Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 173342 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı agha

• Üye
Ynt: Virtus Bologna-Fenerbahçe Beko | Euroleague 16. Hafta
« Yanıtla #1005 : 31 Aralık 2022, 00:39:04 »
Takımın IQ seviyesi 70. Nick ile bu seviye 75e çıkıyor. Haa-hhahah
Teneke takıp yolladığınız Djordjevic bile bu kadar basit hata yapmadı, en azından Türk oyuncularla bir yere kadar geldi.
Yazık!

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1006 : 31 Aralık 2022, 00:41:54 »
Nigel yaktı bizi o top kaybıyla

Böyle aşırı amatörce hatalara çok uyuz oluyorum ya. O hatayı Samet yapmaz o saniyede, Hayes gibi tecrübeli dediğin adam nasıl yapıyor aklım almıyor. Hem futbolda hem basketbolda rakibin hakikaten oynayarak kazandığı maçlar yerine hep kendi aptallıklarımız sonucu kaybettiğimiz maçlar izliyoruz üst üste. Bu da beni deli ediyor.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1007 : 31 Aralık 2022, 00:43:34 »
Tam fenerbahce yorumu

Ömür boyu oynasın guduricle.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1008 : 31 Aralık 2022, 00:46:48 »
Koça yazar... Melih'i tutacak bir kombinasyon yok Bologna'da ama ancak son anda düşünüldü. Savunma ve hücumda aynı anda katkı veren Kostas 2. yarı hiç oynamadı. Switch için hep tereddüt yaşayan Booler hiç çıkmadı. Güzel katkı veren Tarık bir daha hiç giremedi. Yuh ama ya!..

Dünyanın en saçma takımına yenildik ki gerçekten iki dinozorun sirki gibi takım. Yazık.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1009 : 31 Aralık 2022, 00:47:21 »
Nigel son zamanlardaki kötü performansını bu top kaybıyla taçlandırdı. 10 gün kafa izni vermek lazım yoksa nefret ettirecek kendisinden.
Abi adam zaten mal. Mal oldugu için de serbest bırakıldı gecen sene. Sene basindaki performansi sira disiydi. Gerçeği bu bu adamın. Herkes anlar yakında. Adam zaten yok macta. 30 saniye kala niye oyuna sokarsın be adam. Guduyu soktun. 3 sayi öndeyken 10 sayi geri düştük ve ısrarla tuttun oyunda. O da yetmedi bakti maci hala kazanma sansimiz var, onu da yok etmek icin gidip hayesi aldi oyuna. Diyorum ya cok agir olmasa pierre buna bisiy yapti galiba dicem.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1010 : 31 Aralık 2022, 00:54:41 »
ya herif milosa atak edin diyo dediği adamlar calathesle guduric. biri kazma diğeri adımlamayı bilmiyor. calathese 1v1 oyna nasıl der bi koç şu seviyede aklım almıyor ya.

bu arada burası forum isteyen istediğini söyler tabi de 5 aydır sadece tek bir oyuncuyla alakalı -özellikle kötü zamanlarda -sürekli aynı “şaka” yı yapanlar kendilerine cevap gelince bir de cevap verenlerle dalga geçmemeli bence. bana düşer düşmez onu bilmem de zaten insanların sinirleri gerilmiş hoş olmuyor.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2022, 00:54:46 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1011 : 31 Aralık 2022, 00:58:43 »
Tam fenerbahce yorumu
daha yeni başlıyoruz abi :)

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1012 : 31 Aralık 2022, 01:02:32 »
Maç hakkında özellikle de son bir dakikada olan bitenler hakkında çok şey yazılır çizilir de ben o toplara girmeden önümüzdeki sezon için birkaç cümle yazıp çizmek istiyorum. Öncelikle sezon için geçmiş olsun, F8 büyük başarı olur, mağlubiyetten bağımsız olarak maçtan önce de umudum yoktu zaten. Motley gibi bir canavar bulmuşken önümüzdeki sezonun kadro yapılanması onun üzerine inşa edilmeli, bari bu fırsatı çöpe atmayalım, şu adama yardımcı olacak iki üç güzel parça ile bu adamı heder etmeyelim. Çok yazık olur ki bu adamın daha çaylak sezonu, kendisini geliştireceğine inanıyorum. Guduric'e gelince. Bu adama Efes'i iki yıl üst üste şampiyon yapan kadrodaki Simon rolünü verecek bir takım kimyası oluşturamazsak daha çok ağlarız. Bu herif yıldız değil ama değerli bir parça olacakken eline topu yapıştırıp hem adamın hem de takımın ağzına sıçıyoruz. Mental dayanıklılığı olmaması ona yazar ama maşallah taraftar profilimiz de salonda homurdanması, sosyal medyada yazıp çizmesiyle mentali kuvvetli olmayan adamın ağzına burnuna sıçacak nitelikte. Çok güzel sıçmışız ağzına, öz güven kafa vesaire gitmiş, haklı olmadığı abuk subuk pozisyonlarda bile hakeme itiriz ediyor artık, eskiden bu huyu yoktu. 46 yaşına geldim, bir taraftar profili 180 derece bu kadar mı değişir film gibi izledim hala da ağzım açık izliyorum. Biliyorum linç yiyicem ama artık dayanamıyorum yazıcam. Taraftarın işi takımına destek olmaktır, zırt pırt şu gitsin, bu kesilsin, öbürü biçilsin bunu getirelim şunu donduralım mücadelesine sarf ettiği enerjinin yarısını destek olmaya ayırsa çok daha farklı olur işler. Sosyal medyasıydı twiterıydı falan iyice sıçtı işin içine, taraftarı dinleyen başkan elinde megafonla rezil oldu.  Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum biz sorgusuz sualsiz Erdal Koşan'ın guard olduğu takımı dahi destekledik ki ondan bi bok olmayacağını bile bile giderdik maçlara. Hiç kusuruma bakmayın bu taraftar profilinin burnu boktan kurtulmaz. Henüz gerçekleşmemiş şampiyonluğu kutluycam diye beş-on dakika daha dayanamayıp parkede olan bitenle alakasız işler yaparsa Vakıfbankını da şampiyon yapar, Ergin Atamanına da motivasyon devşirir, Sloukası'nın da Guduric'inin de ağzına sıçar. Euroleague asist kralına çer çöp diyen farklı bir kafa ile karşı karşıyayız. Naçizane düşüncelerim bunlar, eleştiriye de açığım...

Çevrimdışı agha

• Üye
Ynt: Virtus Bologna:92 Fenerbahçe Beko:88 | Euroleague 16. Hafta
« Yanıtla #1013 : 31 Aralık 2022, 01:10:14 »
Sen koca kafalı malın önde gidenisin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1014 : 31 Aralık 2022, 01:19:07 »
Başladık yine önümüzdeki yil demeye. Yaşlanıp gidiyorum ama daha sezonun ortası gelmeden önümüzdeki sezon diyip duruyoruz. Bir türlü bu sezon diyemiyoruz. Sürekli önümüzdeki sezon. Böyle diye diye şampiyon takım adım adım final, f4, top8 ve play off dışı kaldı. Neden kaldı peki? Takımdaki ne kadar mal varsa onlara katlanma pahasına sezonu heba etmeyi göze aldığımız için. Evet aynen Edwards ve bookeri gönderip iki tane adam alsan belki F4 yapacaksın ama yok bu adamların tursusunu kurup seneye 6-7 tane adam almak daha az maliyetli oluyor bize. Daha sezonun ortası gelmemiş. Kızılyıldız kalkıp campazzo alıyor. Ben mi dusunucem bunu. Sen yönetici isen bütçe yaratacaksin. Sponsor bulucaksin, gerekirse cebinden vereceksin. Bu lanet olası vizyon bizi bu hale getirdi. Obra gitti, vesely gitti, de colo gitti. Yerlerine 3 tane antrenör 40 tane oyuncu geldi. Daha az maliyetli iş yapmış olduk böylece. Arkadaş bir türlü bu sene diyemiyoruz valla çok ilginç. Adam polonaradan verim alamiyor gönderip singletoni geri almayı düşünüyor. Biz kıçı kırık edwardsi nasıl göndeririz, o işler o kadar kolay değil kafasindayiz hala.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1015 : 31 Aralık 2022, 01:21:06 »
Sen koca kafalı malın önde gidenisin!

Bu cümlenin muhatabı kim?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1016 : 31 Aralık 2022, 01:22:56 »
Başladık yine önümüzdeki yil demeye. Yaşlanıp gidiyorum ama daha sezonun ortası gelmeden önümüzdeki sezon diyip duruyoruz. Bir türlü bu sezon diyemiyoruz. Sürekli önümüzdeki sezon. Böyle diye diye şampiyon takım adım adım final, f4, top8 ve play off dışı kaldı. Neden kaldı peki? Takımdaki ne kadar mal varsa onlara katlanma pahasına sezonu heba etmeyi göze aldığımız için. Evet aynen Edwards ve bookeri gönderip iki tane adam alsan belki F4 yapacaksın ama yok bu adamların tursusunu kurup seneye 6-7 tane adam almak daha az maliyetli oluyor bize. Daha sezonun ortası gelmemiş. Kızılyıldız kalkıp campazzo alıyor. Ben mi dusunucem bunu. Sen yönetici isen bütçe yaratacaksin. Sponsor bulucaksin, gerekirse cebinden vereceksin. Bu lanet olası vizyon bizi bu hale getirdi. Obra gitti, vesely gitti, de colo gitti. Yerlerine 3 tane antrenör 40 tane oyuncu geldi. Daha az maliyetli iş yapmış olduk böylece. Arkadaş bir türlü bu sene diyemiyoruz valla çok ilginç. Adam polonaradan verim alamiyor gönderip singletoni geri almayı düşünüyor. Biz kıçı kırık edwardsi nasıl göndeririz, o işler o kadar kolay değil kafasindayiz hala.

Ağbi 3 yılda 3 koç değiştirirsen tabi ki önümüzde yıl diycem. Seneye koç değiştir, seneye de önümüzdeki yıl derim ben.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1017 : 31 Aralık 2022, 01:25:27 »
Booker yine en iyi şeyi yaptı.Maça ortak etti.Ante Motley ikilisini bulduk ben muazzam.keyif aldım.o bölümden.Ben sırf 3luklerin konuştuğu badketbolü modern densede kabul etmiyorum böyle beklenilen oyunlar güzel paslar uzundan uzuna görmek güzel.Bu ikili ısrar etmeli.Vesely Udoh ikilisini bulmuş olabiliriz.Arti takım gayet hırslı oynadıGebetik oynayarak yenilsek daha üzülürdüm.Düzekecegiz bir yerde.Diyoruz mütevazı kadro ama cokrezil kadro da değiliz.

Eski tip koç eski oyuncusunu silmene durumu.Bu Itoudistede var.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2022, 04:45:13 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1018 : 31 Aralık 2022, 01:32:04 »
acayip sinir bozucu mağlubiyet. tamamen hocaya yazar. yazıyor zaten hatalarını herkes.

tek temennim guduric’i değersizleştirmeyi bırakması. bu adam %40 üçlük, %50 fg, 13-14 sayı, 15 pir ortalamalarıyla oynayabilecek çok değerli bir oyuncu. guduric 2 numara değil, 3 numara. guduric’ten verim almak için ona pozisyon hızırlaman lazım. savunmanın dengesini bozduktan sonra bitirmesi için topu verirsen çok daha etkili olur. adamı değersizleştirmemek lazım böyle.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1019 : 31 Aralık 2022, 02:38:49 »
Obra The King "Nemanja sakatlığı daha uzun sürecek dedi.Antede sakatlandı ondan oyuna dönmedi iddiası var.Yiğit ismi sn Cem Ağrak tanır.

Radikal yorum:Koç ilk 8 yapamasada dahi devam edilmeli.Elbise değiştirir gibi değistirnemeliyiz artık.Ante Motley daha ilk maçtan neler yapabileceklerini gösteŕdi.Iç sahada birde sağlam kısa gelirse yine kolay kolay kaybetmeyen takıma dönüşürüz. Pota altı ilk defa gerçek anlamda güçlendi.Rakipten daha çok basketbolün doğrularınıza yapmaya çalıştığımız bir maçı kaybetik.Bunu geçen maçlarda diyemem ama bu i tip maçtı.Mannon × faktör oldu.

Bu takım karekterli takım.Tek utanç maçı Olimpiakos oldu.Baskonia bir şekilde döndük kısa kaldık.Partizan hatalardan verdik.Bugün ortadaydı maç.Bolognada kendi çapında iyi oynadı biz hep boyalı alana hücum ettik olmadı.Ölüme çare yok zaman en iyi ilaç.

Eyt lafı çıktı birde.Teo gibi oyuncu olsun isterse 50 olsun.Cok takıyorsunuz yaşa.Hala muazzam fizik var Bellinelli öyle.E bizde Eytli var espri Nemanja dönmedi.Ilk yıl için gayet güzel takım olmuşlar.weems bile randıman verdi Eski Beşiktaşlı.Son yıllarda böyle kıran kıran bir sezon olmadı halt yesin Nba sporsever olarakta bakmalıyız az.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2022, 04:41:26 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »