Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 174118 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Maccabi Tel Aviv-Fenerbahçe Beko | Euroleague 27. Hafta
« Yanıtla #1650 : 08 Mart 2023, 22:44:45 »
Taraftarı pislik çıktı. Mağlubiyet net hocaya yazar.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1651 : 08 Mart 2023, 22:47:04 »
wilbekini deplasman maçlarına götürmeye gerek yok en azından yol masrafından kurtuluruz.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #1652 : 08 Mart 2023, 22:48:13 »
Guduric ortaya getirdigi Maçı her zamanki gibi bitirmeyi başardı. %50 serbest atış %20 üçlük atarak maccabi deplasmanından çıkamazsınız..

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1653 : 08 Mart 2023, 22:54:36 »
Ne desem bilemiyorum ki... Kendi kendini sabote eden başka bir spor oluşumu var mıdır bilmiyorum. O Edwards'ı sok bir tarafa, yer kalırsa son çeyreğe kadar kenarda unuttuğun Guduric'i de sok oraya. Rotasyon yapıyor diye Djordovic'e demediğini bırakmayan taraftar "Rus oligarkları olmasa" elle tutulur bir başarısı bulunmayan adamı baş tacı yapıyor.  Vurup geçicekken rotasyonla verdi momentumu hediye etti maçı resmen.Teknik faul sonrasında olan skandala hiç girmiyorum. Kenar yönetim buna mahal veriyorsa ne işe yarar ki? Acayip sinirlendim. Sonra depremzedeler geldi aklıma. Ne diyeyim, tek derdimiz Fenerbahçe'nin saçma sapan salaklıkları olsun dedim kapattım defteri. Son olarak, faul yüzdesi bu derecede kötü olan bir takım play off'a lider olarak girse bile elenir...

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1654 : 08 Mart 2023, 22:54:44 »
21 saniye kala son molayı almak hata oldu. çabuk bir penetre deneyip, akabinde faul yapmak lazımdı. 5-6 saniye son top için gayet yeterli olurdu.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1655 : 08 Mart 2023, 22:57:13 »
Sahada daha doğrusu kenarda olup  biten onca saçmalığa rağmen -teknik faul skandalı dahil - kabak yine Guduric'e patlamış. Gülüyorum artık...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1656 : 08 Mart 2023, 23:10:19 »
Maccabiyi  son dönemlerde yenemiyoruz.En son ne zaman yendik unuttum.Ters geliyor irda.Bi kadro yamalı bohça kadrosu ilk 8 başarı.Seneye gidenler olacak akılcı transferlerle daha iyi olabiliriz.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #1657 : 08 Mart 2023, 23:11:04 »
Seyirciyi sustaracak kadar iyi başladık. Maca deplasmanında daha iyisi olmaz derken o piç Booker yine mücadeleyi yerlere indirdi. Her maç bu ibne giriyor fark kapanıyor, yeter artık.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1658 : 08 Mart 2023, 23:26:43 »
21 saniye kala son molayı almak hata oldu. çabuk bir penetre deneyip, akabinde faul yapmak lazımdı. 5-6 saniye son top için gayet yeterli olurdu.
Ne için yeterli olur, partizan maçında potaya top bile atamadık, bu maçta da yine saçma sapan bir son top çizerdi bizim yunanlı hoca. Böylesi salakça bir top kaybını ancak fenerbahçe ve fenerbahçe topçusu yapar. Atsak öne geçeceğiz ama yine potaya bile gönderemedik topu.

Ben bir tarihte dedim bu adamın aldığı molalar, yaptığı değişiklikler, çizdiği setler tamamı safi zarar. Direk rakibe yarayan hamleler. Maçı yaptığı değişikliklerle bilerek verdi sanki adamlara.

İkinci çeyrek carsen ve booker saçmalığına neredeyse 10 dakika katlanmak zorunda kaldık. İlk yarı hiç girmeyen Dorsey maç alev aldığı anda oyuna giriyor, 35 dakika oynamayan Jekiri son 4 dakika oynuyor. Say say bitmez. Tüm bu saçmalığa rağmen yine kazanma noktasına geldik ama Guduriç genlerine yakışır bir şekilde tüyü dikti maça. Neden iyi bir oyuncu ama asla büyük bir oyuncu olamayacağını kanıtladı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
Ynt: Maccabi Playtika:78 Fenerbahçe Beko:74 | Euroleague 27. Hafta
« Yanıtla #1659 : 08 Mart 2023, 23:46:37 »
Hala sindiremiyorum. Hadi Dorsey denilen herif sığır, kenar yönetim siz de mi sığırsınız? Maç sonunu bir iki sayının belirlediği bir ortamda şu olan bitenin affı yok. Vallahi bravo. Bir biz yaparız bunu...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1660 : 08 Mart 2023, 23:50:37 »
maça hazırlanma süremizin 3 günden fazla ve az olduğu maçlardaki kazanma yüzdelerimizi merak ediyorum. hazırlanma süremizin fazla olduğu maçlarda özellikle hücumda çok fark yaratan bir takımız bence.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1661 : 08 Mart 2023, 23:51:23 »
Ne için yeterli olur, partizan maçında potaya top bile atamadık, bu maçta da yine saçma sapan bir son top çizerdi bizim yunanlı hoca. Böylesi salakça bir top kaybını ancak fenerbahçe ve fenerbahçe topçusu yapar. Atsak öne geçeceğiz ama yine potaya bile gönderemedik topu.

Ben bir tarihte dedim bu adamın aldığı molalar, yaptığı değişiklikler, çizdiği setler tamamı safi zarar. Direk rakibe yarayan hamleler. Maçı yaptığı değişikliklerle bilerek verdi sanki adamlara.

İkinci çeyrek carsen ve booker saçmalığına neredeyse 10 dakika katlanmak zorunda kaldık. İlk yarı hiç girmeyen Dorsey maç alev aldığı anda oyuna giriyor, 35 dakika oynamayan Jekiri son 4 dakika oynuyor. Say say bitmez. Tüm bu saçmalığa rağmen yine kazanma noktasına geldik ama Guduriç genlerine yakışır bir şekilde tüyü dikti maça. Neden iyi bir oyuncu ama asla büyük bir oyuncu olamayacağını kanıtladı.

Guduric mevzusu hariç hemfikirim. Guduric bir yıldız değil zaten. Sadece her takıma lazım olan iyi bir yan parça. Guduric'in geldiği günden bugüne en büyük yanlışı taraftarımız yaptı. Bogdanovic rolü biçtiler. Yani gerçek hayatta karşılığı olmayan bir beklenti yarat, sonra da bu beklenti çerçevesinde adamdan alacağın maksimum verimi de aşağılara çek. Özelde Fenerbahçe seyircisinin genelde ise Türk insanının en büyük problemlerinden birisi bu.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1662 : 09 Mart 2023, 00:10:59 »
Bu mala Jordan al, yine Carsen oynatır. Pippen al, ikinci çeyrek komple Booker'ı kullanır. Böyle bir eşek işte bu.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1663 : 09 Mart 2023, 00:27:56 »

Çok nokta tespitler. Rotasyona kadar işler tıkırında ilerliyor oyuncu değişikliği olduğu andan itibaren maçın rengi anında değişiyor. Kabak tadı vermeye başladı iyice.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1664 : 09 Mart 2023, 00:36:44 »
Maccabiyi  son dönemlerde yenemiyoruz.En son ne zaman yendik unuttum.Ters geliyor irda.Bi kadro yamalı bohça kadrosu ilk 8 başarı.Seneye gidenler olacak akılcı transferlerle daha iyi olabiliriz.
Bu maç dahil Maccabi ile yaptığımız son 6 maçın 4'ünü biz kazandık.