Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 160654 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Olympiakos-Fenerbahçe Beko (1-1) | Euroleague Çeyrek Final Serisi
« Yanıtla #2745 : 03 Mayıs 2023, 22:53:01 »
Zamanında çok dedik, sövmeyin, adamın değerini bilin diye de o zaman da şimdilerde Guduric'e yıkılan günah keçisi rolü bu çocuğa biçilmişti... Ona söveceğinize inat ile göz göre göre Motley ile Edwards da ısrar edip iki defa momentumu sikip atan koça sövün. Yok sokamıyormuş da yok şansmış da...

https://www.youtube.com/watch?v=rAUxLI3C_VU&t=14s

https://www.youtube.com/watch?v=A0y_cXMw2wg

https://www.youtube.com/watch?v=XqMaOlFO5MA

https://www.youtube.com/watch?v=kMNIXEKOnv4

https://www.youtube.com/watch?v=KzwMvpZVufo
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2023, 00:02:58 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2746 : 03 Mayıs 2023, 22:53:27 »
100 yil gecse de bu senaryo değişmez. Guduric topu eline aldığı anda anladım. Insallah sure biterken atar dedim, Hem bitmeden atti, hem de iki sayi atti. Bari ucluk dene. İnsanda az beyin olsa, 4 saniyede adamlarin hucum.edemeyecegini ancak ucluk deneyebilecegini bilir. Bu denli yakin giden bir mac da o son top riske edilmez..
Son ceyrek fark 9 iken yenik duruma dusene kadar motley, Edwards be guduya tahammül eden koc da bu sonucun bas sorumlusudur. Dahasi sayiyi atsa bile guduyu ne bok yemeye tekrar oyuna aldı onu da anlamadım.
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2023, 22:54:07 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2747 : 03 Mayıs 2023, 22:55:23 »
Sloukas böyle istedi.Kendini atmalara kızdı taraftar yapacak şey yok Motley ısrarı yaktı Jekiri alev almış ne alıyorsun.Guduricte erken artı.Cuma biter seri kızamıyorum maksimum mücadeleyi verdi takım.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #2748 : 03 Mayıs 2023, 22:56:19 »
Yemin ediyorum bu olimpiakos'ta hic bir bok yok. Sloukasin birebirleri, vezenkovun kıçından attigi şutlar ve ters eslesmeden buldukları setler haric hic bir numaraları yok. Ve hatta iddia ediyorum top 8'de kaunastan sonra en kotu takim bunlar. Su takima gittik yenildik.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2749 : 03 Mayıs 2023, 22:59:00 »
Amk Sloukas'ı . Yavşak ibne bizdeyken de sevmezdim. G.t lalesi son topları smker bırakırdı,  bize atacağı tuttu. Ne zaman yüzümüz gülecek abi her branş aynı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2750 : 03 Mayıs 2023, 22:59:28 »
Cuma seri biter.Normal sezon maçına benzeyen bir maç olur.Kalkamaz takım.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2751 : 03 Mayıs 2023, 22:59:53 »
AMINA KODUMUN Wilbekin'i oynamayı düşünür mü yoksa Play Off yarı finalini filan mı bekler acaba

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #2752 : 03 Mayıs 2023, 23:00:35 »
Kına yakarsın be abi sen de. Maç boyu kelime yazmadın. Tam senlik son oldu hadi sahne senin yap şovunu cumaya kadar.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2753 : 03 Mayıs 2023, 23:00:50 »

1-1'den sonra ben de böyle düşündüm aslında ama takım savaşıyor, seri bir şekilde 3-2 biter. Ne olur bilinmez.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #2754 : 03 Mayıs 2023, 23:02:16 »
AMINA KODUMUN Wilbekin'i oynamayı düşünür mü yoksa Play Off yarı finalini filan mı bekler acaba
Oynamasin siktimin ibnesi. Riske etmesin kolunu bacağını. Bu maclar biter ligde oynar. Partizanlilar kollarını bacaklarını salonda bırakıyor. Bizimkiler kendilerini zorlamiyor. Omensiz maclar ya bunlar. Kenarda izlesin maclari. Bu saatten sonra oynarsa aq onun.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #2755 : 03 Mayıs 2023, 23:02:29 »
Böyle şeylere inanmam asla inancım gereği fakat her seferinde daha kötü kaybedemeyiz dedikçe daha kötüsü başımıza geliyor artık ne diyeceğimi şaşırdım

