Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 172676 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Ynt: Kızılyıldız:91 Fenerbahçe Beko:89 | Euroleague 34. Hafta
« Yanıtla #2280 : 14 Nisan 2023, 12:33:21 »
Millet ne derse tersini diyorsun. Nasil bir insansin sen anlamak mümkün değil. Oliye koyup geceriz, biz daha iyi takımız dese millet oli favori hic sansimiz yok derdin. İnsanların o kadar sinirleri ile oynuyorsun ki, isin ilginc tarafi bunu bilerek yapmıyorsun, senin karakterin bu. Yoksa 1500 defa uyari almana ragmen ayni şeyleri yapıp durmazdin.

Kendince totem yapıyor diyorum artık ben, başka mantıklı açıklama getiremiyorum. Herkesin bir sonraki maç için olumsuz olduğu yerde olumlu konuşup herkes olumluysa "Alba bize ters takım yeniliriz, favori Asvel" gibi absürdlük seviyesinde olumsuz yorumlarda bulunuyor :D Bu da habire milletin sinir uçlarını gıdıklıyor ama farkında değil ya da gram umursamıyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2281 : 14 Nisan 2023, 12:34:37 »
Valla obra guduricin son 30 saniye içinde direkt rakibe verdigi onlarca toplari görse odunla falan kovalamazdi, kıçına kızgın demir sokardı. Aq evladı bir bok yapabilecekmis gibi her maçta kritik son topu kendi eline alıyor. Dun de ayni boku yedi. Kenarda kenar yönetimi diye bir şey olmadigi için,ne halta yariyorlar,  neden mola alırlar, neden oyuncu değiştirirler belli degil. Adamin çizdiği tek bir set görmedim. 60 tane mac yaptik. Saka degil, tek bir setini hatırlamıyorum.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #2282 : 14 Nisan 2023, 12:36:36 »
Kendince totem yapıyor diyorum artık ben, başka mantıklı açıklama getiremiyorum. Herkesin bir sonraki maç için olumsuz olduğu yerde olumlu konuşup herkes olumluysa "Alba bize ters takım yeniliriz, favori Asvel" gibi absürdlük seviyesinde olumsuz yorumlarda bulunuyor :D Bu da habire milletin sinir uçlarını gıdıklıyor ama farkında değil ya da gram umursamıyor.
Yok o adamin beyni oyle çalışıyor. Otokontrolunde olan bir şey degil.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2283 : 14 Nisan 2023, 12:40:02 »
Tom abi;

Sorun mental durum. İlk 4 sırayı geç, onların bi standardı var zâten. 5-8 arasındaki Partizan, Maccabi ve Zalgiris mental olarak oldukça iyi giriyor play-off'a. Partizan'a bi baksana son 5 maçında 4 galibiyet alırken kimlerle oynamış, biz oynasak 5 mağlubiyetle çıkardık o periyottan. Maccabi desen müthiş formda. Zalgiris desen Avrupa'nın en büyük 2 ekolünden birisinin temsilcisi.

İlk 8'in umut vermeyen tek takımıyız şu an. Daha geçenlerde dedim Oly benim en çok saygı duyduğum takım diye. Kadroları ne olursa olsun adamlar her türlü kafaya oynuyor, bizde bu yok.

Şu aşamada mental olarak toparlanıp kafayı sıfırlayıp inanılmaz konsantre olarak Oly serisine çıksak bile en fazla 1 galibiyet alırız. Haa bana sorarsan süpürüleceğiz, senin dediklerinin olması için mental aşama dışında şansın ve hakemlerin de bizim yanımızda olması lâzım.

Şans ne zaman bizden yana olmuş?

Hakemler ne zaman lehimize düdük çalmış?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2284 : 14 Nisan 2023, 12:55:13 »
Bu sene tam kadro oynadığımız maç sayısı ilk haftalar.Oli mesela eksikler çöktü bahane değil ama bakalım playoff havası çok farklı.Fikstür çok zordu bizim.oda var son bölümler.Ucariz kaçarız demiyorum.Rakipte belli değil Bakalım.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #2285 : 14 Nisan 2023, 13:06:17 »
Bizde oyun zekası denen şeye sahip tek bir isim var kadroda. O da yeteneksiz Calathes. Onun haricinde başta Motley, Guduriç, Dorsey gibi zekası kıt adamlar varken, diğerleri de her şeyden ortalama vasıflara sahip adamlarken bizim kuvvetli kalmamız mümkün değil. Mesela kritik bir anda topu elinde isteyeceğiniz tek bir adam yok. Gudu defalarca maçları piç etti, Wilbekin Maccabi'den zaten olağan şüpheli, Nemanja denen aşağılık herif bir yıldır yatıp parayı götürüyor, onu saymıyorum bile. Pierre ve Hayes pozisyon hazırlanması gereken adamlar ki ellerine asla güvenilmez. Yani düşünüyorum da son topa kalan hiç bir maçı kazanamadık ki asıl nedeni bu zeka ve yetenek kıtlığı işte. Ayrıca faul atmayı bilmeyen adamlardan isterse Shaq olsun nefret etmeye başladım.

Dünkü maç baskonia maçından sonra olsa ve baskonia kazanıp bizim maçı beklese, kaybettiğimizde elenecek olsak adım gibi eminim bizimkiler yine yenilirdi. O kadar beyinsiz adamlar işte bunlar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2286 : 14 Nisan 2023, 13:14:42 »
Mesaja yüzde yüz katılıyorum.Isteksiz maçlar az çoğu maçı istedi çarpıştı.Bir yerde kısa kalıyor.Neyse playofflar geldi yeni sayfa açıldı.Burdaolmak ne olursa olsun güzel.Eleme maç heyecanı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2287 : 14 Nisan 2023, 13:29:36 »
Valla obra guduricin son 30 saniye içinde direkt rakibe verdigi onlarca toplari görse odunla falan kovalamazdi, kıçına kızgın demir sokardı. Aq evladı bir bok yapabilecekmis gibi her maçta kritik son topu kendi eline alıyor. Dun de ayni boku yedi. Kenarda kenar yönetimi diye bir şey olmadigi için,ne halta yariyorlar,  neden mola alırlar, neden oyuncu değiştirirler belli degil. Adamin çizdiği tek bir set görmedim. 60 tane mac yaptik. Saka degil, tek bir setini hatırlamıyorum.

Arkasında Rus oligarklarının yer almadığı tek başarısı yok. 2016 finali beynimize kazındı. Bir Khimki serisi var ki masa hakemleri dahil Allahlık. Ben Maccabi maçındaki faul skandalından sonra  tamamıyla ikna oldum kenar yönetimin ehliyetsizliğine.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2288 : 14 Nisan 2023, 13:31:24 »

Ben bunun bir koç tercihi olduğunu düşünüyorum. Öte yandan kızgın demir falan da yetmezdi

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #2289 : 14 Nisan 2023, 13:33:44 »
Tom abi;

Sorun mental durum. İlk 4 sırayı geç, onların bi standardı var zâten. 5-8 arasındaki Partizan, Maccabi ve Zalgiris mental olarak oldukça iyi giriyor play-off'a. Partizan'a bi baksana son 5 maçında 4 galibiyet alırken kimlerle oynamış, biz oynasak 5 mağlubiyetle çıkardık o periyottan. Maccabi desen müthiş formda. Zalgiris desen Avrupa'nın en büyük 2 ekolünden birisinin temsilcisi.

İlk 8'in umut vermeyen tek takımıyız şu an. Daha geçenlerde dedim Oly benim en çok saygı duyduğum takım diye. Kadroları ne olursa olsun adamlar her türlü kafaya oynuyor, bizde bu yok.

Şu aşamada mental olarak toparlanıp kafayı sıfırlayıp inanılmaz konsantre olarak Oly serisine çıksak bile en fazla 1 galibiyet alırız. Haa bana sorarsan süpürüleceğiz, senin dediklerinin olması için mental aşama dışında şansın ve hakemlerin de bizim yanımızda olması lâzım.

Şans ne zaman bizden yana olmuş?

