Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 139989 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Fenerbahçe Beko-Valencia Basket | Euroleague 4. Hafta
« Yanıtla #135 : 19 Ekim 2022, 17:01:08 »
Bencede ezeriz demek cok iddiali.

Ama @Tom disarida cokda el ustu de atmamislar. Pota altinda cok ezilmisler ama disarida bos adamlari iyi bulmuslar. Dublijevic disaridayken hep bosmus, ozellikle Pleiss hep iceri gomulmus.

Bize uygun bir rakip. En azindan pota altinda Asvel macindaki kadar yipranmayiz. 5 numarayi disari cikarip 3-4 u bazen 2 numarayi pota altinda kullaniyorlar. Bu macta bizim 3 numaralarinda pota alti oynamaya alisik olmasi bir avantaj olacak.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #136 : 19 Ekim 2022, 17:01:52 »
Başlığın "Tom Hanks ile Valencia Basket övme saati" olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

Tom un klasik totemi ... o nezaman ovse kazaniyoruz, oyle bak olaya

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #137 : 19 Ekim 2022, 17:21:16 »
ben bizim maçın devre arasında efes maçının sonlarına baktım aynı üçlüğü 3 kez yediler.dubljevic ne zaman perdeye gelse ya üçlük oldu ya p&r.pleiss hem yavaş hem de kısaya çıkmıyor kısa bomboş kalıyor tepede.biz çok daha fazla switch yapıyoruz o yüzden valencia kısaları o kadar alan bulmayacaktır.dubljevic hücumda etkili bir uzun olsa da savunmada 0.calathes’in özellikle motley’le oynayacağı p&r’de maden var.

Çevrimdışı daredevil

• Üye
  • Yer: Muğla
« Yanıtla #138 : 19 Ekim 2022, 17:24:59 »
İçinden geçeriz rahat maç olur çift hanelerde fark ile biter.. Efes e Naz’ire yaparız..
Obra reis varsa gerisi teferruattır..
Sen kal gerisi farketmez..

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #139 : 19 Ekim 2022, 18:56:48 »
Kim o Valencia kazanır diyen😂

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #140 : 19 Ekim 2022, 19:43:08 »
Ben.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #141 : 19 Ekim 2022, 19:55:17 »
valença dieni forumdan atalım :D

içlerinden geçeceğiz, 15 fark olur en az. nick the hit en az 10 asist yapacak bu maç inşaxl.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #142 : 19 Ekim 2022, 20:32:42 »
Valencia, Efes maçını attığı üçlüklerle kazandı. Aynı seriyi bizim maçta da tekrarlayacaklarına ihtimal vermiyorum. Efes maçına kadar sayı bulamayan Dubljevic attığı 20 sayı ile galibiyetin mimarlarından olurken aynı  skorer oyununu bizim maça da taşır mı? o soru işareti. Fakat bizim maçlarda oldukça verimli olduğu çok maç var. Şayet Dubljevic'i çok işin içine sokmazsak güzel bir galibiyet alabiliriz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Fenerbahçe Beko:84 Asvel Villeurbanne:63 | Euroleague 3. Hafta
« Yanıtla #143 : 19 Ekim 2022, 20:58:19 »
Edwards'ın bu maçta skor olarak öne çıkabileceğini ama bu kadar farklı kazanamayacağımızı düşünüyordum. Tedirginliğim başında da Nando de colo geliyordu. Bu maçı farklı bir hesaplaşma olarak görüp ekstra oynayıp, oynatacağını düşünüyordum ama korktuğum gibi olmadı. İlk başlarda Fall faktörü biraz gözümü korkutsa da ilerleyen süreçte her şey lehimize gelişmeye başladı. Buradaki en önemli faktör, Calathes önderliğinde takım olarak daha olgun görünmemizdi.  Birçok kişinin dikkatini çektiği gibi bu anlardaki en göze batan oyuncumuz Booker oldu. Son bölümlerde fark açıldıktan sonra oyuna giren Şehmus ise tam bir faciaydı. Kenarlarındaki arkadaşları bomboş beklerken bodoslama çembere dalması ile ne amaçladı bilinmez.

Güzel galibiyet oldu. İyi yaptığımız işler daha fazlaydı. Yaptığımız ufak tefek hatalarımızı da önümüzdeki maçlarda daha da azaltacağımızı düşününce umutlanmak için yeterince sebebimiz var.  Haftaya Efes ve sonraki hafta Barcelona ile yapacağımız maçlar potansiyelimizi görmek açısından daha belirleyici olacak.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #144 : 19 Ekim 2022, 21:07:17 »
Oran açılmış anket.Demokratik hakkımı kullandım.Adamlar iki deve karşı oynuyor liglerinde.Sampiyon oldular.Ben Gran Canaria olsa bile bir Ispanyol takımına tedbirli konuşurum.Avrupanin en iyi basketbol ülkesi gördük milli takımları şampiyon bitirdi.Tabi iştim üstündeyiz dikkatli olunmalı.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2022, 21:07:36 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #145 : 19 Ekim 2022, 22:08:58 »
Oran açılmış anket.Demokratik hakkımı kullandım.Adamlar iki deve karşı oynuyor liglerinde.Sampiyon oldular.Ben Gran Canaria olsa bile bir Ispanyol takımına tedbirli konuşurum.Avrupanin en iyi basketbol ülkesi gördük milli takımları şampiyon bitirdi.Tabi iştim üstündeyiz dikkatli olunmalı.

Her maçta ihtiyatlı olmak lazım. Genellikle yüzme bilenler boğulur denizde...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #146 : 20 Ekim 2022, 00:37:20 »
Takıma güvenim tam. Çok formdayiz ve takım çok güven veriyor. Yine 15-20 sayı farkla maçı tamamlariz. Tam Edwarslik bir maç.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #147 : 20 Ekim 2022, 06:53:20 »
Ben bubkim diyorum eski oyunculardan Mumru çalıştırıyor.Iyi oyuncuydu zaman zaman milli takımda görev akdi.Baya Zaragozada oynadı yeni emeklilerden sanırım.

İyi oyuncu dediğin mumbru bildiğin kasabın teki değil miydi ?

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #148 : 20 Ekim 2022, 08:05:19 »
Valencia, Efes maçını attığı üçlüklerle kazandı. Aynı seriyi bizim maçta da tekrarlayacaklarına ihtimal vermiyorum. Efes maçına kadar sayı bulamayan Dubljevic attığı 20 sayı ile galibiyetin mimarlarından olurken aynı  skorer oyununu bizim maça da taşır mı? o soru işareti. Fakat bizim maçlarda oldukça verimli olduğu çok maç var. Şayet Dubljevic'i çok işin içine sokmazsak güzel bir galibiyet alabiliriz.

Dublijevic efes e duaci, ilk sayilarini efes macinda atabildi... Zamaninda cok istedigim bir oyuncuydu. Ama artik yaslandi, ayaklari zaten yavasti simdi iyice yavasladi .... Hala onemli bir oyuncu ama bizim efes gibi rahat ettirecegimizi sanmiyorum sahada.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #149 : 20 Ekim 2022, 12:32:25 »
Yaşayacağımız testler var.Misal 10 12 sayı geriye düştüğümüz maçlar da nasıl tepki gelecek.Efese dönemedik misal son maçta maçta bağımsız direksiyonda biz vardık O bu test yaşanacak bugün yarın göreceğiz sakin olunmalı ayaklar yere sağlam basmalı.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2022, 12:33:18 Gönderen: Tom Hanks »