Ağbi sıkıntı hata değil, sporda var bunlar. Hadi geçtik Kızılyıldız maçını, Maccabi maçında sportmenlikdışı faul mevzusunda herif kendisine yapılmayan faulleri atmaya kalkıştı, kalkışmakla kalmadı ilkini salladı. Yahu sahada ne olup bittiği ile hiç mi ilgilenmez insan. Hata değil sıkıntı, tutum, lakaytlık...
Tom Hanks'e laf anlatma hatasını maalesef sık sık yapıyoruz. Ertan abi, şimdi şurada seri halde Dorsey'i övmeye başlayalım, max 4 mesaj sonra kendisi gelip adamın ne kadar yetersiz olduğunu üst üste 8 mesajla açıklamaya çalışır.
Aklı başında her insan şu aşamada Dorsey'in faydadan çok zarar verdiğini görüyordur. Seneye durum değişir mi, değişebilir. Bu başka bir şey, mevcut durumda sıçıp sıvaması başka bir şey. Fenerbahçe'nin kadro yapılanmasında ciddi anlamda sıkıntılar olduğunu sezon başından beri söylüyoruz. Çekirdek kadrodan şikayetçi değilim, beğeniyorum. Ama Fenerbahçe'de gelenek haline geldi artık, yapılacak esaslı tek bir dokunuş yetenecekken tam aksine hareket etmek.
Fanatik GS'li GM'in açıklamalarını illa görmüşsünüzdür. Zaten kafadan seriyi kaybettik modunda söylemleri var, gerçekçilik adı altında yaptığı sinsi algıyı çoğu kişi neyse ki yemiyor, hep bir geçmişe gönderme... Hala bütçe, para mevzusu yapıyor alttan alta. Altyapılarla ilgili söylediği sözler başlı başına skandal. Orayı birilerinin komisyon alanı haline getirip, kaliteyi düşürüp, üstüne buradan bir şey beklemeyin kafasına gelmek için hain olmak lazım. Oyuncu çıkartamıyorsan, yetiştiremiyorsan hata sendedir. Çıkartanlar nasıl çıkarıyorsa, sende çıkartacaksın.
Ali Koç'un vizyonu ne ki, getirdiği adamların vizyonu büyük olsun. Biz, bu yönetim ve zihniyetle yine buralara iyi geldik. Ben Itoudis'e hiç kızmıyorum, kızanlara saygım var ayrı ama adam görüyor ortamı. Bu kadar kabullenmişliğin, ne yapsak kar, kaybetsek de önemli değil kafasındaki bir şubeye çok bile.