"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet 2 kez tartisma oldu orada zaten
Bu ulkede voleybol oynanmaz biletler bedava bedava oldugu icinde her tip geliyor salona kizlarin oralarina buralarina bakmak icin gelenler inanilmaz seviyede ben izlerken utaniyorum artik neden voleybolcu yetismiyor Azerbaycanda sorusunun cevabida budur
Vallahi sinirlerim tepetaklak oldu, bizim arkadaşlara fotoğrafları gösterecekdim malum Fener geliyor buraya nasıl bir yer pankartı nereden asabiliriz gibi falan. Oradan adamın biri gelip racon kesiyor fotoğraf neden çekiyorsun diye. Hazırlıklıklara başlayacağız 3-4 güne pankart çalışmaları için, herhalde konfeti falan da atacağız onda da bir sorun çıkarmazlarsa
Yok abi katılım 100 kişi en az oluruz herhalde görsellikte çok güzel birşey olacak Allahın izniyle, biletlerin bedava olmasının sebebi bu takımların hepsinin şirket takımı olmasıdır herhalde çünkü başka açıklaması yok, Rabita desen bakanlık, Azeryol desen şirket. Maçtan sonra bir Kozuch hakemlerle tartışıp durdu diğerlerinin umurunda bile değildi herzamanki gibi, Valeriya da bu takımın emekçisi guya, maçtan sonra sırıtıp gülüyordu
https://www.facebook.com/photo.php?v=2841444667629&set=vb.264135395704&type=3&theater bu maç Dresden maçı 2012deki ŞL maçı, hakemler sıkıntı falan çıkarmamıştı, hakemler bir sıkıntı çıkarmazda şu denetleyiciler sorun çıkaracaklar gibi duruyor, hepsi de Fenerbahçeden nefret ediyor artık nasıl koymuşuzsa.. Pankartlara neler yazacağımızı buraya yazarsam anlamı kalmaz, tribun kültürü denen birşey kalmaz abi Allahın izniyle maç günü görürsünüz
Şu fotoya bakabilirsiniz, böyle voleybol salonu olmaz, pankart asmaya yer falan yok, oyuncularla tribününün arası çok yakın..Şuradada Kasianını fotoğrafını çekerken tam bana baktı herhalde içindede ne yapıyor lan bu diye düşünüyordur Bu da file arkası tarafı salonun.Şu fotoğrafları güçnen belaynan çektim,
Unendo Yamamay Busto Arsizio 3-0 Ornavasso Ayrıca bu karşılaşmada eski kaptanı Christina Bauer'i tüm salona alkışlattı. Herkes ayakta alkışlıyor...