Takımın kötü oynaması hocanın yanlış seçimi ayrı mesele hakemlerin dün akşam sıçıp batırmasi ayrı mesele . Ayrı euroleague hakemleri almadı mı elimizden berlinde kupayı? Sen istediğin kadar iyi kadro kur bu organizasyon fenerbahceye saygı duymuyor z önce bunun değişmesi gerekiyor . Prime boby z datome , ekpe , vesely , bogdanli kadro dahi bu mafyalar tarafından durduruldu o yüzden bu kadar basite indirgememek gerekiyor. Efes dediginiz takımın fenerbahceden çok daha fazla saygınlığı var euroleague ve euroleague hakemleri gözünde. Kaç tane özür mektubu yollandı fenerbahceye geçen sene ? En basitinden burda kaybettiğimiz maç bile steps ile gelen üçlük sonrası ama biz ona bile yaygara yapmayı beceremedik . Evet itoudis bencede hatalı hele ki campazzo vildoza napier givi alternatifler bostayken hiç birine gitmemek skandaldır yada dediginiz gibi eski takımından bir tane adam akıllı oyuncu çekmemesi bencede hatadır ama bunlarla beraber şu organizasyonun artık adam akıllı hakemler atayip sadexe gördüklerini calmalarini sağlaması gerekiyor. İspanyol ve Yunan takimlarinin kayrilmadigini mı söylüyorsunuz yani ?
Efes'in Avrupa şampiyonu olduğu yıl final fourda görev almayan hakemler:
Lamonica, Lottermoser, Damir Javor ve Anne Panther.
Bu dört ismin ortak özelliği nedir? Organizasyonun önde gelen tetikçileri olmaları. Bir şey falan bildiğimden değil sadece hissiyatımı yazayım, kuvvetle muhtemel Tuncay Özilhan organizasyonun önemli sponsorlarından biri olmalarının da verdiği güçle ağırlığını koydu, "bu hakemleri istemiyorum" dedi. Bu yazdıklarımdan Efes şampiyonluğu hak etmedi anlamı çıkmasın, sonuna kadar hak ettiler. Fakat ismi geçen hakem müsveddeleri görev alsaydı final fourda şampiyon olabileceklerini zannetmiyorum. Görev alan hakemleri de ekleyeyim:
Saša Pukl, Juan Carlos García, Gytis Vilius, Sreten Radović, Matej Boltauzer, Oļegs Latiševs, Mehdi Difallah, Uroš Nikolić
FİNAL:Saša Pukl,Oļegs Latiševs, Gytis Vilius
Fenerbahçe yönetiminin son seçimde mevcut euroleague yönetimine destek verdiğini de hatırlatayım.
Şu cümlemin tepki alacağını biliyorum ama yine de yazayım, "yönetim şubeyi küçültme kararı alsa diyecek lafım yok." İki yıl öncesine kadar şu yazdığım cümleyi işittiğim zaman sinkaflı cümleler sarfettiğimi de belirtmek isterim. Ne zaman ki Bartelomau'yu desteklediğimizi duydum artık hiç bir tepki vermiyorum. Saygılar...