Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 174623 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Olympiakos-Fenerbahçe Beko | Euroleague Çeyrek Final Serisi
« Yanıtla #2430 : 26 Nisan 2023, 23:43:17 »
Yeter çöp çöp çöp yerine daha güzel kelimeler bulsak.Seneye daha kuvvetleneceğiz.Normal sezonda ki sakatlıklar buraya kadar getirdi.Kadro çok dar.Bjelica sorgusuz sualsiz yolla.Saglik ekibini yurtdışından getir.Eminimz Galatasarayĺi sağlık ekibi.

EL şampiyonu olduğumuz branşta WNBA çaylakları gelir, yatırım zor dersin, burada da seneye takviye yapacağız filan. Bu malın yapacağı takviye max Pappas filan olur.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #2431 : 26 Nisan 2023, 23:43:25 »
Aziz Nesin boşu boşuna Türk milletinin yüzde 40’ ı zekidir dememiş ;D
Acaba bu oran FB taraftarı için kaç? :D
Balık zekalı.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2023, 23:48:53 Gönderen: agha »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2432 : 26 Nisan 2023, 23:44:13 »
ya bi de işin kötüsü herifler bize de zerre çalışmamışlar. pierre hayes istediği gibi post up oynadı bunları geçtim artık bütün ligin bildiği melih’in perde çıkışları bile bomboştu becerip atamadı. motley’e getirdikleri ikili sıkıştırma dışında herifler ekstra tek bir şey yapmadı. hücumda o kadar çaresiziz ki bir de önlem alıp iyice bitirmeyelim herifleri demişler heralde. calathes’in son periyotlarda kenarda oturması lazım artık. dorsey efendi de aldığı paranın, buraya neden geldiğinin bir zahmet farkına varsın. bütün deplasmanlarda zırvalamaktan başka bir şey yapmıyor.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #2433 : 26 Nisan 2023, 23:45:27 »
Koç bsg artık ya maç kopmuş Edwards'a gir diyorsun adam bile şaşırdı ben mi diye. Şu Canaan denilen yavsak oğlu yavsak yanıyor koç olarak ben mi çözüm üreteyim mudahalelerin sıfır! Bu takim ikinci maçta da varlık gösteremez belki 3. maçta bir gazla alabilirsek aliriz 4. Maçta seri biter. Bari seneye için güven ver koç!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2434 : 26 Nisan 2023, 23:45:39 »
Sürekli koç değiştirerek bir şey olmaz sabırJesus el kol hereketi yaptı gider.Itoufisie sanş verilmeli.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2435 : 26 Nisan 2023, 23:51:21 »
6/7 üçlük atan Canaan daha geçen seneye kadar gs'de oynuyordu. 3/4 üçlükle oynayan ve çizgi gerisinden atsın diye boş bıraktığımız McKissic de bjk artığı. Bizim aylarca peşinden koşup 2 defa ret yediğimiz Dorsey ise 20 dakika 0 sayı.

Mesaj bu kadar. Yani yenilmeyeceğiz de ne olacağıdı?
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2023, 00:02:21 Gönderen: bothersome man »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Olympiakos-Fenerbahçe Beko (1-0) | Euroleague Çeyrek Final Serisi
« Yanıtla #2436 : 27 Nisan 2023, 00:51:56 »
Fenerbahçe Beko için Euroleague sezonu Dorsey ve Guduric Kızılyıldız maçının son bölümü sıçış yarışına girdiğinde bitti arkadaşlar. Bugün başlayan Olympiakos serisi o günkü ölünün cenaze törenidir.

