"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olacakları hissettiğim ve artık kaldıracak gücüm olmadığı için izlemedim. 32-12 rakamı çok şeyin göstergesi zaten. Bütün bunlardan bağımsız olarak döviz kurlarının geleceği noktayı göz önünde bulundurursak bence son demlerini yaşıyor şube. Sürdürülemez olduğunu düşünüyorum. Geçtim bizi ve kulüp takımlarını ekonomik bağlamda en rahat konumda olan Efes bile küçülecektir bu şartlarda. Kendisini yetiştiren bir kaç iyi yerli oyuncu da Türkiye ligini tercih etmeyecektir. Üçüncü dördüncü sınıf oyuncuların eline bakan bir lig bizi bekliyor gibi önümüzdeki yıllarda...
Guduric'in bu kadar inişli çıkışlı performans göstermesinin özel bir sebebi mi vardır hiçbir zaman anlayamadım. Bir bakıyorsun çıkıyor 8 tane üçlük sallıyor, bir bakıyorsun 0/12 filan.. Çok acayip bir karakter. Salsan salamıyorsun, oynatsan bir türlü. Ne onunla ne de onsuz denir ya, tam öyle biri işte.
Başımızdaki adam EURO ile para kazanıyor. Beko'nun ihracat rakamları ortada. Net kârı da ortada. Çok lazımsa TÜPRAŞ ile sponsor oluversin. Doğalgaz fiyatlarından kaç kat fazla maliyet geçirdi halka ve devlete KOÇ Holding. Biraz da Fenere versinler, bir şey olmaz. Ali Koç istese sponsorluğu 100 milyon Euro koyar, hiç de koymaz ona. Bunu da sıkmıyorum. 100 milyon sponsorluk olsun diye söylemiyorum tabii ki ama iş yapmak isteyene, imkanı olana fırsat çok. Karını yüzde bin artırdı adamlar. Bak yüzde bin diyorum. Devlet de bu fahiş karı vergilendirmedi.
Efesi avrupada elememizin diyetini ödetiyorlar.
2inci maç Clyburn olayı haricinde fazla hatalar silsilesi gözüme çarpmadı.