Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 173935 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Kızılyıldız:91 Fenerbahçe Beko:89 | Euroleague 34. Hafta
« Yanıtla #2265 : 13 Nisan 2023, 23:28:33 »
8.olup Oly ile eşleşelim, yarı finalde de Monaco geliyor bu durumda.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #2266 : 13 Nisan 2023, 23:29:41 »
19 galibiyet alıp play off yapmak sonuç olarak güzel ancak son haftalardaki saçma mağlubiyetler baya keyif kaçırdı.
Guduric'in kaç sefer bu tip durumlarda sıçıp batırdığını hatırlamıyorum ama bence bu maçın kaybedilmesindeki en büyük sorumlu Dorsey. Yaptığı hücum faul çok amatörceydi.

Velhasıl kelam ne kadro kalitesi ne koç kalitesi eski günleri yakalamak için yeterli değil. Hadi Itudis'ten Obra performansı beklemek haksızlık olur herkesin bir kapasitesi var. Ancak oyuncu kalitesi de sıkıntılı. Böyle deplasmanlarda maça ağırlığını koyup işi bitirecek Bobby, Bogdan, Udoh, Datome gibi adamlar yok maalesef.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)
« Yanıtla #2267 : 13 Nisan 2023, 23:33:48 »
Teşekkürler Oly. Ama şimdilik  :)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2268 : 13 Nisan 2023, 23:39:12 »
Ya Olimpiakos ya Real olacak.Çıkıp oynayacak takım.Bu havayı koklamakta güzel.Motley dışında playoff tecrübesi olmayan isim yok.Hayırlısı.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #2269 : 14 Nisan 2023, 00:45:23 »
Campazzo boşta iken aylarca dorsey beklemek.. son dakika hücum faulü nedir? Faul yapılacak belli neden motley de kalır top, akıl alır gibi değil.. son top calathes üçlük atıyor,
Koçu da Yunan takım kurtarıyor,
Biten maçta sırıtan fenerli oyuncular,,
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2023, 00:49:17 Gönderen: akıllıdeli »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2270 : 14 Nisan 2023, 01:13:54 »
Play-off'a kaldık ama öyle bir kaldık ki yine bir Allahın kulu mutlu değil. Çünkü Fenerbahçe genleri, çünkü bunun aksi genel göreliliğe de kuantum yasalarına da aykırı. Kronik mutsuzluk tam gaz devam. Hayır yarın bir gün aksi durum yaşasak bünyelerimize ters gelecek, elenmeyi yenilmeyi isteyeceğiz diye korkuyorum artık, o kadar alıştım ki hayal kırıklıklarına..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2271 : 14 Nisan 2023, 02:20:01 »
Nedeni bu kez bence kadın voleyboldeki hüzünlü ortam.Bir şekilde 8 yaptık.Tabi daha iyi olabilirdi.Kısa kalıyoruz bazı yönlerden.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2272 : 14 Nisan 2023, 02:36:38 »
Bu kulübün sürekli Tom Abiyi haklı çıkarması inanılmaz bir şey...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2273 : 14 Nisan 2023, 09:15:14 »
Not :Şampiyon olduğumuz sezon evimizde Maccabiye kaybedip Pana ile eşleşmiştik.Yine ufukta Oli gözüktü.O dönemde umutsuzum Dimitris playoff koçu.Bu organizasyonu ikiye ayırmak lazım.Normal sezon ayrı playoff ayrı.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #2274 : 14 Nisan 2023, 09:44:28 »
Not :Şampiyon olduğumuz sezon evimizde Maccabiye kaybedip Pana ile eşleşmiştik.Yine ufukta Oli gözüktü.O dönemde umutsuzum Dimitris playoff koçu.Bu organizasyonu ikiye ayırmak lazım.Normal sezon ayrı playoff ayrı.
Abi helal olsun. Manisa, Anteple oynarken negatifken şöyle bir finalle Olympiakos ile eşleşirken pozitifsin. Adamlar bizi ciddiye almadan 30a yatırdı. Tam bir muhalefet insanısın herkes senin fikirlerinde buluşsa sen tam tersini savunmak zorunda hissedersin kendini.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #2275 : 14 Nisan 2023, 10:20:08 »
Aptalca kaybedilen Partizan, Bologna ve Valencia maçlarından sonra Efes'i yenip hem onları dışarı atıyorsun hem de kendine şans yaratıyorsun. Son bölüme önde girip yine kendine özgü aptallıklarla kaybediyorsun.

