Gönderen Konu: Fenerbahçe | Bitci Türkiye Kupası (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 28620 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko-Galatasaray Nef | Bitci Türkiye Kupası
« Yanıtla #180 : 18 Şubat 2022, 21:27:26 »
Metecan yerine Berkay Candan olsa bir tanesini sokmuştu şunların :D

Aynısını düşündüm yemin ederim.

Hiç mi çalışmıyor acaba merak ediyorum. Euroleague'de süre alacağım için Fenerbahçe'ye geldim diyordu sene başı, bu performansla bırak EL'yi, lig sonuncusuna karşı bile dakika alamaman lazım kusura bakma Metecan bey.

Hakemlerin formasını biraz sıyırsak altından gs forması çıkardı bugün o derece. Gö*senin topu uzaya fırlattı ona teknik faul çalmadılar, Akoon-Purcell Guduric'e bariz sportmenlik dışı faul yaptı çalmadılar, temas dahi olmayan pozisyonlarda gs'ye bir sürü faul uydurdular. Hatta bir ara Ekrem Memnun Ahmet-Dee Bost pozisyonunda 3 atış istedi ya orda tutamadım kendimi, koptum  ;D Haliyle yüzsüzlük oluyor bu kadar yanlı yönetim olunca.

Neyse Gudu yine gerekeni yaptı ne zaman umutlanır gibi olsalar balyozu indirdi kafalarına  :D  Floyd kardeşimin bir şeyi yoktur umarım. İyi haber gelsin de rahatlayalım hep beraber.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #181 : 18 Şubat 2022, 21:28:42 »
24 top kaybi ve %22 ucluk yuzdesi ile 15 sayi fark attık. Iyi savunma yaptik, iyi mücadele ettik ama hücumda bol bol top kaybi yapıp potaya tuğla attik. Su duruma bir turlu çözüm uretemedik.  Ben olsam her idman sonrasi 1 saat sut attırırım bu takima.
İyi şutörlerle çözülür abi o olay.Henry kötü şutör,Floyd'un şutu yok,Booker ritim tutturamayınca tamamen kopuyor,Pierre bu sezon dönemsel düşüş yaşayabiliyor,Şehmus'un şutu güvenilir değil ve takımda tek güveneceğin iki şutör M.M ve Guduric.
İsmet'e de pozisyon hazırlarsan iyi atar ama bu kadar işte.
Nando bu yüzden çok önemli bu takıma.Nando,Polonara-tuğla atıyor son günlerde- gibi isimler lazım.
Vesely bile spacing'i açtığında takım rahatlıyor.
Henry yorgun olduğunda takım tamamen bozuluyor.Ne kadar iyi oynarsak oynayalım farketmiyor.
Metecan boş şutları soksa bile 70'i geçerdik.
Neyse takıma tebrikler,Melo Trimble'ı iki maçta da fena bozduk.
Bost'ta berbat oynadı ve FB maçlarını seven Purcell'i bu kez düzen dışına itebildik.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko:64 Galatasaray Nef:49 | Bitci Türkiye Kupası
« Yanıtla #182 : 18 Şubat 2022, 21:34:15 »
Galatasaray kesinlikle boş takım değil.Bu maçın anahtarı savunmaydı.Attıkça çoşan oyuncuları vardı.Eurolegague maç sertliğinde oynadık rakibe saygı duyduk işte bu iş ahlakı.

Evet tek ben yeniliriz dedim oda yorgunluk rotasyon adamların ana oyuncuya bürünmesi dar rotasyon.Bundan işaretledim.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2022, 21:35:23 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #183 : 18 Şubat 2022, 21:36:29 »
Bost-Melo-Purcell üçlüsü 1/16 üçlük

• Üye
« Yanıtla #184 : 18 Şubat 2022, 21:37:49 »
Galatasaray kesinlikle boş takım değil.Bu maçın anahtarı savunmaydı.Attıkça çoşan oyuncuları vardı.Eurolegague maç sertliğinde oynadık rakibe saygı duyduk işte bu iş ahlakı.

2-3 kalburüstü Amerikalı kısası dışında bomboş bir takım gs. Onlar da sert savunmayı yiyince sindiler gördük bugün. O pota altı rotasyonuyla, o yerlilerle hiçbir nane olmaz bunlardan.

Gerçi senin övmediğin bir takım var mı merak ediyorum Tom bey?

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #185 : 18 Şubat 2022, 21:46:57 »
2-3 kalburüstü Amerikalı kısası dışında bomboş bir takım gs. Onlar da sert savunmayı yiyince sindiler gördük bugün. O pota altı rotasyonuyla, o yerlilerle hiçbir nane olmaz bunlardan.

Gerçi senin övmediğin bir takım var mı merak ediyorum Tom bey?
Her takımı över ama GS'ye özel fetişi var.GS'de 20'de 0 atan adamı bile olumlu şekilde değerlendirir.

