Gönderen Konu: Fenerbahçe Başkan Adayları  (Okunma sayısı 32484 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Başkan Adayları
« Yanıtla #255 : 04 Haziran 2026, 22:16:11 »
Hakan, 2.Mesut Özil vakası olur.
katılmıyorum mesut 2 sene top oynamadan geldi bi kere buraya hakan bu sene sakatlanmadığı her maç banko oynadı üstüne 10+4 kuralı varken böyle bir takviye şart çünkü kante guenouzi ile 60 maçı tamamlama ihtimalimiz yok. Basında bir sürü isim çıkıyor gs ile ilgili 10+4  kuralından dolayı alamıyorlar yagızda şimdi dedi gs tarafı 12+2 bastırıyormuş kuralın değişmediği denklemde hakan elimizi aşırı güçlendirir gelirse

Demek istediğim tam bu

Yağız Sabuncuoğlu: "Galatasaray, PSV'den Ismael Saibari transferini bitirmişti. 10+4 kuralı nedeniyle olmadı.

Oyuncu şimdi Bayern Münih'e gidiyor."
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2026, 23:04:47 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #256 : 04 Haziran 2026, 23:09:53 »
Haciz fazla tatava yapma, Aykut'u açıkla işte. Futbol aklın Oğuz olacak zaten, açıkla Aykut'u bu kadar oy kaybetmekten korkma. Artık 10 bin kişiye Kadıköy'de oynarsın.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #257 : 05 Haziran 2026, 16:43:59 »
Buraya yazacaklarımın kongreye etkisi belki  %1 bile değil ve bir kongre üyesi olmamama rağmen kendi görüşlerimi burada dile getirmek istiyorum.

Saran istifa ettikten sonra, başkanlık yarışının kıran kırana geçeceğini düşünüyordum, çünkü 12 senedir şampiyon olamıyoruz ve de ezeli rakibimiz inanılmaz bir kadro gücüne sahip. Ancak şu anda yaşanılanları gördüğümde, çok ciddi bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Mehmet Ali Aydınlar başkanlık adaylığını açıkladığında açıkçası çok heyecanlanmıştım. Yıllarca dışlandığı camiaya, hala sponsorluk ile katkılar veren, Fenerbahçe için para vermekten çekinmeyen birisi beni baya heyecanlandırmıştı. Eminim ki, eğer ki başkan olsaydı, kulübe inanılmaz bir nakit girişi yapabilirdi ve GS ile rekabet edebilecek seviyelere gelebilirdik. Ancak ne oldu?
Elbette ki 3 Temmuz papağanları yine kulübün içinden geçmeye devam ettiler ve kaybettikleri seçimlerdeki hırslarını Fenerbahçe'ye zarar verme pahasına olursa olsun, MAA üzerinde saçmaya devam ettiler. Böylece, MAA adaylıktan çekilmek zorunda kaldı. Burayı geçiyorum, ne yazık ki çok büyük bir potansiyel başkan adayını, her şeyden önemlisi başkanlık yarışındaki kaliteyi en üste çıkartacak birisini bu basit 3 Temmuz hikayeleri yüzünden kaybettik.

Her neyse, şimdi geriye kalan iki başkanı değerlendirelim.

Aziz Yıldırım başkanlık adaylığını ilk koyduğu günden itibaren 0 vizyon içeren açıklamalar yapmaya devam ediyor. Sürekli olarak, 'ben başkan değilim, ben lider olacağım ve ekip arkadaşlarım işleri halledecek diyor' ama benim de buradaki sorum kendisine şu olacak: Tam olarak nasıl işleri halledeceksiniz? Tam olarak aklınızda olan vizyon nedir? Mesela, bu kulüpte bir futbol aklı olacak diyorsun ve de başına Fenerbahçe'yi Göztepe maçında hakemler kolladı diyen, kulübün simgelerinden Alex De Souza'ya açık ve net bir şekilde saldırarak; Hagi'yi ondan daha üstün gören Oğuz Çetin'i mi futbol aklı olarak alacaksın?
Yani, senin futbol aklın Fenerbahçe'yi savunması gerekirken, tam tersine popüler söylemlerle Fenerbahçe'nin zayıflamasını isteyen bir akbaba mı? Federasyondan bir şekilde pozisyon almak için bir taraflarını yırtan bu insanlarla mı Fenerbahçe'yi başarıya taşımayı düşünüyorsunuz?

Ertan abide transfer sayfasında paylaşmış, kendi ellerinizle inşaa ettiğiniz ve başkanlığınızın en büyük başarısı olan EL şampiyonluğunu göğüslediğiniz basketbol şubesinin en önemli maçı olan Olympiakos maçını cidden izlemediniz mi? Yani, eğer bu benim yönettiğim Fenerbahçe değilse, ben Fenerbahçe'yi umursamıyorum mu diyorsunuz? Neden 8 senedir bir tane bile futbol maçına gelmediniz? Hadi diyelim, bazı yıllarda çok kötüydük ve tepkilerle Fenerbahçe'nin zarar görmesini istemediniz(bunun ne kadar samimiyetsiz olduğunu sanırım Aziz Yıldırım'ı tanıyan herkes bilir), neden bu takım şampiyonluk yarışındayken bir kez olsun oturup maçı izlemediniz?

Kulübe 8 senede neden bir kuruş bile sponsorluk ya da maddi bir yardımda bulunmadınız? Hadi, tüm Türkiye sizin nasıl bir cimri insan olduğunuzu biliyor, ancak Fenerbahçe'nin bu 8 senede doğrandığı her bir maç sonrası çıkıp; Fenerbahçe'nin haklarını savunmadınız? Şimdi, ekranlara çıkıyorsunuz ve Fenerbahçe'nin hakkını savunacağım diyorsunuz. Peki ama nasıl? Başkanlığınız son 4 yılında neden savunmadınız? Kaybettiğimiz son saniyede 3 şampiyonlukta neredeydiniz? Denizli rezaleti yaşanırken neredeydiniz? Bakın bunları cevaplamak zorunda değiller ama madem Fenerbahçe'nin hakkını savunmaya geliyorsunuz, bundan önceki 27 yıl ne yaptınız?

Bu kulübü nasıl olurda SPK'ya şikayet edebilirsiniz? Fenerbahçe bireylerden üstündür diyorsunuz ama neden o zaman Fenerbahçe'yi Irfan Can transferi için SPK'ya şikayet ettiniz? Benim anladığım kadarıyla, siz eğer başkan değilseniz, o zaman Fenerbahçe hep zarar görmeli değil mi? Yönetiminde yer alan ceketsiz Nihat, bu kulübün zamanında sol bek transferi yapmasının önüne geçti, sonrasında ise limitte ufak bir hata olmuş yaa diye çıkıp basında açıklama yaptı. Fenerbahçe şike yaptı diyebilen insanları bu yönetime nasıl alabiliyorsunuz? Eğer bu kişiler sizin arkadaşınız ise sanırım hiçbir sorun yok, çünkü anladığım kadarıyla bireyler sizin dostluklarınız Fenerbahçe'den daha önemli ve değerli.

Ne zaman MAA aday oldu, hemen adaylık açıkladınız. Hep bu işi gençlere bırakalım diyorsunuz ama nedense iki genç başkan adayının da sizin etrafınızda birleşmesini istiyorsunuz. Siz peki neden Barış Göktürk için başkanlıktan çekilmediniz? Ben size söyleyeyim, sizin başkanlık istediğiniz Fenerbahçe'yi tekrardan şampiyon yapmak falan değil. Siz kaybettiğiniz iki seçimin öfkesi ve nefretiyle geliyorsunuz şu anda. Sizin amacınız, şu anda kulüpte oluşmuş ciddi maddi gücü kendi ceplerinize doldurmak ve çekip gitmek. Tahmin ediyorum ki, hiçbir transferi cebinden ödemeyeceksiniz. Hatta şundan eminim ki, medyada adı geçen isimlerin hiçbirisi siz başkan olduğunuzda Fenerbahçe forması giymeyecek. Siz sadece kulübün şu anda oluşturmuş olduğu rantları kendi dostlarınıza yedirmek için geliyorsunuz. Her neyse, şuraya daha neler neler yazarız, muhtemelen en az 4-5 sayfa neden Aziz Yıldırım başkan olmasın diye yazarım ama daha fazla da bu mesajı uzun tutmaya gerek yok.

Hakan Safi ise tam bir çılgın. Söylediği isimler Fenerbahçe'yi Galatasaray ile rekabet edebilecek seviyeye çıkartacak isimler. Haklı olarak da, stadyum konusunu iktidara bırakıyor. Bakın bu çok kritik, rakiplerimiz milyon dolarlık statlarını iktidara yaptırırken, biz iktidardan bir kuruş para almadık. Bırakın sıra şimdi bize gelsin. Biraz da biz devletin parasını yiyelim. Ayrıca, her alanda Fenerbahçe'yi öne çıkartacağı sözünü veriyor ve her şeyden önemlisi kendi yönetimi belli bir plan ve vizyon çevresinde bunları yapmaya çalışıyor. Hakan Safi için uzun uzun yazmaya gerek yok, tamam iktidara yakın olabilir ancak kendisinin çok büyük bir Fenerbahçe'li olduğu bir gerçek. Fenerbahçe için pek çok konuda da fedakarlık yapmak isteyen birisi. Ne diyelim ki, Hakan Safi'nin bir yılda bu kulübe olan zararı Aziz Yıldırım'dan daha az olacağı bariz. Tamamıyla, imaj hakları üzerinden transfer yapmaya çalışıyor. Bu da kulübe ciddi bir maddi yük oluşturmayacak demek.

