Zaten nac önceside favori onler gösteriliyordu.Bu kadro şampiyon olamaz.Zandayi kaybeden tutamayan yönetim.Sakat denilen fransız çatır catir oynuyor.Bence acil evsahibi durumundan ferageat edip başka takımın evinde oynsnsin.Bu kadro bu baskıyı kaldırılmaz
Abi merhaba, senin özel bir fanınım. Hatta sana salt şu soruyu sorabilmek için üye oldum desem yeridir: Nasıl yapıyorsun? Böyle garip garip şeyler yazıp da küfür ve hakaret işitmemeyi nasıl başarıyorsun, öğrenmek istedim. Bak ben senin yarı yaşında sayılırım, abimsin, sana saygım sonsuz. Ama ille senin etrafında yaşıtın insanlar vardır. Burada da varlar. Ama sana hakaret edilmiyor, çok ilginç. Ben muhatabıma "a" desem, hoşuna gitmezse küfür edebiliyor, öyle tahammülsüz bir çağ ve dönemdeyiz. Ama sen bunu yaşamıyorsun canım abim. Nasıl oluyor bu... Bak burayı yıllardır okuyorum. Üç olur, beş olur ama 550 bininci saçmalıktan sonra insan küfür yer. Sana olmuyor bu mütemadiyen böyle ilginç fikirlerle bezeli yazılar yazmana rağmen. Millet ilk hatasında işinden atılıyor, eşini kaybediyor, hatta canından oluyor canım abim. Yalvarırım anlat...
Eğit bizi, öğret bize yüce mentor. İzinden yürüyelim. Hayat bayram olsun. Lütfen...