Her maçı sadece Motley, Pierre ve Hayes'in çabalarıyla kazanamıyorsun tabi. Zaten diğerleri bu üçlünün katkısını da nötrlüyor. Guduric elden rakibe top verip durdu, Dorsey en kritik anda aptalca dirseğini açtı. Faul yapacakları belliyken topu Motley'e çıkarıyoruz, koç ne yapıyor belli değil

Uzatmanın sonunda yine de bir şans geliyor ama Guduric efendi sanki 8 değil de 18 saniye varmış gibi yavaş yavaş getiriyor topu. Sonra da son anda al sana top diyerek Calathes'in kucağına bırakıyor. O hücumdan önce Erkan abi oyuna girmiş olsa onun o üçlüğü atma ihtimali daha yüksek yani.

Monaco serisi ile bir heyecan yaşayacaktık, onu da elimizden aldılar. Şimdi Pire'de rahatça fark yiyebilirler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2276 : 14 Nisan 2023, 10:28:24 »
Tabi favori onlar ama daha geçen seneye kadar üstündük Oliye.Normal sezonu siliyoruz yeni sayfa açıyoruz. Bu takımın savaşacağına inanıyorum bakın geçeriz demiyorum.Mckissic gibi sıradan bir oyuncudan mi korkacağım.Yada yılların Sloukası çok severim ama Papa falan.Vezenkov ben övgüler yağdırırken abi vasatta bayılıyorsun demişti çoğu kişi.Şu an herkesin ağzının suları akiyor.Bu arada daha netleşmedi.Ve iki Oli macındada eksik çıktık Bu maça bakamadım son Dorsey pozisyon inanılmaz maç sıcaklığıda var tabi.Ceza verilmeli.Süreyi eritmeye oynamış ne düşündü bilinmez.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2023, 10:39:44 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2277 : 14 Nisan 2023, 10:57:54 »
Tabi favori onlar ama daha geçen seneye kadar üstündük Oliye.Normal sezonu siliyoruz yeni sayfa açıyoruz. Bu takımın savaşacağına inanıyorum bakın geçeriz demiyorum.Mckissic gibi sıradan bir oyuncudan mi korkacağım.Yada yılların Sloukası çok severim ama Papa falan.Vezenkov ben övgüler yağdırırken abi vasatta bayılıyorsun demişti çoğu kişi.Şu an herkesin ağzının suları akiyor.Bu arada daha netleşmedi.Ve iki Oli macındada eksik çıktık Bu maça bakamadım son Dorsey pozisyon inanılmaz maç sıcaklığıda var tabi.Ceza verilmeli.Süreyi eritmeye oynamış ne düşündü bilinmez.
Millet ne derse tersini diyorsun. Nasil bir insansin sen anlamak mümkün değil. Oliye koyup geceriz, biz daha iyi takımız dese millet oli favori hic sansimiz yok derdin. İnsanların o kadar sinirleri ile oynuyorsun ki, isin ilginc tarafi bunu bilerek yapmıyorsun, senin karakterin bu. Yoksa 1500 defa uyari almana ragmen ayni şeyleri yapıp durmazdin.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2278 : 14 Nisan 2023, 11:35:49 »
Millet ne derse tersini diyorsun. Nasil bir insansin sen anlamak mümkün değil. Oliye koyup geceriz, biz daha iyi takımız dese millet oli favori hic sansimiz yok derdin. İnsanların o kadar sinirleri ile oynuyorsun ki, isin ilginc tarafi bunu bilerek yapmıyorsun, senin karakterin bu. Yoksa 1500 defa uyari almana ragmen ayni şeyleri yapıp durmazdin.
Güvencem koç.Buraları defalarca oynamış biri.Koko yada Djordevic olsa ümitliolmazdim.Eleriz uçarız demiyorum.Playoff havası denen bir olay var.Bakalım.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2023, 11:36:39 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2279 : 14 Nisan 2023, 12:25:24 »

Aksine umutluydum. Hatta 3-0 ile siler süpürürüz diye iddiaya girmişliğim vardır. O kadronun basketbol IQ'su ile şu anki kadronun IQ'su arasında dağlar kadar fark var. Şöyle yazayım eğer o kadroda Guduric olsaydı ancak 3-4 dakika yer bulabilirdi kendisine. Şimdi Guduric'in eline bakıyoruz. Kenar yönetimi hiç yazmıyorum bile. Maccabi deplasmanındaki faul skandalı ya da dün akşamki hücum faulünden sonra Dorsey'i odunla falan kovalardı Obra.