6 yıl önce sırf Aziz Yıldırım devrilsin diye İzmir'den kalkıp İstanbul'a gitmiştim Ali Koç'a oy vermek için. Dün gibi hatırlıyorum o günü, o coşkuyu. Ne yazık ki hayâtımızın hatâsına oy veriyormuşuz haberimiz yokmuş.
Süreçte Aziz Yıldırım'dan defalarca özür diledim burdan 6 yılda. Küme düşme tehlikesi atlattık, gs, bjk ve ts'ye 20'şer yıl sonra evimizde yenildik, türlü türlü rezilliklere imza attık, sayısız kez taşşak oğlanı olduk. Loser'lık hücrelerimize kadar nüfuz etti 6 yılda.
Yine İzmir'den kalkıp İstanbul'a gideceğim oy vermek için ve bu sefer Ali Koç devrilsin, Aziz Yıldırım kazansın diye. Aziz Başkan için ölüp bittiğimden değil, başka aday olmadığı için.
Lâkin şunu da söyleyeyim, genel kurul üyelerinin büyük bölümü Kadıköy CHP ilçe teşkilatı gibi olduğu için yine Ali Koç'a oy verecektir. Yâni Ali Koç yine kazanacaktır.
Aziz Yıldırım'ı takdir ettim. İktidara yakın olan Ülker âilesi, Aydınlar ve Şahenk Ali Koç'un karşısına çıkmaya cesaret edemezken Aziz Yıldırım bu yaşında yine sahaya indi. İsmini saydıklarım Fenerbahçe'liyim diye dolanmasın ortalıkta. Ben o kadar zengin ve güçlü olucam, iktidarla aram iyi olacak da Fenerbahçe'ye başkan olmak için uğraşmıcam öyle mi? Tarih yazmazdı böyle bir şeyi.