Gönderen Konu: Fenerbahçe Başkan Adayları  (Okunma sayısı 29033 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Başkan Adayları
« Yanıtla #210 : 05 Mayıs 2026, 18:54:25 »
İyi oldu. Bu camiaya başarı yakışmıyor zaten.

Aziz Yıldırım ile ağlamaya devam.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #211 : 05 Mayıs 2026, 19:37:39 »
Bu kadar korkak olacaksan hakkında edilen lafları kabul edeceksin. Vazgeçtikten sonra süslü laflarla sıvamaya çalışmak falan çok aciz bir şey. Keşke hiç bu topa girmeseydi de umutlanmasaydık.

Aziz Yıldırım ve o zihniyetten kurtulmalıyız derken kala kala 6 yılda 0 çeken başkana amigo gibi tezahürat yapan adama kaldık şaka maka.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #212 : 05 Mayıs 2026, 19:55:30 »
Aziz yıldırım divanda amatörler yük küçülmeye gidelim diyordu gelirse yapsında herkes rahatlasın. Aykutla beraber galatasarayın üst üste 5.şampiyonluğa koşarlar. Seneye seçim var zaten Ali Koç gelir bana göre

Aziz Yıldırım’ın karşısında kim varsa onu destekliyorum kendi adıma Safi saflarına geçmiş bulunmaktayım 😂 Safi’de konuşmayı pek beceremiyor divanda gördük fazla konuşmaz umarım
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2026, 19:56:32 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #213 : 05 Mayıs 2026, 19:56:37 »
Aydınlar hiç şaşırtmaz.Barış Göktürk zayıf halka.Safide çekilirse kayyum gelir.Görünen o.
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2026, 19:57:36 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #214 : 05 Mayıs 2026, 20:09:40 »
Aziz yıldırım divanda amatörler yük küçülmeye gidelim diyordu gelirse yapsında herkes rahatlasın. Aykutla beraber galatasarayın üst üste 5.şampiyonluğa koşarlar. Seneye seçim var zaten Ali Koç gelir bana göre

Aziz Yıldırım’ın karşısında kim varsa onu destekliyorum kendi adıma Safi saflarına geçmiş bulunmaktayım 😂 Safi’de konuşmayı pek beceremiyor divanda gördük fazla konuşmaz umarım

Aydınlar'dan umudum vardı ama daha adaylığı resmi bile değilken biraz eleştiri geldi diye pes etmesi kabul edilebilir gibi değil. En azından basketbol ve voleybolda bütçe yükselirdi (en kötü düşmezdi diyelim), tesisler yenilenirdi, belki yeni stat için bile adım atılırdı. Maalesef bunlar da olmayacak artık.

Adam kabus gibi çöktü kulübe. 2018'deki yenilgiyi hâlâ sindiremedi. Ben yoksam kimse başarılı olmasın kafasında. Daha aday değilken bile mahvetti süreci.
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2026, 20:10:05 Gönderen: franz392 »

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #215 : 05 Mayıs 2026, 20:26:14 »
Aziz Yıldırımın amatörlerde küçülürüzüne kanmayın.Yapmaz yine şekeri çıktı.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #216 : 05 Mayıs 2026, 20:36:36 »
Aydınlar'dan umudum vardı ama daha adaylığı resmi bile değilken biraz eleştiri geldi diye pes etmesi kabul edilebilir gibi değil. En azından basketbol ve voleybolda bütçe yükselirdi (en kötü düşmezdi diyelim), tesisler yenilenirdi, belki yeni stat için bile adım atılırdı. Maalesef bunlar da olmayacak artık.

Adam kabus gibi çöktü kulübe. 2018'deki yenilgiyi hâlâ sindiremedi. Ben yoksam kimse başarılı olmasın kafasında. Daha aday değilken bile mahvetti süreci.
Ümit özat’ın dediği gibi biraz naif adam kaos saldırı vs istemiyor ama aday olurken bunları bilmesi gerekliydi seneye seçim var gene bu sene seçilen kişi başarı olamazsa gider. bu işi aziz yıldırım’ın yapma şansı yok bana göre ülke eski ülke değil racon kesme korkutma devri bitti siyaset olarakta sözü geçmiyor şahsi hırsları için kulübün önünü kapıyor parada yok üstelik aziz yıldırım 1 ay önce divanda topculara isim vererek sallayan kişi aklı dengesini kaybetmiştir benim için yarardan çok zarar getirir

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #217 : 05 Mayıs 2026, 20:51:08 »
aydınlar tüm branşlardaki avrupa şampiyonluğunu hedefleyebilecek vizyona, mali güce ve bunların yanında güçlü bir yönetim oluşturabilecek sakinliğin yanında siyasi bağlantılara sahip günümüz türk sporuna en uygun aday profiliydi.

