Gönderen Konu: Kadın Voleybol Yabancı Ligler & Avrupa Kupaları  (Okunma sayısı 252853 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Bayan Voleybol Yabancı Ligler & Avrupa Kupaları
« Yanıtla #240 : 13 Şubat 2014, 20:50:36 »
Macin tekrarini izliyorum simdi.  Cannes iyi mucadele etmis ama Vakifbank bariz cok daha iyi bir takim.  Ilginc olan, Cannes'in oyuncu kalitesinden aldigi maksimum verim. 

çok takdir edilesi bir şey. İstanbul'daki Cannes ile kendi evlerindeki Cannes arasında dağlar kadar fark var. Cannes'in etkili bir smaçörü daha olsa şu Vakıf'ı rahat elemişlerdi.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #241 : 13 Şubat 2014, 21:04:39 »
Kabul etmeliyiz ki Vakıfbank ciddi karizma oluşturdu şu 73 maçlık muhabbette. Voleybol sahnesinde etki yarattılar 3 sene önce Istanbul'da ŞL aldıklarında durum bu kadar değildi. Ama bu sene son şov seneleri. Bizim iyi olmamızı ve silkenmemizi geçtim ECZ de yeniden yapılanmaya giricek gibi ve konuşulan isimler olursa çok ciddi rakip olurlar. Gelecek sene her şey daha da zor olucak. Vakıfbank tam anlamıyla miras tükeniyor yani. Eğer ŞL şampiyonu ve Lig şampiyonluğu gelmezse bu takımda ciddi değişiklikler olur. Çünkü motivasyonları ve heyecanları inanılmaz kaybolmuş. Maçın sonundaki Gözde'nin ifadesi her şeyi anlatıyor. Bu takım için son şans F4. Orada da bir başarı gelmezse Vakıfbank'ı topla toplayabilirsen fena dağılırlar.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #242 : 13 Şubat 2014, 21:13:54 »
Insallah oyle olur.  Karakter itibariyle sevmedigim oyunculardan tesekkul bir takim olsa da, Sezar hakki Sezar'a, bir donem makine duzeninde oynadilar ve hakli olarak bu karizmayi olusturdular.  Biz bu senenin uzerine bir iki akilli transferle bir seyler koyarsak, hicbir yapilanma, bina, gokdelen, karkas vs. onumuzde duramaz :)

Neslihan döktürüyor yine OMSK maçında :)

Ben öyle görüyorum durumu. F4 giderse tüm motivasyonları kaybolur. Bu sezon Milli Takım arasına kadar çok iyi oynadılar. O ara verildi. 1 set bile iyi oynamayan bir takım oldular. Şifreleri de çözüldü. Naz'ı koştur, Brako'yu durdur bu kadar net. Ellerinde durdurulamaz Kim yok :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #243 : 13 Şubat 2014, 21:17:43 »
Neslihan ile ilgili kısım ironi mi ?
% 22 ile oynuyor 2 sayısı var. 5.5 puan ile takımın wn kötüsü durumunda.
Acaba dökülüyor mu yazacaktın yanlış mi oldu 8) ?

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #244 : 13 Şubat 2014, 21:20:47 »
Neslihan ile ilgili kısım ironi mi ?
% 22 ile oynuyor 2 sayısı var. 5.5 puan ile takımın wn kötüsü durumunda.
Acaba dökülüyor mu yazacaktın yanlış mi oldu 8) ?

Ben maçı ikinci sette 8-6 iken açtım. 3 sayı aldı izlediğim yere kadar 1 de ace. Poljak %0, Mamadova %8 ile oynamış :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #245 : 13 Şubat 2014, 21:24:01 »
Iyi de bu takımı sirtliyo mu oluyor.
Her zamanki gibi rezalet oynuyo izkemesek neyse de.
Böyle takım sirtlaniyo ise Seda ya büyük hemde çok büyük haksızlık yapılıyor demektir.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2014, 21:26:26 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #246 : 13 Şubat 2014, 21:25:15 »
Iyi de bu takımı sirtliyo mu oluyor.
Her zamanki gibi rezalet oynuyo izkemesek neyse de.

Takımı sırtlamak oluyor. Sayı alan başka oyuncu yok. İki konuda aynı mevzuyu değerlendiriyoruz. Tek konuda birleşelim :D

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #247 : 13 Şubat 2014, 21:28:39 »
Neslihan'in yıllarca sırtladıgı şey olsa olsa kocası(evli olduğu zamanlar) olur. Eczacıbaşı şampiyon olduğunda bile o takımı sırayan Esra idi.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #248 : 13 Şubat 2014, 21:32:19 »
Neslihan'in yıllarca sırtladıgı şey olsa olsa kocası(evli olduğu zamanlar) olur. Eczacıbaşı şampiyon olduğunda bile o takımı sırayan Esra idi.
[/quote

:)

Neriman velev ki ECZ imza attı diyelim. O zaman formülün ne abi Garay-Kim-Aneta(Yabancı PÇ) devam mı? Gökçen-Eda da devam ediyor tabi. Bu takım iki sene üst üste ligi götürür mü diyorsun ( bu sene şampiyonluğa ben de inanıyorum) veya Thaisa alınsa (en iyi orta oyuncu boru değil) yedek mi oturtucaz?

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #249 : 13 Şubat 2014, 21:37:55 »
Vallaha seda ti her türlü karakter anlamında önde tutarım.
Gelsin gelsin neslihan o zaman ebemizinkini tersten bi görelim.

Ben neriman alınsın diye çabalıyorum. Haaa neriman gelmez ise duruma bakarız. Ama takıma canlı bomba almanın bir esprisi yok seda ile devam etmeye razı olurum sorun yok

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #250 : 13 Şubat 2014, 21:45:22 »
Vallaha seda ti her türlü karakter anlamında önde tutarım.
Gelsin gelsin neslihan o zaman ebemizinkini tersten bi görelim.

Ben neriman alınsın diye çabalıyorum. Haaa neriman gelmez ise duruma bakarız. Ama takıma canlı bomba almanın bir esprisi yok seda ile devam etmeye razı olurum sorun yok

Neyse bekleyelim görelim. Bauer ve Gökçen arasında inanılmaz bir fark var. Kenarda böyle bir potansiyelin oturması hazmedilemez bir durum. Neslihan da gelse Neriman da gelse en az Aneta kadar oynar şu takımda. Gelecek sene inş. ikisinden biri olsun da Garay-Kim-Bauer(Fabiana-Thaisa) artık kimse oynayalım. Ligi silindir gibi ezer geçeriz çok net. Benim korkum senden farklı olarak ikisinin de alınamaması. Yoksa Neriman da gelsin başımızın üstünde yeri var. Ama serbest iki tane PÇ boştayken gidip de yabancı PÇ alırsak yazık olur.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #251 : 13 Şubat 2014, 22:00:49 »
Ya oyle diyorsunuz da Neriman PC oynamayi sevmeyen, oynadigi zaman performansi dusen bir oyuncu.

Yanlış bilmiyorsam PÇ oynamayı da severim diye röportajı vardı. Neriman'ı smaçör oynatırsak manşetini saklamak zorundayız. 2'den hücum edicek ayrı bir smaçör lazım o zaman manşetçi. Bul bulabilirsen herkes Şaşkova değil :D Ya gelsin her türlü oynar PÇ asıl zor olan gelmesi.Neslihan'ın gelmesinden de zor.

Neslihan'ın OMSK istatistiği: 18 sayı %43 top öldürme 7 ace
İlk maç yanlış hatırlamıyorsam 26 sayı %44 top öldürme 7 ace.

Bence takımı bildiğin sırtlamış.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2014, 22:09:15 Gönderen: UniqueFB »

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #252 : 13 Şubat 2014, 22:33:51 »
Ben tam tersini soyledi diye hatirliyorum.  Yanilmis olabilirim, veya olmayabilirim :)  Su anki performansini gosterecekse Neslihan gelsin.  Iki-uc tane ekstra sayi alsa bile yeter tecrubesi ile.  Neriman'in pek bize gelecegini sanmiyorum.  Biraz fanatik oldugu konusuluyor.

Fanatik derken Galatasaraylı mı? Ben Beşiktaş diye biliyorum. Zamanında kendisine küfür edildiği yere de gelmek istemiyor olabilir bilmiyorum.

Ortada değişik senaryolar dönüyor. ECZ f4'e kaldı. Belki şampiyon bile olucaklar ama konuşulan senaryo Naz-Neriman-Hooker olayı. Birçok yerde yazılıyor o yüzden asparagas mıdır gerçek midir bilemem. Neriman ile Neslihan aynı takımda oynamaz da deniyor ECZ ŞL şampiyonu olursa belki bu senaryodan vazgeçer o zaman Neriman bize kalır.

Benim tek korkum ikisinin de gelmemesi. Tamam belki çok iyi yabancı bir PÇ alırız ama Göçken'in performansına dua edicez. Şuan Dicle dışında öyle parlayan bir orta oyuncu da yok.

Çevrimdışı Sekiz

• Üye
« Yanıtla #253 : 13 Şubat 2014, 23:21:47 »
hooker bu akşam harmotto nun eczacıyı tebrik ettiği twiti retweet etmiş bu kız boş yere yapmaz bunu aralarında temas vardır bu kadar konuşuluyorsa hooker ne diye boş yere ortada bir şey yokken böyle bir şey yapsın

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
« Yanıtla #254 : 13 Şubat 2014, 23:46:00 »
Harmotto da resmi imzatı atmadan önce Tigers'ın twitter hesabını takip etmişti, Hooker olayı bitmiş. Eğer Ecz f4'a kalmasına rağmen Hooker'ı bitirdiyse piyasada söylenenler doğru. Nalan Ural'a elveda. Muhtemelen Violet Duca ECZ'da. Ayrıca Neriman ve Naz da imzayı atabilir. Naz'ın Guidetti'den ayrılıyor olması bana çok zor geliyor ya neyse. Vakıfbank bu sezon büyük kupa alamazsa büyük çözülme yaşar bunu önceki mesajlarımda yazmıştım. Naz başarıyı nerede koklarsa oraya gider. Yalnız Hooker-Naz-Neriman bile of of of seneye çok çetin bir yarış olucak. Türkiye'de bu yatırım hali umarım devam eder. Dünyanın en iyilerini 5 tl bilet alıp izliyoruz yav var mı ötesi :D

Neslihan ECZ'dan ayrılırsa ya Fenerbahçe ya Azerbaycan ya Japonya'ya filan gider. Ki Fenerbahçe isterse bu transferi kolaylıkla bitirir.