Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 173392 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe Beko-Real Madrid | Euroleague 11. Hafta
« Yanıtla #540 : 02 Aralık 2022, 22:22:50 »
Farki eritmemekte direniyoruz. Çok büyük efor sarfediyoruz büyük gayret ediyoruz ama sonuç yok.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #541 : 02 Aralık 2022, 22:23:08 »
Edwards değil Şehmuz direksiyonda olsun.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #542 : 02 Aralık 2022, 22:30:07 »
Hayes de leş attı bu maç ama hakkıdır.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #543 : 02 Aralık 2022, 22:37:14 »
Zaten kafadan mağlubiyet yazmıştık bu maça. Ankette de hiç bu kadar rakip lehine oy çıkmış mıdır bilmiyorum şimdiye kadar, hele takım böyle iyi giderken.

Sağlık olsun, mücadeleniz yeter. Uzun vadede yerli oyuncuların daha motive olmaları açısından faydalı olmuştur umarım bu maç.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #544 : 02 Aralık 2022, 22:44:14 »
Hayes ilk çeyrek pasifize oldu.Kötu skor ama telafisi var.Arada kalite farkı var.Realin yettiği kadar oynadık.Bu kadro 2 3 hafta devam etse 5 sıra geriler.Haftaya Alba belâmız.Bu kez yeneriz umarım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #545 : 02 Aralık 2022, 22:45:36 »
Uyarı mahiyetinde güzel bir tokat oldu. Olası bir play off eşleşmesinde bençinde Rodriguez ve Ljull olan takımı 3 defa yenemezsin. O çıktı ortaya. Bizim 4 numara olmayacak belli. Yaptığı tercih hataları ile momentumu değiştirebilecek 4 hücumu sikti attı. Aldığı basket faul bile tercih hatası bence. Geçtim verim almayı yaptığı tercih hataları ile takım arkadaşlarını sakatlar bu. Eğer mümkün ise yarın çıkılsın sözleşmesinden. Biliyorum önümüzdeki yıl başka bir forma ile Fenerbahçemize 9/7 üçlük isabeti 38 sayı atar ama uzun vadede ömür törpüler bu tipler. Yerine adam alamıyorsak Şehmuz 1 oynasın, en azından tecrübe kazanır.  Aldığımız 8 galibiyetin önemi bir kez daha çıktı ortaya. Guduric'in önemi de anlaşılmıştır sanırım. Gönderilsin diyen futbolsever Fenerbahçe seyircisi var. Guduric ve Bjelica'nın Mart-Nisan-mayıs performansı kilit faktör olucak.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #546 : 02 Aralık 2022, 22:46:58 »
Farki eritmemekte direniyoruz. Çok büyük efor sarfediyoruz büyük gayret ediyoruz ama sonuç yok.

Top eline geçince beyni devre dışı kalıyor herifin. Momentumu değiştirecek 4 hücumun içine sıçtı. Aldığı basket faul bile tercih hatası...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #547 : 02 Aralık 2022, 22:50:36 »
Bu edwardstan ciddi anlamda umudumu kesmeye başlıyorum.. iki tane müspet hareketi varsa 5 tane sacma hareketi var. Motley gelişime musait ama edwards bildigin eurocup topçusu. Ne uzar ne kısalır. Fenerbahce kreş degil.  Ben olsam tez elden dorseyi alirim bunun yerine.

Umarim gudu ve pierre haftaya oynar. Eger bir müddet daha oynamazlarsa biz bugunki takimla icerde dışarıda tek bir mac bile kazanamayız.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #548 : 02 Aralık 2022, 22:52:13 »
Top eline geçince beyni devre dışı kalıyor herifin. Momentumu değiştirecek 4 hücumun içine sıçtı. Aldığı basket faul bile tercih hatası...

Basketbol aklı malesef yok herifte. Yayın gerisinden denemedi denemiyor senin en etkili silahin atsana sutuna kalksana kalk sonraki hucumlarda iceriye  girecek boş alan bulacaksın daha da rahat edeceksin. İçeri dalma fetisisti çıktı herif. Her girdiginde sıçtık diyorum o kadar güven vermiyor herif. Momentumu tam elimize gecirmisiz sacma sapan tercihlerde bulundu. Bur Wilbekin olsaydi maç bizdeydi eminim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #549 : 02 Aralık 2022, 23:00:58 »
Bu maci gereksiz açıklamalarıyla Yanniervverdi ayrıca.Amator açıklamalar yaparak.Gudu dönse kafi.Albadan ayrı kül kapıyorum.Dikmadan kıl kapma ayrı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #550 : 02 Aralık 2022, 23:04:16 »
Basketbol aklı malesef yok herifte. Yayın gerisinden denemedi denemiyor senin en etkili silahin atsana sutuna kalksana kalk sonraki hucumlarda iceriye  girecek boş alan bulacaksın daha da rahat edeceksin. İçeri dalma fetisisti çıktı herif. Her girdiginde sıçtık diyorum o kadar güven vermiyor herif. Momentumu tam elimize gecirmisiz sacma sapan tercihlerde bulundu. Bur Wilbekin olsaydi maç bizdeydi eminim.

Ben maçı alırdık verirdik, orasında değilim. Tek başına Edwards'a da yıkmıyorum mevzuyu. Bugün birçok hususta kötüydük. Bazı tipler maçın kendisine gelmesini beklemezler. Ne deniyorsa tersini yaparlar. Sardıkça çarşafa sararlar. Edwards tam bu profil. İnan Tavares olmasa bir 4-5 defa daha girerdi içerilere. Ömür törpüsüyüm diye bas bas bağırıyor herif, umarım yanılırım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #551 : 02 Aralık 2022, 23:08:18 »
Nemanja olayı kabak tadı verdi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #552 : 02 Aralık 2022, 23:16:39 »
Sergio Lull artık bırakma noktasında ama kumas iyi.Ilk 8 bu kadro için başarı ķtesi ütopya.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #553 : 02 Aralık 2022, 23:18:02 »
Ertan Bey 9 galibiyet.Booker kazandık elinden geleni yaptı 15 sayı.Önemli.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2022, 23:19:39 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #554 : 02 Aralık 2022, 23:29:35 »
Az indirince panik oldular Inanılmaz saygı duyulan bir organizasyon olduk.Bunu sağlayan Obraya eski oyunculara sonsuz teşekkürler.