Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 172337 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Kızılyıldız-Fenerbahçe Beko | Euroleague 34. Hafta
« Yanıtla #2190 : 10 Nisan 2023, 00:34:31 »
Ya tamam ya devam maçı.Olası elenmede çok yanacağız bazı maçlara.Efes maçında kendilerini affettirdiler cidden önemli galibiyet.Burda şu yapılmalı acil toplantı önümüzdeki yılın planları.Şans yanımızda olsun.Sakin oyun az top kaybı sabırlı hücum.Campazo denen Buennos aires çocuğunu çosturmamak.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #2191 : 10 Nisan 2023, 05:16:56 »
Tek umudum sadece bizim alacağımız sonuca bağlı olmayacak olmamız. Zalgiris ve Partizan nispeten daha kolay görünen maçlara çıkacakken, Baskonya ve Maccabi 'nin maçları kağıt üzerinde daha zor. En azından birisinin yenileceğini düşünüyorum.  Elbette temennim kazanarak hiçbir takımın eline bakmamak.

Kızılyıldız atmosferi her ne kadar beni tedirgin etse de takımın ve özellikle İtoudis 'in formu da ayrıca umutlandırıyor.  Özellikle Efes maçındaki konsantrasyon ve kazanma isteği üst düzeydeydi.  Bütün sezonun karşılığı görünen bu maçta takıma güveniyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2192 : 10 Nisan 2023, 07:24:18 »
34.hafta ilk defa ilk 8 disina çıkmak her ne kadar fenerbahce genlerine yakışır bir durum olsa da bu kadarını biz bile yapmayız diye düşünüyorum.
Rakip stres ve hedefsiz oldugu için rahat olacak ama cikip kazanıp doneriz diye umut ediyorum.

Çevrimiçi tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
« Yanıtla #2193 : 10 Nisan 2023, 09:50:33 »
Bizim kulüp olarak hedef maç oynama beceriksizliğimiz, Kızılyıldız desplasman ortamı ve rakip koçun deneyimi beni ürkütüyor.

Sizce koç Efes maçındaki gibi dar rotasyon ve Hayes-Pierre 40 dakika planıyla mı oynar veya oynamalı?

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2194 : 10 Nisan 2023, 10:12:36 »
Bizim kulüp olarak hedef maç oynama beceriksizliğimiz, Kızılyıldız desplasman ortamı ve rakip koçun deneyimi beni ürkütüyor.

Sizce koç Efes maçındaki gibi dar rotasyon ve Hayes-Pierre 40 dakika planıyla mı oynar veya oynamalı?

Mümkünatı varsa doğru beşi belirleyip 5 kişi 40'ar dakika bile oynayabilir :) Maçı kazansın da nasıl kazanırsa kazansın bana göre. Artık kırmamız lazım şu final maçlarında eli ayağına dolaşıp çuvallama serisini.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #2195 : 10 Nisan 2023, 10:54:08 »
Biz yenersek ve Maccabi yenilirse 5. oluyoruz değil mi? Kaybetme ihtimalini düşünmüyorum bile. Kazanmamız durumunda 5. bitirmenin formülü nedir bilen varsa paylaşabilir mi
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #2196 : 10 Nisan 2023, 11:01:15 »
Biz yenersek ve Maccabi yenilirse 5. oluyoruz değil mi? Kaybetme ihtimalini düşünmüyorum bile. Kazanmamız durumunda 5. bitirmenin formülü nedir bilen varsa paylaşabilir mi
Formül basit, yenersek diğer sonuçlardan bağımsız kesin 5. oluyoruz.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #2197 : 10 Nisan 2023, 11:02:29 »
İlk çeyrekleri skorer oynamaya çalışıyorlar. Sonraki çeyreklerde savunma dozajını arttırıyorlar. İkinci ve üçüncü çeyreklere dikkat!
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #2198 : 10 Nisan 2023, 23:29:47 »
Çok zor maç. Sakatlardan dolayi hoca saçma rotasyonlara girip momentumu rakibe veremeyecek en sevindigim nokta, handikapi da olasi sakatlik veya kritik oyuncularimizin faul problemine girmesi. Lig tarihinde benzeri var mıdır bilmiyorum kazanirsak 5. sırada, kaybedersek 9. sırada tamamlayacagiz. Şoyle saçma, olabilitesi çok düşük ihtimal de gelir bizi bulur zaten. Günümüzde olalim sıkı müdafa sonucunda iyi hücum sonunda kazanan olalim adimizi final 8'e yazdiralim. Başarılar takım.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #2199 : 11 Nisan 2023, 02:35:04 »
Monacoyu süpürüp f4 yapacağız, orda şansımız yaver giderse kupa gelir, gelmezse de canımız sağ olsun.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)
« Yanıtla #2200 : 11 Nisan 2023, 09:33:17 »
Kızılyıldız'ı yenersek rakip Monaco.

Yenilirsek Olympiakos veya Bayern'den medet umacağız. Nereden nereye geldi bizim mevzu çok enteresan.

Rakibe maç başlamadan “bak  siz galip gelirseniz Partizan daha başarılı olacak” dersek sorun kalmayabilir. ;D

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #2201 : 11 Nisan 2023, 09:43:36 »
Monacoyu süpürüp f4 yapacağız, orda şansımız yaver giderse kupa gelir, gelmezse de canımız sağ olsun.

Ben de bu senaryoya inanıyorum. Çok gereksiz bir erken faul ya da sakatlık problemi çıkmazsa Kızılyıldızı da kolay geçeceğimizi düşünüyorum.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2202 : 11 Nisan 2023, 11:16:48 »
İlk 8 yaptık sanki Monakoyu süpürmek kaldı.Bu kadro naif kadro kimseyi süpüremez. Yıldızlar topluluğu adamlar çok hafife alınıyor.Elleri kuvvetli.Gider Nice oynarlar 8 maçlarını görürüm.Evet ona katılıyorum 4lü final yarı şampiyon demek.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #2203 : 11 Nisan 2023, 11:51:28 »
inşallah vildoza ve campazzonun bize kendini gösterip fenerbahçe ye transfer olma düşüncesi yoktur. umarım partizan real ve barca ile karşılaşsın diye yatarlar. umarım koç rotasyonu dar tutar ve oyuncularımız faul problemine girmez. umarım salon dolu olmaz. umarım potaları dövmeyiz. umarım gergin olmayız. vs....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2204 : 11 Nisan 2023, 14:15:15 »
İlk 8 yaptık sanki Monakoyu süpürmek kaldı.Bu kadro naif kadro kimseyi süpüremez. Yıldızlar topluluğu adamlar çok hafife alınıyor.Elleri kuvvetli.Gider Nice oynarlar 8 maçlarını görürüm.Evet ona katılıyorum 4lü final yarı şampiyon demek.

Ataturk ne demisti "Déjà tu gagnes" :D Coktan kazandik, hele Tom rakip guzellemeleri yapmaya basladiysa ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....