Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 173889 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko:72 Partizan:73 | Euroleague 15. Hafta
« Yanıtla #885 : 22 Aralık 2022, 23:53:49 »
Albayi nasil yendik. Hala aklim almıyor. Ligin en kotu takımıyız su an. Kimi nasıl yeneriz hic bilmiyorum.
Motley vardı.Koc transfer istiyor frenliyorlar.Dorsey yada başka kısa şart.Ben genelde kötümserim ama bir yerde toparlayacağız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #886 : 23 Aralık 2022, 00:01:17 »
Inanıyorum koç bizi bu krizden çıkaracak.Ve Itoudis gibi kurnaz koçun 8 yapamama ihtimwlibyok.Ey yönetim.mobbing yapma hamleleri yap.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #887 : 23 Aralık 2022, 00:01:44 »
Motley vardı.Koc transfer istiyor frenliyorlar.Dorsey yada başka kısa şart.Ben genelde kötümserim ama bir yerde toparlayacağız.
Sen millet iyimser olunca moralleri bozmak için herseyi yaparsın, simdi de su boktan gidisatta iyimser oluyorsun. Cok şaşırtıcı değil senin adına.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe Beko-Partizan | Euroleague 15. Hafta
« Yanıtla #888 : 23 Aralık 2022, 00:03:33 »
Beynim yandi iki üç defa okudum. Bu da seni farklı kılan detay. Literatüre geçen kavramlar. Hayırlı düşüş, üvey süper takim..
😜 Vallaha benimde ufacık beynim vardı oda yandı

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #889 : 23 Aralık 2022, 00:13:50 »
Takım şaşırtıcı galibiyetler alırken de bu keltoş ile olamayacağını söyledim. Yazık! Oyun kurucusuz bir takıma yenildik. Ve son gelen de bir çöp:)
Takımda bitirici oyuncu eksikliği var.
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2022, 00:15:07 Gönderen: agha »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #890 : 23 Aralık 2022, 00:20:17 »
Yenildik ve nedenleri bizden kaynaklanan birçok hatamızı söyleyebiliriz.  Ama şu var ki hakemler biraz olsun standartlarını korumuş olsa yine galibiyetle ayrılırdık. Son 3,5 saniyede Wilbekin'in yaptığı faul ise benzer pozisyonlarda çalınmayan diğer fauller ne olacak. Keza Jekiri'ye çalınan fauller. Bize çok kolay faulleri çalan hakemler, Partizan'ın sertliğine göz yumdular. Fakat sebebi ne olursa olsun çok kalp kırıcı bir yenilgi aldık. Aklımıza takılanlar; Carsen'in şaşkın hali, Booker'ın her zaman ki savunma yumuşaklığı, Guduriç'in bir türlü oyuna girememesi, Wilbekin'in maç berabere iken erken şut kullanmaya kalkması ve son topu olumlu kullanamayışımız.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #891 : 23 Aralık 2022, 00:23:57 »
Şu ne idüğü belirsiz Partizan'a kendi sahamızda maç verdik ya, olacak iş değil. Normalde rahat rahat kasmadan yenilecek niteliksiz bir takım bunlar. Doğru düzgün bir numaraları yok.

Pierre son çeyrek çok kenarda unutuldu. Edwards denen sokak basketbolcusu yerine Şehmus bu maçta 5 dakika süre alsa belki maç bizimdi. Bu Carsen denen elemanı kazanacağız diye top 8 şansı da elimizden kayıp gidecek yakında.

Booker safi zarardan başka bir şey değil son maçlarda. Jekiri onun yanında Tim Duncan gibi kalıyor. Hayes biraz daha kendini toparlamış gözüktü. Wilbekin sakatlıktan dönüş maçı olmasına rağmen elinden geleni yaptı, son hücum hariç gayet de iyi oynadı.

Getirin ordan Merkezefendi'yi, Marko abiniz 35 sayı atacak. 0/8 attı ya, utanır insan. Yerinde olsam hüngür hüngür ağlardım bu maç sonu soyunma odasında. Herkesten tek tek özür dilerdim. Niye inatlaşıp takımın ritmini bozarsın ki illa üçlük sokacağım diye? Hayır bari birini atsan, maç bizimdi.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #892 : 23 Aralık 2022, 00:28:42 »
Yenildik ve nedenleri bizden kaynaklanan birçok hatamızı söyleyebiliriz.  Ama şu var ki hakemler biraz olsun standartlarını korumuş olsa yine galibiyetle ayrılırdık. Son 3,5 saniyede Wilbekin'in yaptığı faul ise benzer pozisyonlarda çalınmayan diğer fauller ne olacak. Keza Jekiri'ye çalınan fauller. Bize çok kolay faulleri çalan hakemler, Partizan'ın sertliğine göz yumdular. Fakat sebebi ne olursa olsun çok kalp kırıcı bir yenilgi aldık. Aklımıza takılanlar; Carsen'in şaşkın hali, Booker'ın her zaman ki savunma yumuşaklığı, Guduriç'in bir türlü oyuna girememesi, Wilbekin'in maç berabere iken erken şut kullanmaya kalkması ve son topu olumlu kullanamayışımız.

Yönetimce hakemler konusuna mutlaka eğilinmeli. Bu iş böyle yürümez. Yeter artık kaçıncı maç bu kıtır kıtır doğrandığımız. Hakem bütçesi mi yaratılması gerekiyor, sponsorlar mı devreye sokuluyor, naparsanız yapın ama bu takımın hakkını emeğini yedirmeyin artık bu EL hakemlerine. İsyan noktasına geldim yemin ederim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #893 : 23 Aralık 2022, 00:30:02 »
Guduric değerli bir oyuncu maç özelinde kötüydü toparlar esas sorun Edwards bu oyuncu olmadı yakındır tribünler birşey diyecek demeden yolla.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #894 : 23 Aralık 2022, 00:33:07 »
Her ne kadar bir salako olsa da Şehmuz ve İsmet kenarda unutulacak oyuncular değildir. Nick Koşan ile kaybedeceğime Şehmuz ile kaybetmeyi tercih ederim. Koç felaket kötü. Beni hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.
CSKA gelse de gitsem modunda. Djordeyivic’ in günahını aldık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #895 : 23 Aralık 2022, 00:42:13 »
Artık Rus takımları kolay kolay toparlayamaz bunlar nasıl yorumlar.Calathes bugün nefis oynattı takımı

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #896 : 23 Aralık 2022, 00:48:55 »
abi ne şehmusu ne ismeti allah aşkına yav

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #897 : 23 Aralık 2022, 01:39:31 »
https://youtu.be/8M_ImnTUZ3U

Obra'nın maç sonu sevinci

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #898 : 23 Aralık 2022, 01:50:11 »
Tenis oyuncusu gibi sevinmiş hoca.Bu arada 3üncu sıraya geriledik.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #899 : 23 Aralık 2022, 02:01:17 »
obradovic'in sevincini yakıştıramadım kendisine hoş olmamış.  Yıllarca izledik herhalde ilk cumhurbaşkanlığı kupasındaki sevinci dışında bu kadar hareket yaptığı ilk sevinç. Beklemezdim ben umarım play off falan yapamaz