Uzun lafın kısası, umarım Hakan Safi Fenerbahçe'nin yeni başkanı olur. Eğer Aziz Yıldırım başkan olursa, buradaki değerli yönetici büyüklerimden bu hesabı kapatmalarını talep ediyorum. Ben Azizbahçe'yi desteklemeyeceğim ve ne buradaki değerli insanları ne de gelecekte okuduğumda kendimi rahatsız edecek şeylerden yazmaktan korktuğum için bu hesabın sonsuza dek kapatılmasını talep ediyorum. Umarım Hakan Safi kazanır ve bu forumdaki kaliteli sohbete devam ederiz.
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2026, 17:13:46 Gönderen: MotorCade »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #258 : 06 Haziran 2026, 18:42:10 »
hakan safi çok net daha iyi bir konuşma yaptı. isteğini, arzusunu ve hemen her şeye değinerek bence en azından 1 yıl da olsa şans verilecek bir aday olduğunu gösterdi. aziz yıldırım tamamen kendi emelleri uğruna aday. başkanlığı kaybettiği günden beri o makamı istiyor. ali koç’un karşısına bir kere daha çıktı kaybetti, geçen yıl ali koç olduğu için aday olmadı; bugün ali koç olmadığı için aday. çünkü kötü bir kaybeden.

tribündeki şahısçılara da söyleyecek kelime bulamıyorum. ama fenerbahçe’nin içinde bulunduğu kaotik durumun en büyük nedeni de onlar. saha içinde aykut, saha dışında aziz yıldırım olmak üzere en büyük şahısçı bunlar. hakan safi istiyorsa dünyanın en beceriksiz adamı olsun, bu şahısçıları görünce insana yine de ideal aday gibi görünür.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #259 : 06 Haziran 2026, 21:14:49 »
Kazanması gereken aday belli.

Ancak kazanacak aday o kişi olmayacak. Aziz Yıldırım ile karanlık yarınlara hazır mıyız?

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #260 : 07 Haziran 2026, 00:12:28 »
Ali Koç’a küfür eden kişinin ihracı için oylama yapılmıştı galiba aziz yıldırım tarafı ihraç edilmesin diye el kaldırmış ali koç ve ekibi piyasaya çıktı safi ile poz veriyorlar ortalık karıştı

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #261 : 07 Haziran 2026, 13:25:41 »
Ankete katılalım.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #262 : 07 Haziran 2026, 14:46:45 »
Ankete katılalım.

Fark etmez işaretledim. Çok dikkatli takip etmesem de denk geldikçe iki başkanın da açıklama ve demeçlerini izledim. Açıkçası içime sinen bir aday olmadı.

Edindiği izlenim; Aziz Yıldırım sanki birileri ile hesaplaşmak için gelmek istiyor gibi. Hakan Safi ise konuşma ve söylemleri ile basit siyasetçileri andırıyor.

Bu durumda kötünün iyisi seçilecek. Umarım oy kullanan Fenerbahçeliler doğru karar verir.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #263 : 07 Haziran 2026, 16:17:37 »
Aciz gelirse seneyi takip bile etmeyin. Hakan Safi gelirse ya tarihi bir dominasyon kuracağız ya da ağır sıçacağız. Ben bu yüzden Hakan Safi diyorum.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #264 : 07 Haziran 2026, 16:43:00 »
2024 yılı Ali Koç- Aziz Yıldırım seçimini geçti şuan katılım 30 bine yaklaştı kendi adıma tebrik ederim sandığa sahip çıkanları mükemmel sayı

Geçmemiş düzeltelim aşağı yukarı aynıymış
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2026, 17:21:54 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #265 : 07 Haziran 2026, 17:13:05 »
2024 yılı Ali Koç- Aziz Yıldırım seçilimi geçti şuan katılım 30 bine yaklaştı kendi adıma tebrik ederim sandığa sahip çıkanları mükemmel sayı
Cidden efsanevi bir seçim oldu. Aziz 0 vaatle kazanırsa cidden kendimizi sorgulamak şart.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #266 : 07 Haziran 2026, 17:15:25 »
Cidden efsanevi bir seçim oldu. Aziz 0 vaatle kazanırsa cidden kendimizi sorgulamak şart.
Ağır konuşurum hiç girmeyim bu topa 😅

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #267 : 07 Haziran 2026, 18:16:02 »
Ağır konuşurum hiç girmeyim bu topa 😅
Gelsin, eğer söylediklerini yapamazsa zaten Ali Koç tayfa bir daha seçimlere girmeye yanaşmazlar. Aziz tayfa ve Ali Koç tayfanın son yarışı bence.

MAA seneye çok güçlü gelecek diye düşünüyorum. Fakat Safi gelir ve şampiyon olursak, işte o zaman Koç tayfa daha da iştahla yatırıma başlarlar.

Her neyse, Fenerbahçe için hayırlısı olsun ama Aziz Yıldırım olmasın.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #268 : 07 Haziran 2026, 19:28:32 »
Sandıklarda sıkıntı varmış, bu seçim baya uzar.

Çevrimiçi franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #269 : 07 Haziran 2026, 19:32:56 »
Bazı sandıklarda pusula sayısıyla kimlik kartı sayısı tutmamış, o yüzden hâlâ sayım başlamamış. Söylenene göre tutarsızlık çözülemiyorsa o sandıklarda rastgele pusulalar seçilip imha edilecekmiş. Bu da çok saçma. Son 9 yıldaki 5. seçim ama hâlâ bu işleri beceremiyorlar.