Monaco'yu elimizden kaçırıp Olympiakos'un kucağına düşmemize sebep olan Kızılyıldız maçıyla futboldaki İstanbulspor maçı sezona ihanet bakımından eşdeğerdir. Dorsey ve Guduric ile Samet ve Arao'nun; maç sonu oyuncu seçimleriyle de Itoudis ile Jesus'un kabahati birbirine denktir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2437 : 27 Nisan 2023, 01:28:16 »
Bazen hayret ediyorum.Maç sıcaklığı denen olay var sizlerde kıyıdan köşeden spor yapmışsınızdır.Dorseyde istemezdi orda saçma faulü sporun içinde var Nbade ve çoğu branşta görüyoruz.Hain ilan ediyoruz hemen.Adam asmaca.Artı şu Monakoyu rahat geçeriz olayı şehir efsanesi yok öyle bir dünya.Monako Maccabi atıcı takımlar.Normal sezonda yendik diye ah vah edecek durum yok.Olası elenmede daha çok yıkım olurdu muhtemelen.Iyi takım Monako.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2023, 01:29:29 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2438 : 27 Nisan 2023, 01:43:04 »
Sport Digitale :Murat Murathanoğlu Cenk Duru ve o genç çocuk,Fenerbahçenin Olimpiakosu elemesi spir mucizesi olur dedi.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2023, 01:43:30 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2439 : 27 Nisan 2023, 01:51:32 »
Ruhsuz oynadığımız maç sayısı az.Genelde kaybettiğimiz maçlarda kısa kaldık kalite eksik.Haftaya ne olursa olsun 3 0 bitse bile salonda olacağım.Klasik laf ölüme çare yok herşeye çare var.Seneye daha sağlam olacağımıza inanıyorum.Futbolda gelmeyen.sampiyonluk etkisi bence sonuçta avrupa kupası bu.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2023, 01:52:14 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2440 : 27 Nisan 2023, 02:01:10 »
Bazen hayret ediyorum.Maç sıcaklığı denen olay var sizlerde kıyıdan köşeden spor yapmışsınızdır.Dorseyde istemezdi orda saçma faulü sporun içinde var Nbade ve çoğu branşta görüyoruz.Hain ilan ediyoruz hemen.Adam asmaca.Artı şu Monakoyu rahat geçeriz olayı şehir efsanesi yok öyle bir dünya.Monako Maccabi atıcı takımlar.Normal sezonda yendik diye ah vah edecek durum yok.Olası elenmede daha çok yıkım olurdu muhtemelen.Iyi takım Monako.

Ağbi sıkıntı hata değil, sporda var bunlar. Hadi geçtik Kızılyıldız maçını, Maccabi maçında sportmenlikdışı faul mevzusunda herif kendisine yapılmayan faulleri atmaya kalkıştı, kalkışmakla kalmadı ilkini salladı. Yahu sahada ne olup bittiği ile hiç mi ilgilenmez insan. Hata değil sıkıntı, tutum, lakaytlık...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2441 : 27 Nisan 2023, 02:58:31 »

Fenerbahçe Beko için Euroleague sezonu Dorsey ve Guduric Kızılyıldız maçının son bölümü sıçış yarışına girdiğinde bitti arkadaşlar. Bugün başlayan Olympiakos serisi o günkü ölünün cenaze törenidir.

Monaco'yu elimizden kaçırıp Olympiakos'un kucağına düşmemize sebep olan Kızılyıldız maçıyla futboldaki İstanbulspor maçı sezona ihanet bakımından eşdeğerdir. Dorsey ve Guduric ile Samet ve Arao'nun; maç sonu oyuncu seçimleriyle de Itoudis ile Jesus'un kabahati birbirine denktir.

Bu arada söyleyeyim: Bu maç yerine City - Arsenal maçını izlemeyi tercih ettim. Mağlubiyetin etkisiyle sıcağı sıcağına yazdığım bir yorum değil, seriye dair genel düşüncemdir.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2442 : 27 Nisan 2023, 03:15:37 »
Ağbi sıkıntı hata değil, sporda var bunlar. Hadi geçtik Kızılyıldız maçını, Maccabi maçında sportmenlikdışı faul mevzusunda herif kendisine yapılmayan faulleri atmaya kalkıştı, kalkışmakla kalmadı ilkini salladı. Yahu sahada ne olup bittiği ile hiç mi ilgilenmez insan. Hata değil sıkıntı, tutum, lakaytlık...

Tom Hanks'e laf anlatma hatasını maalesef sık sık yapıyoruz. Ertan abi, şimdi şurada seri halde Dorsey'i övmeye başlayalım, max 4 mesaj sonra kendisi gelip adamın ne kadar yetersiz olduğunu üst üste 8 mesajla açıklamaya çalışır.

