Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Jorge Jesus

<< < (2/2)

badboys:
Uyum sağlayana kadar istifası gelir bile.En büyük kazığı bize bu arkadaş attı.Gustavo Henrique Fenerbahçe tarihinin en kötü stoperleri arasında ilk 5’e girer rahatlıkla.Bu herif net son kez parayı kırmak için bize geldi.Kovulmak için elinden geleni yapıyor.
Kasımpaşa’ya karşı da o ayaksız İsmail ile Arao’yu oynatırsa bilerek yaptığını düşüneceğim.

Tebrikler Slovacko’yu eledin.Ne büyük bir başarı ya!

Enver Tarcan:

--- Alıntı yapılan: badboys - 11 Ağustos 2022, 22:58:38 ---Uyum sağlayana kadar istifası gelir bile.En büyük kazığı bize bu arkadaş attı.Gustavo Henrique Fenerbahçe tarihinin en kötü stoperleri arasında ilk 5’e girer rahatlıkla.Bu herif net son kez parayı kırmak için bize geldi.Kovulmak için elinden geleni yapıyor.
Kasımpaşa’ya karşı da o ayaksız İsmail ile Arao’yu oynatırsa bilerek yaptığını düşüneceğim.

Tebrikler Slovacko’yu eledin.Ne büyük bir başarı ya!

--- Alıntı sonu ---
Gustavo konusunda haklısın... Ancak JJ hakkında bu denli kesin yargılarda bulunmak için erken henüz. Takım bir tam kadro olsun bakalım.

Ümraniye'nin fişini maçın daha başında çekmeye çalıştı. Ama onlar bizimkini çekti. Adam ligi tanımıyor. hatta küçük görüyor.

Ali Koç Beyaz Tv'de 3 aydır izliyor bizi dedikten sonra 4 transfer yeterli olacak demişti. Tamamen palavra olduğu anlaşılıyor.

Yeni hoca getirirsen bir şeyleri yapabilmesi için zamana ihtiyaç olur. Daha henüz bir maç oynandı. Avrupa'yı sayma. Orada bir vizyonumuzun olmadığını hocasından malzemecisine kadar herkes biliyor.

Tom Hanks:
Ofsayt taktiğini al git Dedeciğim.Burda yırtındık büyük takımlar ofsayt taktiğiyle oynamaz.

Tom Hanks:
Bu facia açıklamadan sonra 1 dakika tutulmamalı.Evet 1 puan yetebilirdi ama ne demek yenilince şampiyonluk gitmiyor Bu hocadan olmaz derhal fesih.Yensek biliyordu küçük avantaj olurdu.4 puan 4 .

Tom Hanks:
Yemeyin şunun göz boyama hareketlerini.Ortaya toplanmış kenetlemişler.Kimi kandırıyorsunuz Durduğunuz her gün kabahat.Evet derbi dışındaki maçlarda önemli ama konum gereği ya yenmem yada en azından statü 1 puan farkı korunan gerekiyordu.Istifa........

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git