aziz yıldırım 4 haziran 2018’den beri fenerbahçe başkanlığıyla yanıp tutuşuyor. ali koç’un biraz teklediğini hissettiği ilk seçimde aday oldu, bir daha kaybedince onun karşısına çıkmaktan korktuğu için adaylıktan bahsetmedi bile. bugün ali koç’un olmadığı ilk seçimde tekrar aday, çünkü kazanma ihtimalinin yüksek olduğuna inanıyor. 2024 seçiminde de derdi fenerbahçe değildi, bu seçimde de değil. öyle olsaydı beraber yaka paça kovulduğu arkadaşlarıyla aykut kocaman’ı yanına almazdı.

aziz yıldırım’ın divan kurulundaki son açıklamalarına da bakınca amatör branşlarla ilgili içimde endişe var. üstelik uğruna feda edecekleri futbolda da her iki aday da planlı bir başarı bence vadetmiyor.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #218 : 05 Mayıs 2026, 21:43:13 »
Küçülme olur dönemsel.Zaten Kadn voleybol oyuncuda yok piyasada.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #219 : 05 Mayıs 2026, 22:23:37 »
Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi gram önemsemiyor. Hatta şunu söyleyebilirim ki; tamamıyla 2016'nın intikamını almak için şu anda seçimlere girmek istiyor.
Aykut Kocaman'ı bu kulübe sokan kişi bu kulübü çoktan tabuta koymuş ve çiviyi çakmış demektir.

Herkes transfer transfer diye yazıyor ama her şeyden önce bu kulübün elindeki topçulardan kurtulması şart. Önce elimizdeki topçuların çoğunu gönderelim de, ondan sonra yıldız transferlere bakarız.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #220 : 05 Mayıs 2026, 22:33:26 »
Tahir Kıran Aziz Yıldırım’ı destekliyormuş 3 temmuz edebiyatı yapanların gıkı çıkmaz şimdi yada beraber yemek yediğinde sorun olmaz yersen

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #221 : 05 Mayıs 2026, 23:20:26 »
Mehmet aydınlar’ın bu geçmişten bahsediyorlar kulübe zarar gelecek kırılganlığını da hiç anlamadım ya. Zaten başkan olduğunda da gs lobisi her türlü pisliği yapacak buna hazırlığın yoksa başta adayım dememen gerekirdi.en ufak lafta böyle sinmesini anlamış değilim bir yerlerden talimat gelmediyse.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #222 : 05 Mayıs 2026, 23:50:56 »
Bu kadar kolay bir şekilde kaçıp gitmesi büyük hayal kırıklığı yarattı bende. Bir daha da ''başkanlığa aday olmayı düşünüyorum'' demesin, böyle bir şansı kalmadı.

Aziz umarım aday olmaz, Aziz mi kaldı yıl 2026. Bâri Hakan Safi kazansın da neler yapabilecek görelim.

Ama şu aşamada geleceğimiz hiç de ışık vermiyor. Ne futbol ne de amatör branşlar. Sanki yavaş yavaş tükenip gideceğiz ve GS gerçekten de ülkenin Bayern Münih'i olacak bu gidişle.

Çevrimiçi Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #223 : 06 Mayıs 2026, 01:06:47 »
Mehmet Ali Aydınların zoru sevmediğini söyledik burda örneklerde verdik.Adam bu gölgesinden korkan biri.Kongre üyesi olmaya gerek yok bunun için.
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2026, 01:07:28 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #224 : 06 Mayıs 2026, 01:15:27 »
Yazan arkadaşların Aziz Yıldırım karşıtlığının nedenlerini anlamadım.
Fenerbahçe tarihinin tesisler olsun başarılar olsun en başarılı başkanlığını yapan adam.
Evet son yıllarında bende çok kızdım ve gitmesini gerçekten çok istedim.
Ama geleni de gördük.
Ha şunu atlamayalım. Ali Koç'un en az bir şampiyonluğu çalınmıştır.
Ligler normal oynansaydı belki döneminde 2 şampiyonluk görebilirdik.
Ama karşısındaki çeteye karşı zayıf kaldı. Güçlü yönetimler kuramadı. Hoca, oyuncu seçimlerinde çok hatalı kararlar verdi.

Aziz Yıldırım sanki kulübe zararlı olmuş gibi konuşulması ilginç geldi bana.
Mehmet Ali Aydınlar'ın övülmesi de ayrıca şaşıttı beni.
Onun parası batsın. 3 Temmuz'da yaptıklarını unutmadık.