Bütün kariyeri boyunca kendisine söverek geçirdiğimiz adam geliyor 25 atıyor seriyi kırıyor yetmiyor şu basketi atıp maçı alıyor ne desek boş

Biz mutlu falan olamayacağız daha belli oldu, futbolu beşiktaş kepazeliğinden beri izlemiyordum, voleybol izlemezken arkadaşların ısrarıyla yine 850. Kez umutlanıp vakıfa kaybedişe şahit olduk LANET HATIRLATTI HEMEN KENDİNİ. Basketbolda da uzun süre bizi heder eden kızlara sevinmişken acaba bitti mi artık kırdık mı derken şimdi de MALUM LANET Bİ DK DUR DAHA BİTMEDİM DEDİ SANKİ..

29 yaşındayım o bencin arkasındaki fenalaşan arkadaş (UMARIM İYİDİR AMA SON BASKET SONRASI BİLEMİYORUM ARTIK, UMARIM GÖRMEMİŞTİR O ANI..) gibi olacak sonum bu gidişle, o sebepten bitmek bilmeyen sevdamıza rağmen üzerinde sarı-lacivert olan bir branşı dahi uzun süre takip izlemesem sağlığım açısından daha iyi olacak. Sağlıcakla kalın dostlar…😞
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2023, 23:04:49 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2756 : 03 Mayıs 2023, 23:04:39 »
Böyle şeylere inanmam asla inancım gereği fakat her seferinde daha kötü kaybedemeyiz dedikçe daha kötüsü başımıza geliyor artık ne diyeceğimi şaşırdım

Bütün kariyeri boyunca kendisine söverek geçirdiğimiz adam geliyor 25 atıyor seriyi kırıyor yetmiyor şu basketi atıp maçı alıyor ne desek boş

Biz mutlu falan olamayacağız daha belli oldu, futbolu beşiktaş kepazeliğinden beri izlemiyordum, voleybol izlemezken arkadaşların ısrarıyla yine 850. Kez umutlanıp vakıfa kaybedişe şahit olmuşken basketbolda da kızlara sevinmişken acaba mı derken şimdi de MALUM LANET Bİ DK DUR DAHA BİTMEDİM DEDİ.

29 yaşındayım o bencin arkasındaki fenalaşan arkadaş (UMARIM İYİDİR AMA SON BASKET SONRASI BİLEMİYORUM UMARIM GÖRMEMİŞTİR O ANI..) gibi olacak sonum bu gidişle, o sebepten bitmek bilmeyen sevdamıza rağmen üzerinde sarı-lacivert olan bir branşı dahi uzun süre takip izlemesem sağlığım açısından daha iyi olacak. Sağlıcakla kalın dostlar…

Sloukas bizde de çok attı bu basketleri, algıda seçicilik biraz bu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Olympiakos-Fenerbahçe Beko (1-2) | Euroleague Çeyrek Final Serisi
« Yanıtla #2757 : 03 Mayıs 2023, 23:09:06 »
Sloukası çok iyi maçları var bizde.Takım elinden geleni yaptı koç hatalarıvar iyi oynayan Jekiri bırak devam etsin.Az top sevecek yapacak şey yok.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2758 : 03 Mayıs 2023, 23:11:19 »
Yemin ediyorum bu olimpiakos'ta hic bir bok yok. Sloukasin birebirleri, vezenkovun kıçından attigi şutlar ve ters eslesmeden buldukları setler haric hic bir numaraları yok. Ve hatta iddia ediyorum top 8'de kaunastan sonra en kotu takim bunlar. Su takima gittik yenildik.
O kadar değil adamlar favori olmanın stresini yaşadı.Bizde çok iyi değiliz.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #2759 : 03 Mayıs 2023, 23:11:36 »
Sloukas bizde de çok attı bu basketleri, algıda seçicilik biraz bu.

Nerede atmış hangi finallerde hangi kritik maçta şöyle bir performansı var Allah aşkına? Ben kendimi ve bu arkadaşı çok iyi tanıyorum, iyi maçları elbet oldu bozuk saat misali malum 5 yıl falan oynadı bizde tamam ama Fenerbahçe basketbolun takip ettiğim son 20 yılında benim ve tanıdığım birçok basketbol sever arkadaşımın şahsen toplam olarak en sövdüğümüz oyuncu sıralamasında 1 numarayı kimseye bırakacağını sanmıyorum ben. Algı malgı değil bu GERÇEĞİN TA KENDİSİ
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2023, 23:12:00 Gönderen: myildirim »