Yalnız bu hücum performansı ile Efes finalde farklı şeyler bile deneyebilir üzerimizde.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #186 : 18 Şubat 2022, 21:47:14 »
17 kişi "Fenerbahçe kazanır" demiş, "G.Saray kazanır" diyen 1 kişi kim acaba?
işin gerçeği maçtan önce şu yenecek bu yenecek dersem hüsran oluyor ama yinede ,herşeye rağmen gözü kapalı Fenerbahçe dedim.Sağolsunlar ilk defa yaptım iyiki kazandılar.
Ahmet 7, Henry 6, Pierre 2, Şehmus 2, Metecan 2 bunlara rağmen  Floyd'un 6 sayısı en bereketlisi.Ben bu adam neden alındı dedim ama oynadığı oyunla beni yerin dibine sokuyor.İnşallah birşeyi yoktur.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #187 : 18 Şubat 2022, 21:52:27 »
İyi şutörlerle çözülür abi o olay.Henry kötü şutör,Floyd'un şutu yok,Booker ritim tutturamayınca tamamen kopuyor,Pierre bu sezon dönemsel düşüş yaşayabiliyor,Şehmus'un şutu güvenilir değil ve takımda tek güveneceğin iki şutör M.M ve Guduric.
İsmet'e de pozisyon hazırlarsan iyi atar ama bu kadar işte.
Nando bu yüzden çok önemli bu takıma.Nando,Polonara-tuğla atıyor son günlerde- gibi isimler lazım.
Vesely bile spacing'i açtığında takım rahatlıyor.
Henry yorgun olduğunda takım tamamen bozuluyor.Ne kadar iyi oynarsak oynayalım farketmiyor.
Metecan boş şutları soksa bile 70'i geçerdik.
Neyse takıma tebrikler,Melo Trimble'ı iki maçta da fena bozduk.
Bost'ta berbat oynadı ve FB maçlarını seven Purcell'i bu kez düzen dışına itebildik.
Sutor bir takim zaten degiliz. Bunda hemfikirim ama bos kalınca nisanlayip da bir tane de sokun arkadas. Metecan basket topunu ilk defa eline almış gibi atiyor. Sonucta profesyonel oyuncusun. Bombos kalıyoruz ve kim.olursa olsun ben tamam bu sayi diye heyecanlanmiyorum bile. O kadar kotu sut atıyoruz ki. Sıkışan oyunlarda bazen iki tane üçlük maci çözüyor. Biz takim olarak bu açığımızi daha cok mucadele ederek kapamaya çalışıyoruz. Savunma olarak muthis bir seviyeye ciktik. Obra döneminin bile üstündeyiz diyebilirim ama gelecek adına bu sutlara biz care bulmamız lazım.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #188 : 18 Şubat 2022, 21:54:55 »

Özcan hocam ciddi soruyor olamazsın :D

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #189 : 18 Şubat 2022, 22:01:02 »
Ben her maç rakibi işaretliyorum ama bu maçta elim gitmedi, bir tahmin yapmadım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #190 : 18 Şubat 2022, 22:03:37 »
Ligde yüksek sayı ortalaması olan bir takım.Boş bırakın atarak kazanmaya çalışın ne oluyor.Takımı tebrik ediyorum.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2022, 22:03:59 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #191 : 18 Şubat 2022, 22:06:07 »
Özcan hocam ciddi soruyor olamazsın :D
Adres belli de itiraf olmadan ispatı yok:)

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #192 : 18 Şubat 2022, 22:14:52 »
Sasha Djordjevic: "İki yıldır taraftarlar olmadan maçlar oynanıyordu. Bugün maçı taraftarlarla bitirmemiz gerekiyordu. 40 yıldır basketbolun içindeyim. Bağırış, çağırışa, hakarete alışkınız. Günün sonunda bunu tolere edip bu derbiyi taraftarla bitirmemiz lazımdı."

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #193 : 18 Şubat 2022, 22:21:50 »
Sasha Djordjevic: "İki yıldır taraftarlar olmadan maçlar oynanıyordu. Bugün maçı taraftarlarla bitirmemiz gerekiyordu. 40 yıldır basketbolun içindeyim. Bağırış, çağırışa, hakarete alışkınız. Günün sonunda bunu tolere edip bu derbiyi taraftarla bitirmemiz lazımdı."
Herhalde yani.Ama Hakemler okadar art niyetliydiki yinede aldık ya yeter.
Şu Doğuşta en iyi oyununu bize oynar sadece.Resmen Efes güle oynaya gidiyor.Daçka bu oyunla çok zor...

• Üye
« Yanıtla #194 : 18 Şubat 2022, 22:23:58 »
Her takımı över ama GS'ye özel fetişi var.GS'de 20'de 0 atan adamı bile olumlu şekilde değerlendirir.

Yalnız bu hücum performansı ile Efes finalde farklı şeyler bile deneyebilir üzerimizde.

Daçka maçlarını izliyorum şimdi de hücumda hakikaten zerre zorlanmıyorlar. Çok akışkan hücum ediyorlar. Tabii kısaların üzerinde öyle pek sıkı savunma yok. Şehmus-Henry-İsmet üzerlerine yapışınca bu kadar rahat atamazlar muhtemelen ama bizim de üçlük yüzdemizi en kötü %30-35'lere çıkarmamız lazım artık. Çünkü onların bir şekilde bu civarda yüzde yakalamaları çok olası, sert savunma yemelerine rağmen.

Pierre, oynarsa Polonara filan şu ana kadar olduğu gibi pota döverlerse iş epey zora girebilir. Melih ve Guduric'e yardım edecek adam lazım kesinlikle.