Fb gibi ağır bir camia baskısı bulunan yere gelmek istemeyeceğini söylüyorlardı ama ben her zaman için Fb nin Vakıfbank ile futboldaki Gs-Bjk türünden bir rekabetinin bulunmaması dolayısıyla gerçekten istendiği ve uğraşıldığı takdirde bir şekilde ikna edilebileceğini düşündüm kendisinin hep.

Yani en kötü ihtimalde bunun dedikodusunu bile her sene yandaş habercilerine yaptırsan ve gelmese hiç istemese bile, en azından denendiği hissiyatı oluştuğu için bu konuda senelerdir rahatsızlık duyan bizler daha rahat olurduk ve karşı yanın psikolojisini bozmuş olurdun her türlü kazançlı çıkardın yani, buna herkes hemfikirdir heralde. Kaldı ki bu sene sözleşmesi biteceği için (hatta eczacının ilgi durumu da yansımıştı basına) vakıfın sezon başı nispeten kötü gidişatında yönetimle araları da açıldı deniyorken oldukça umutlanmıştım aslında ama nerde bizim yönetimde böyle BİR HAMLE YAPABİLECEK PRATİK ZEKA?

Dipnot: Guidettiyi klüp seviyesinde en çok bozabilen Santarelliyi de mesela istedik zamanında epey çünkü bu konuda baya güvenilir kaynaklardan haber de çıktı malum, o konuda uğraştık ve kendi ülkesinde oldukça da başarılı olduğu bir takımda kalmak istedi diye ben yönetime kızmam örneğin ama tabiki Lavarini, devam edilecekse Abbo vs geçmişindeki benzeri çapsız koçumsularla denediğin bilimum örnek bile bile lades oldu bu konuda ve maalesef bizim çapsız idareciler bu düzeni panzehir birisini bulup bozabilecekmiş gibi de görünmüyor.

Malum klüp takımları başarısı için ismi tartışılmayacak türde olan başka koç da neredeyse yok, ismi dillendirilenler bir elin parmağını geçmiyor ki o isimlerin hemen hepsi de ülke milli takımları çalıştırmaları dolayısıyla klüp takımı için kıta değiştirme fantezisine girmeyi uygun bulmayan isimler olunca bizim klasikleşen hüsran durumları maalesef kaçınılmaz oluyor. Dolayısıyla uzun vadede Vakıfbank-İmoco türevi istikrarlı bir başarı dominasyonu için ben bu branştan umudu kestim maalesef…

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #2024 : 22 Nisan 2025, 18:57:31 »
Şunlara bize yaptıkları gibi Arefe’ yi gösterip, bayram yaptırmayın.
Yeteneksiz EYT’ Li Orta oyuncu ve ruhsuz Pasör işin içine girse çok şey değişecek ama dilimizde tüy bitti.