hookee naz neriman uclusu cok mu iyi olmus oluyor. yazidan bu
nu cikardim. neriman hooker varken nerede oynayacak. smacor oynayacaksa manseti iyi midir? hooker ariza deniliyor. montano gelmeden de keske alsaydik gsye gitti diye hayiflandik ama beklenen etki olmadi bana gore. tamam ecz ile gs bir degil ama bu kadari abarti olmuyor mu? naz bana gore trde yabanci kurali yuzunden hakkinin cok daha uzerinde ovgu alan ve para alan bir pasor. bir de bu uclunun yanina nasil bir ikinci smacor olacak ki takim kimyasi otursun. daha nice sorular var sorulacak.
Naz konusunda haklısın ama mevcut kural gereği yapacak bir şey yok. Naz'ı alan takım her iki kulvarda da kullanabilir. Tam anlamıyla 3 yabancıyla oynar pç smaçör orta neyse. Bu avantajdır.
Hooker hamilelik sonrası geliyor evet soru işareti ama bildiğim kadarıyla çok hırslı ve kendini 2016 olimpiyatlarına hazırlamak isteyen bir oyuncu. Performansı yine de tartışılır ama formda bir Hooker sanırım dünyanın en iyi pç'si olarak değerlendirilir değil mi?
Neriman manşeti berbat ama Milli Takım - Galatasaray bir şekilde idare etti. ECZ da bunu yapıcak. Vakıfbank'ın liberosu yüzde 30 mükemmel manşeti zor getiriyor. Kritik maçlarda bu büyük dezavantaj kabul ama yine de öyle abartılacak bir konu değil. Yani smaçörü Neriman olan takım pekala ligde de şampiyonlar liginde de şampiyon olabilir bence.