Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 140174 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı agha

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko-Valencia Basket | Euroleague 4. Hafta
« Yanıtla #165 : 20 Ekim 2022, 22:42:55 »
Yaz yağmurundan kalma Nick Koşan hayranları bir soğuk su içebilir, daha çok sert maçlar olacak.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #166 : 20 Ekim 2022, 22:43:10 »
Tebrikler takım, 13 sayıdan aldık maçı.
Kusursuz fırtına devam ediyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #167 : 20 Ekim 2022, 22:45:57 »
Dediğim şey oldu.Test maçı bundan daha güzel olamazdı.Mucize bunun adı.Hakem triosu berbattı kasıtlı körüydüler Adamlar teknik faul almadan bitirdi maçı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #168 : 20 Ekim 2022, 22:48:12 »
Bundan ilave kısa istiyor Itoudis.Oyuncusunun ne yapıp yapamayacağını bilen kürt koç.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #169 : 20 Ekim 2022, 22:48:52 »
Obra zamanında en iyi başlangıç neydi güzel renkdaslar

Çevrimdışı Damir_Mrsic

• Üye
  • Mrsa
« Yanıtla #170 : 20 Ekim 2022, 22:53:35 »
Deshawn Pierre sürekli geriye gitmiyor mu ? Sadece ben mi böyle düşünüyorum ?
Edwards a da delici , fişek gibi eleman dedik ama şu ana kadar kritik anların hiçbirinde yoktu . Türkiye liginde veya maç koptuktan sonra salladığı şutların benim gözümde değeri yok . En azından ondan beklediğimiz bu değil . Calathes ve Guduric görece kötüydü diğer maçlara oranla , ama kritik anlarda yaptıkları bir iki hareket maçı aldı belki . Wilbekin çok büyük oynuyor şu ana kadar . Motley yine iyilerdendi . Hayes in de şutlar girince iyi ikili oldular .
Bu arada özellikle EL de 5-10 dk arası yerli katkısı almamız lazım . Şu an Metecan veya Şehmuz bundan uzaklar . Melih ‘ i hiç düşünmedi koç . 2-3 dk özellikle şut sıkıntısı çektiğimiz anlarda denenemez miydi ?

Yine de galibiyet galibiyettir tebrikler takım

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #171 : 20 Ekim 2022, 22:57:07 »
İlk 12 dakikadaki 20-33'ten sonra  kalite farkını ortaya koyup 15 dakikada 38-18 seri yapıp heveslerini kursaklarında bıraktık.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #172 : 20 Ekim 2022, 23:12:58 »
Deshawn Pierre sürekli geriye gitmiyor mu ? Sadece ben mi böyle düşünüyorum ?
Edwards a da delici , fişek gibi eleman dedik ama şu ana kadar kritik anların hiçbirinde yoktu . Türkiye liginde veya maç koptuktan sonra salladığı şutların benim gözümde değeri yok . En azından ondan beklediğimiz bu değil . Calathes ve Guduric görece kötüydü diğer maçlara oranla , ama kritik anlarda yaptıkları bir iki hareket maçı aldı belki . Wilbekin çok büyük oynuyor şu ana kadar . Motley yine iyilerdendi . Hayes in de şutlar girince iyi ikili oldular .
Bu arada özellikle EL de 5-10 dk arası yerli katkısı almamız lazım . Şu an Metecan veya Şehmuz bundan uzaklar . Melih ‘ i hiç düşünmedi koç . 2-3 dk özellikle şut sıkıntısı çektiğimiz anlarda denenemez miydi ?

Yine de galibiyet galibiyettir tebrikler takım
Melih'in durumunu ben de merak ediyorum. Evet savunmada kara delik falan ama bu kadar şut atmakta zorlanan bir takımda en azından takımı dış şut yönünden rahatlatması için bile 5-10 dakika oynayabilir gibi.

Her şeyin kusursuz işlemesini beklemek hayal olur ama başlangıç umut verici. Henry yerine Dorsey tipi bir skorere ihtiyaç duyduğumuz bir maç gibi geldi bana.

Şehmus kardeşim sen dribbling falan çalışma,sadece şut çalış.Sadece şut at ve başka bir şey yapma. Daha bu yaştan Nick Calathes gibi muamele görmek gelecekte oyununa büyük darbe vurur.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #173 : 21 Ekim 2022, 00:31:50 »
Tebrikler takım zorda olsa güzel galibiyet.Koç çok zeki.Obra sonrası basketboldan yavaş yavaş uzaklaşan taraftarı elindeki en yetenekli oyuncuları müthiş bir uyum içerisinde mükemmel bir performans ile geri döndürdü.Ve unutmamak lazım bu takımın sembolü lideri olacak Profesör olmadan bunu yaptı.Şimdi önümüzde çok zorlu iki deplasman var.Bu iki maçtan iki galibiyet neden olmasın.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #174 : 21 Ekim 2022, 00:51:01 »
önümüzde 4/4 yapmak için çok iyi bir fırsat vardı biz de yeni bir takım olmamıza rağmen bu süreci çok sağlam karakter ve oyun aklı koyarak başarılı şekilde atlattık.işin içine dahil olamayan hala fazla sayıda oyuncumuz var.ama 9-10 transfer yapmış olmamıza rağmen bunu çık göstermiyoruz bence.bu da hocaya yazar.şimdi önümüzde çok değerli 2 maç var.bence efes’e ve barça’ya deplasmanda yenilmek bize uzun vadede çok şey kaybettirmez ama burdan çıkaracağımız galibiyet/ler bize özgüven olarak çok büyük katkı sağlar,çehremizi değiştirir tribünlerde tek koltuk boş kalmaz.efes 18/19 sezonunda 4.haftada bizi yenmişti kendi sahasında ve o gün belki de kendilerine olan inançları başka seviyeye çıkmıştı.şimdi aynısını yapma şansımız var.8 gün 7 idman 1 bsl maçı.zamanımız var,iyi durumdayız.hala en iyi 4 takımdan biri değiliz,ama fenerbahçe’yiz.en önemli olan da bunu hatırlamak.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2022, 00:51:04 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #175 : 21 Ekim 2022, 01:17:08 »
Bjelicadan umudu kestim dönemez uzun müddet sakatmi geldi acaba bize.Diyorum.oturup konuşulmalı.Ciddiyse sözleşme dondurulması.Edwards tam hayal.kirikligi olmayacak acil kiralanmalı.Gecen biten maçta 20 atmasi önemli değil 6 sayisi önemli.Pierre kötü.Bir kışa 1 uzun gerekirse 4no 3 transfer gerekiyor.Ayrica muazzam.oldu bu test maçı zorlu iki maç öncesi.Rotasyon dar.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2022, 01:20:09 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #176 : 21 Ekim 2022, 01:24:41 »
Bu arada her maç 2 puan.Gecen yıl bu tip maçları alamıyorduk.Cok iyi oldu.Sepet dolsun.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #177 : 21 Ekim 2022, 08:05:50 »
Pierre eski formunun cok gerisinde... Disaridan rezalet atarak oynadigimiz bir gundu. Ama tek sevindirici tarafi hicbiri el ustu degildi neredeyse, duzen icinde bos buldugumuz atislardi.

Gerek hucum gerek savunmada setler oturdukca takim daha cok guven veriyor. Ilk maclarda bu talkim ilk 8 de bende varim dedi, ama yinede haftaya Efes maci zor olacak.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #178 : 21 Ekim 2022, 08:14:38 »
Pierre sadece şutları sokamıyor. Yoksa 9 ribaund 3 Assist yapmış. Dip çizgide postup yaptığında direkt ikili sıkıştırmaya geliyorlar ve çoğu zaman doğru pası veriyor. Geçtiğimiz senelerde faul çizgisi üzerinde topu alıp birebir oynatırdık- bu sene pek bu oyumu oynamıyoruz; birkaç haftaya oyunculara özel daha değişik setler görmeye başlarız

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #179 : 21 Ekim 2022, 09:16:00 »
Carsen Edwards'ın gidişat nasıl olacak bakalım. Itudis ipleri salmıyor ama o da oynadığı dakikalarda hücumda hiçbir şey veremedi. Son dakikaları antrenmana dönen Asvel maçını saymıyorum. F4 istiyorsak Bjelica'nın beklenileni vermesi ve bir kısa transferi gerekiyor şu anki resimde. Belki Bjelica'nın varlığı Edwards'ı rahatlatır. GSW tecrübesi olduğu için akışkanlığı sağlama ve şutörleri besleme konusunda elimizi çok rahatlatır.