Hakemler ne zaman lehimize düdük çalmış?

Yıllar sonra ilk defa bir play off serisini izlemeyeceğim. Olympiakos olursa süpürülme ötesi olur.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #2290 : 14 Nisan 2023, 13:35:42 »
Arkasında Rus oligarklarının yer almadığı tek başarısı yok. 2016 finali beynimize kazındı. Bir Khimki serisi var ki masa hakemleri dahil Allahlık. Ben Maccabi maçındaki faul skandalından sonra  tamamıyla ikna oldum kenar yönetimin ehliyetsizliğine.
Hayır bir de ellerini açıp avanak avanak bakıyor etrafa. Hiç bir otoritesi yok. Bunların hepsini geçiyorum, adamın dediğim gibi mola alıp yada oyuncu değiştirip çevirdiği tek bir maç yok. Tersine ne zaman oyuna müdahale etse rakibe çalışıyor. Partizan, Barcelona, Maccabi, Kızılyıldız gibi son topa kalan maçlarda insan tek bir müspet müdahalede bulunmaz mı?
Hakikaten Terzic, İtioudis, Maljkovic, Jesus... Hepsi birbirinden bok. Antrenörden yana bir türlü şansımız tutmuyor.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2291 : 14 Nisan 2023, 14:00:19 »
biz hedefimizi çok yüksekmiş gibi gösterip aslında vizyonu sığ bir camiayız. antrenörlerin vasatlığı bundan kaynaklanıyor.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2292 : 14 Nisan 2023, 14:08:12 »
Hayır bir de ellerini açıp avanak avanak bakıyor etrafa. Hiç bir otoritesi yok. Bunların hepsini geçiyorum, adamın dediğim gibi mola alıp yada oyuncu değiştirip çevirdiği tek bir maç yok. Tersine ne zaman oyuna müdahale etse rakibe çalışıyor. Partizan, Barcelona, Maccabi, Kızılyıldız gibi son topa kalan maçlarda insan tek bir müspet müdahalede bulunmaz mı?
Hakikaten Terzic, İtioudis, Maljkovic, Jesus... Hepsi birbirinden bok. Antrenörden yana bir türlü şansımız tutmuyor.

Çözüm yerli hoca ve yerli antrenör. Gerçekten. En azından iki anasına söversin rahatlarsın, o da siktir olup gider. Yabancı hocaların hepsi söğüşe geliyor buraya. Ben eskiden yabancı hoca fetişistiydim ama bu sene branşları biraz daha yakından takip edince esas problemin denetimsiz yabancı hocalardan kaynaklandığını gördüm. Biri Flamengo peşinde sürekli, öbürü SB Community ve Rus oyuncu alıp duruyor, ötekisi Sırp gençleri dolduruyor, diğeri Yunan milli takımından oyuncu olmadıkça transfer yapmıyor... Tesadüf mü bunlar?

Diyorum ya, nerede kifayetsiz bir orospu evladı var, antrenör yapıyorlar bu kulübe.

Bakalım MALjkovic ne şovlar yapacak bugün, merak etmeyen var mı aq. Olcay - Merve - Stewart - Sabally - Stokes ile filan başlarsa maçlara şaşırmayın. Bench'ten filan getirir takımın yarısını.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2023, 14:09:30 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2293 : 14 Nisan 2023, 14:46:27 »
Rakip seçmenin arzu etmenin bize fayda etmediğini çok defa gördük.Monako neden istenir.Adamlar serseri mayın ve Okobo James Loyd gibi kısaları var senin yok.Arti bu Monako bizi evinde geçen sene pas pas edip mecazi playoff dışına itmedi mi.?.Oli sistem takımı.Artı onlarda oluk.oluk çok kez mağlup oldu.Oliye saygı duyuyorum ayrı.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2023, 15:37:12 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #2294 : 14 Nisan 2023, 20:26:15 »
22.00de
Kızılyıldız maçını ve Top8 eşleşmeleri konuşacağız.
Kadın basketbol finali de konuşulacak
https://www.youtube.com/live/GROO7i86zjA?feature=share
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım