Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Süper Ligi (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 96715 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Gaziantep Basketbol-Fenerbahçe Beko | BSL 9. Hafta
« Yanıtla #405 : 04 Aralık 2022, 20:22:14 »
Edwards kotuydu ama bu haliyle yaptigi 5 asist 4 rebound ve iki top çalma var....  (yinede yetmez)

Umarim biz fenerlilerin alisik oldugu patlayamayan yıldız adayı olmaz... Takim ve hoca o kadar ısrar ediyor ki; ya oyuncuyu kazanacak yada 5-6 haftaya kizaga çeker...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Gaziantep Basketbol:68 Fenerbahçe Beko:76 | BSL 9. Hafta
« Yanıtla #406 : 04 Aralık 2022, 23:32:51 »
Tutku yine beni yanıltmadı.Ruh hastası tanıyoruz biliyoruz abi çok takıyorsun deniyor Oyuncuları engellemeseydi teknik sonrası kavga etmeye geliyordu.Kenarda sınırlı tavırları ve patladı.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #407 : 05 Aralık 2022, 08:41:32 »
yabancıları çok iyi, hakemleri etkili bir takıma karşı bu bitkinlikle yine de ii mücadele ettik, ders çıkaracağımız yerlerde de ders çıkaracağımızdan eminim, bu tip takımlar bizi el için hazır tutuyor. tutku, bu da sana girsin.

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #408 : 05 Aralık 2022, 18:28:22 »
Bu tutku vb antipatiklere bir şey mi yaptık acaba diye düşünüyorum. Transfer edeceğiz deyip vazgeçme filan mı oldu acaba.? Başka türlü ne yapmış olabiliriz ki bilemedim.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #409 : 06 Aralık 2022, 09:36:49 »
Bundan 10-12 sene kadar evvel GS formasıyla bize karşı oynarken orta parmak göstermişti bize Tutku, o orta parmağı itinayla kullanıyoruz her sene biz de.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2022, 09:36:59 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #410 : 07 Aralık 2022, 00:25:50 »
Bu tutku vb antipatiklere bir şey mi yaptık acaba diye düşünüyorum. Transfer edeceğiz deyip vazgeçme filan mı oldu acaba.? Başka türlü ne yapmış olabiliriz ki bilemedim.

Telekom ve GS formaları ile bize karşı final oynadı ve ikisinde de kaybetti...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #411 : 07 Aralık 2022, 00:44:16 »
El Amin vardı.Bu ülkeye gelmiş en kaliteli kısalardandı ve o kadro en büyük adaydı şampiyonlugun.Mecazi anlamda ciğerlerini söktük mecazi.Telekomun tarihindeki en iyi kadrolarından biriydi o kadro.
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2022, 00:48:02 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Fenerbahçe Beko-Türk Telekom | BSL 10. Hafta
« Yanıtla #412 : 09 Aralık 2022, 02:19:31 »
11 Aralık Pazar, 15:30
beIN Sports 5

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko-Türk Telekom | BSL 10. Hafta
« Yanıtla #413 : 09 Aralık 2022, 10:14:28 »
Bu maçın skoru Albaya bağlıydı.Kılpayı olsada alırız.Çok güzel maç olacak.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #414 : 11 Aralık 2022, 16:25:54 »
tamamen birebire çevirdiler oyunu,bizde de gudura ve carsen hiç gününde değil.şehmus ve ismet de amatör lig oyuncusu gibi oynayınca çok kötü bir ilk yarı çıkardık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #415 : 11 Aralık 2022, 16:29:05 »
"Yetim bir euroleague lideridir" Fenerbahçe erkek basketbol takımı...

Başta kendi seyircisi olmak üzere federasyon, hakemler, diğer camialar, hülasa kimseden saygı görmeyen, Euroleague - TBL fark etmeksizin içeride dışarıda dilim dilim doğranan gariban bir takım. Yanlış anlaşılmasın tek eleştirim Ataşehir ahalisine değil. Onları eleştiren kitle de ekseriyetle aynı. Maç seçer, şampiyonluk maçlarında omuz omuzaya gelir. Hani anlata anlata bitiremiyorlar ya Abdi İpekçi günlerini, ben yazayım ilk F 8'ini de Abdi İpekçi'nin bomboş tribünleri önünde yapmıştı Fenerbahçe erkek basketbol. Şahidim, oradaydım. Yürek yarası. Bir "Sarı Tribün" vardı, onu da ne yaptılar ettiler bitirdiler...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #416 : 11 Aralık 2022, 16:29:27 »
Calathes olmayınca organizasyon konusunda çok zorlanıyoruz.  İlk yarısı 35-44 geride kapattık ve ikinci yarı da aynı enerji ile oynarsak ilk yenilgi gelecek gibi.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #417 : 11 Aralık 2022, 16:41:47 »

Başta kendi seyircisi olmak üzere federasyon, hakemler, diğer camialar, hülasa kimseden saygı görmeyen, Euroleague - TBL fark etmeksizin içeride dışarıda dilim dilim doğranan gariban bir takım. Yanlış anlaşılmasın tek eleştirim Ataşehir ahalisine değil. Onları eleştiren kitle de ekseriyetle aynı. Maç seçer, şampiyonluk maçlarında omuz omuzaya gelir. Hani anlata anlata bitiremiyorlar ya Abdi İpekçi günlerini, ben yazayım ilk F 8'ini de Abdi İpekçi'nin bomboş tribünleri önünde yapmıştı Fenerbahçe erkek basketbol. Şahidim, oradaydım. Yürek yarası. Bir "Sarı Tribün" vardı, onu da ne yaptılar ettiler bitirdiler...

Erkan Yılmaz smaç sonrası poz veriyor, tribünden çıt çıkmıyor. Normalde 'burası bizim evimiz senin havan kime' tepkisi verilir. Ama kim verecek, yazmışsın zaten abi işte. Pazar günü maç oynuyorsun, BSL maçlarında salon full dolmuyor zaten bilet fiyatlarını olabildiğince aşağı çekip, satışa sunsan ne zararı olacak. Garip bir yönetim anlayışı var, söyleyince kızıyor bazıları, biliyorsun.
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2022, 16:42:03 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #418 : 11 Aralık 2022, 16:42:06 »

Katiliyorum .... sahadaki oyun bir sekilde hoca ve oyunculara bagli ve cozuluyor... Ama taraftar in sahaya etkisi sifirin altinda...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #419 : 11 Aralık 2022, 16:42:39 »
Bu maçı neden dün oynamadık?Salı Oly maçı var