"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Itoudis playoff koçudur sakin olunmalı.
wilbekine bir türlü ısınamıyorum. kendisine biçtiğimiz rol, hayal ettiğimiz performans vs bunlara baktığımızda düşündüğümüz noktada mı gerçekten? hiç emin değilim.
Bir Khimki serisi var. Masa hakemleri olmasa idi görürdük onun koçluğunu. Euroleague tarihinin en büyük skandallarından birisidir. Bizim finalde doğranmamızdan bile daha trajiktir. Itioudis iyidir kötüdür ayrı bir konu da asıl sıkıntı oyuncularımızın saha içindeki tercihleri. Oyun zekası en yüksek olan oyuncularımız dahi saçma sapan tercihler yapıyorlar. Ama dünki futbol maçının da kanıtladığı üzere bizim seyirciye her şey müstehak. Kendi kendisini sabote eden bir camiayız.
Hücumda ritim bulabilmek için aşırı aşırı zorluyor bazen. Zira savunmadaki gücünü de etkili hücumundan alıyor. Karşısında iyi savunma yapan ve onu zorlayan rakip kısa görüp 1-2 hücumda çuvallayınca eski alışkanlığı hortladı bugün, birebir düelloya döktü işi. Sezon başı geldiğinde bu çekinceler vardı zaten Wilbekin'le ilgili, ama Itoudis onu dizginler deniyordu. Bugün o Maccabi'deki Wilbekin gibi gereksiz penetre/üçlük zorlama hücumlarını gördük. Bu da takımı negatif etkiledi doğal olarak.
karşısına dubljevic’i almış tepede vurup geçmesi lazım saçma sapan driplingler yaparak hücumları öldürdü. bu ilk defa olmuyor üstelik. penetre ederken hiç güven veren bir fundamentalı yok ve çok fazla şuta dayalı. şut performansı iç sahada gayet iyi ama deplasmandaki maçlarda beklenenin çok çok altında. özellikle maç sonlarında yaratıcı oyuncu değil, sabit köşede şut bekleyen oyuncu olmalı.