Aklı başında her insan şu aşamada Dorsey'in faydadan çok zarar verdiğini görüyordur. Seneye durum değişir mi, değişebilir. Bu başka bir şey, mevcut durumda sıçıp sıvaması başka bir şey. Fenerbahçe'nin kadro yapılanmasında ciddi anlamda sıkıntılar olduğunu sezon başından beri söylüyoruz. Çekirdek kadrodan şikayetçi değilim, beğeniyorum. Ama Fenerbahçe'de gelenek haline geldi artık, yapılacak esaslı tek bir dokunuş yetenecekken tam aksine hareket etmek.

Fanatik GS'li GM'in açıklamalarını illa görmüşsünüzdür. Zaten kafadan seriyi kaybettik modunda söylemleri var, gerçekçilik adı altında yaptığı sinsi algıyı çoğu kişi neyse ki yemiyor, hep bir geçmişe gönderme... Hala bütçe, para mevzusu yapıyor alttan alta. Altyapılarla ilgili söylediği sözler başlı başına skandal. Orayı birilerinin komisyon alanı haline getirip, kaliteyi düşürüp, üstüne buradan bir şey beklemeyin kafasına gelmek için hain olmak lazım. Oyuncu çıkartamıyorsan, yetiştiremiyorsan hata sendedir. Çıkartanlar nasıl çıkarıyorsa, sende çıkartacaksın.

Ali Koç'un vizyonu ne ki, getirdiği adamların vizyonu büyük olsun. Biz, bu yönetim ve zihniyetle yine buralara iyi geldik. Ben Itoudis'e hiç kızmıyorum, kızanlara saygım var ayrı ama adam görüyor ortamı. Bu kadar kabullenmişliğin, ne yapsak kar, kaybetsek de önemli değil kafasındaki bir şubeye çok bile.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2023, 03:17:17 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2443 : 27 Nisan 2023, 07:20:06 »
@Kemal
Tom Hanks'e laf anlatma hatasını maalesef sık sık yapıyoruz. Ertan abi, şimdi şurada seri halde Dorsey'i övmeye başlayalım, max 4 mesaj sonra kendisi gelip adamın ne kadar yetersiz olduğunu üst üste 8 mesajla açıklamaya çalışır.

Aklı başında her insan şu aşamada Dorsey'in faydadan çok zarar verdiğini görüyordur. Seneye durum değişir mi, değişebilir. Bu başka bir şey, mevcut durumda sıçıp sıvaması başka bir şey. Fenerbahçe'nin kadro yapılanmasında ciddi anlamda sıkıntılar olduğunu sezon başından beri söylüyoruz. Çekirdek kadrodan şikayetçi değilim, beğeniyorum. Ama Fenerbahçe'de gelenek haline geldi artık, yapılacak esaslı tek bir dokunuş yetenecekken tam aksine hareket etmek.

Fanatik GS'li GM'in açıklamalarını illa görmüşsünüzdür. Zaten kafadan seriyi kaybettik modunda söylemleri var, gerçekçilik adı altında yaptığı sinsi algıyı çoğu kişi neyse ki yemiyor, hep bir geçmişe gönderme... Hala bütçe, para mevzusu yapıyor alttan alta. Altyapılarla ilgili söylediği sözler başlı başına skandal. Orayı birilerinin komisyon alanı haline getirip, kaliteyi düşürüp, üstüne buradan bir şey beklemeyin kafasına gelmek için hain olmak lazım. Oyuncu çıkartamıyorsan, yetiştiremiyorsan hata sendedir. Çıkartanlar nasıl çıkarıyorsa, sende çıkartacaksın.

Ali Koç'un vizyonu ne ki, getirdiği adamların vizyonu büyük olsun. Biz, bu yönetim ve zihniyetle yine buralara iyi geldik. Ben Itoudis'e hiç kızmıyorum, kızanlara saygım var ayrı ama adam görüyor ortamı. Bu kadar kabullenmişliğin, ne yapsak kar, kaybetsek de önemli değil kafasındaki bir şubeye çok bile.

Genel menajer konusunu hatırlattığın iyi oldu kardeşim. Bunu seri bitimi yeniden gündeme alalım. 👍

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #2444 : 27 Nisan 2023, 09:09:05 »
Oly i gördük, A Planlarıyla kafa kafaya oynadık, B planlarını gördük, çözüm üretemedik. Bizdeki bir kaç oyuncu olayı kişiselleştirmeli! Seriden umutlu olmasam da, en az 1 maç alınmayacak takım değil Oly...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis