Maç hakkında özellikle de son bir dakikada olan bitenler hakkında çok şey yazılır çizilir de ben o toplara girmeden önümüzdeki sezon için birkaç cümle yazıp çizmek istiyorum. Öncelikle sezon için geçmiş olsun, F8 büyük başarı olur, mağlubiyetten bağımsız olarak maçtan önce de umudum yoktu zaten. Motley gibi bir canavar bulmuşken önümüzdeki sezonun kadro yapılanması onun üzerine inşa edilmeli, bari bu fırsatı çöpe atmayalım, şu adama yardımcı olacak iki üç güzel parça ile bu adamı heder etmeyelim. Çok yazık olur ki bu adamın daha çaylak sezonu, kendisini geliştireceğine inanıyorum. Guduric'e gelince. Bu adama Efes'i iki yıl üst üste şampiyon yapan kadrodaki Simon rolünü verecek bir takım kimyası oluşturamazsak daha çok ağlarız. Bu herif yıldız değil ama değerli bir parça olacakken eline topu yapıştırıp hem adamın hem de takımın ağzına sıçıyoruz. Mental dayanıklılığı olmaması ona yazar ama maşallah taraftar profilimiz de salonda homurdanması, sosyal medyada yazıp çizmesiyle mentali kuvvetli olmayan adamın ağzına burnuna sıçacak nitelikte. Çok güzel sıçmışız ağzına, öz güven kafa vesaire gitmiş, haklı olmadığı abuk subuk pozisyonlarda bile hakeme itiriz ediyor artık, eskiden bu huyu yoktu. 46 yaşına geldim, bir taraftar profili 180 derece bu kadar mı değişir film gibi izledim hala da ağzım açık izliyorum. Biliyorum linç yiyicem ama artık dayanamıyorum yazıcam. Taraftarın işi takımına destek olmaktır, zırt pırt şu gitsin, bu kesilsin, öbürü biçilsin bunu getirelim şunu donduralım mücadelesine sarf ettiği enerjinin yarısını destek olmaya ayırsa çok daha farklı olur işler. Sosyal medyasıydı twiterıydı falan iyice sıçtı işin içine, taraftarı dinleyen başkan elinde megafonla rezil oldu. Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum biz sorgusuz sualsiz Erdal Koşan'ın guard olduğu takımı dahi destekledik ki ondan bi bok olmayacağını bile bile giderdik maçlara. Hiç kusuruma bakmayın bu taraftar profilinin burnu boktan kurtulmaz. Henüz gerçekleşmemiş şampiyonluğu kutluycam diye beş-on dakika daha dayanamayıp parkede olan bitenle alakasız işler yaparsa Vakıfbankını da şampiyon yapar, Ergin Atamanına da motivasyon devşirir, Sloukası'nın da Guduric'inin de ağzına sıçar. Euroleague asist kralına çer çöp diyen farklı bir kafa ile karşı karşıyayız. Naçizane düşüncelerim bunlar, eleştiriye de açığım...